|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
18.08 przygotowuję taka imprezę hawajską razem z moją świeżo upieczoną bratową
więc jak ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe pomysły to z chęcią poczytam ![]() A poniżej link gdzie można kupić ozdoby i strój hawajski ![]() http://www.partybox.pl/index.php?act...ry_id=277&od=0 ![]() |
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
Dot.: Hawajskie party-niespodzianka! : )
Ta strona jest super, a ceny BARDZO przystepne
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Nie chcę zakładać nowego wąktu,bo w sumie problem jest ten sam:
Przyjęcie-niespodzianka(dla przyjaciółki)małym kosztem. W planach sa oczywiście kanapeczki na przekąskę, na orzeźwienie(chociaż czy ja wiem,czy wyjście na balkon nie będzie najlepszym sposobem )woda z cytryną i miętą,soki,chipsy...a jakiś luksusik małym kosztem?W zasięgu mam tylko Kaufland i Carrefour,chociaż wiem,że przyadłby się Lidl,tam to mają luksus za grosze Sałatek nie będę robiła,bo to się wiąże z wędrowaniem po domu(mojej siostry,która wraca i robi )z talerzykiem.Macie jakieś sprawdzone przepisy?Z ciastem idę na łatwiznę - kupię jakieś symboliczne.A może coś upiec?Dodam,że bedzie 14 osób i że impreza odbędzie się jutro.Żałuję,że wcześniej nie przypomniałam sobie o tak niezawodnej pomocy jak wizaż,eszzz ta ja ![]() Za każdą pomoc będę wdzięczna |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Podbijam z prośbą o sypanie pomysłami
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Odświeżę wątek bo właśnie mam w planach zrobić za tydzień hawaje-party
najlepiej jak najmniejszym kosztem, mam juz mnóstwo pomysłów ale czekoś mi jeszcze brakuje. Jeśli któraś z was ma jakieś oryginalne pomysły(chodzi mi o to żeby wszystkich zaskoczyć ) to będę wdzięczna
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Up!Up! Kobietki! Potrzebuję pomysłów, bo robię taką imprezkę niedługo! Pomocy! Jakie dekoracje?
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.

więc jak ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe pomysły to z chęcią poczytam 

)woda z cytryną i miętą,soki,chipsy...a jakiś luksusik małym kosztem?W zasięgu mam tylko Kaufland i Carrefour,chociaż wiem,że przyadłby się Lidl,tam to mają luksus za grosze
Sałatek nie będę robiła,bo to się wiąże z wędrowaniem po domu(mojej siostry,która wraca i robi
)z talerzykiem.Macie jakieś sprawdzone przepisy?Z ciastem idę na łatwiznę - kupię jakieś symboliczne.A może coś upiec?Dodam,że bedzie 14 osób i że impreza odbędzie się jutro.Żałuję,że wcześniej nie przypomniałam sobie o tak niezawodnej pomocy jak wizaż,eszzz ta ja