![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny!!Co się zmieniło od kiedy jesteście ze swoimi chłopakami??:)
Niom "ona1982" zrobiłaś na mnie ogromne wrażenie tym opisem...czuję praktycznie to samo ale nie potrafię tego tak pięknie ująć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
1)cgorobliwa zazrdośc hehe
![]() 2)wiecej eksperemymentuje z ubiorem i makijazem ![]() 3)chce wygladac sexi i kobieco dla niego lubie jak mnie docenia ![]() 4)nie chodze na imprezy domówki do kumpeli z któa nie układało nam sie potem najlepiej bo pojawił sie ktos "nowy"... ![]() 5)wiem jak wygladają układy scalone mierniki i te inne paśći ![]() 6)jakos zrobiłam sie mądrzejsza pewniejsza siebie bardziej nerwowa wredna ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
poznałam co znaczy być kochaną
![]() ![]()
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Wszytsko zmienilo sie na lepsze o 2 i pol roku
![]() kocham i jestem kochana, zasypiam i budze sie z usmiechem wiem ze teraz moze byc juz coraz lepiej ![]() ![]()
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze jedno, co w moim życiu zmieniło się, odkąd poznałam TŻ
![]() Chętniej GOTUJĘ ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja jestem z moim TZ ponad 3 lata i:
*utyłam, ale schudłam ![]() *zaczełam się mniej przejmować wszystkim (zawsze byłam przewrażliwiona) *zyskałam najlepszego przyjaciela i podwoiła mi się ilość znajomych (jego + moi) *chodzę na disco raz na jakiś czas a nie co weekend. Nie z własnej woli ale chyba bym alkoholiczką została jakby mnie mój rycerz nie ratował ;P *skończyłam liceum *pije 10 herbat dziennie *pokochałam piłkę nożną (Wisłę Kraków ) *polubiłam granie w Need 4 Speed'a *dostałam moje dzieci - szynszyla, kota, chomicze i psa ![]() *jestem mistrzynią w oszukiwaniu w makao *muszę jeździć do Wieliczki Oj długo by pisać JESTEM HAPPY!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Hehe co Ci faceci z nas robią :P Więc to nie tylko ja zwariowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
odkąd jestem z TŻ:
- nauczyłam się szanować wolność drugiego człowieka - uczę się nie stwarzać sobie problemów i cieszyć się tym, co tu i teraz - wiem, jak smakuje szpinak oraz ser pleśniowy na ciepło z żurawiną ![]() - wiem, jak wygląda pamięć RAM, jak ją wyjąć i przetestować ![]() - stałam się jeszcze większą domatorką - czuję się piękna, atrakcyjna i dowartościowana - gram w totolotka, ale tylko kiedy jest kumulacja ![]() - wiem, co to miłość i jak cudownie jest kogoś kochać i czuć się kochaną
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
Zmieniło się bardzo wiele, a najbardziej zmieniłam się ja. Tak w telegraficznym skrócie:
1) Po 8 latach walki wyleczyłam się z bardzo poważnych i zaawansowanych zaburzeń odżywiania ![]() 2) Uspokoiłam się trochę- wciąż jestem choleryczką i pewnie już zawsze będę, ale potrafię już zapanować nad emocjami i radzić sobie z nimi nie krzywdząc innych. 3) Bardziej uwierzyłam w siebie- wiem, że nawet gdybym została SAMA (tfu tfu!) dam sobie radę. 4) To wiele osób uważa za zmianę negatywną, ale stałam się asertywna i bardziej szanuję swój czas i pracę (kiedyś pomagałam każdemu, kto mnie o to poprosił bez względu na własne problemy- teraz stawiam swoją osobę na pierwszym miejscu ). 5) Wyeliminowałam (ależ to brzmi ![]() ![]() 6) Mniej się przejmuję krytyką (co nie znaczy, że nie biorę jej pod uwagę ). 7) Schudłam 15 kilo, zaczęłam uprawiać sporty i zdrowo się odżywiam, ogólnie wyładniałam ![]() A najważniejsza zmiana to fakt, że w końcu czuję się szczęśliwa- nawet kiedy mam gorsze dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
"Dzięki" poprzedniemu facetowi byłam ciągle zdołowana, zakompleksiona, nigdzie nie wychodziłam (on mógł wychodzić beze mnie, ja bez niego nie).
![]() Na szcęście to już przeszłość ![]() ![]() Wszystko na plus!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
* mniej się przejmuję wszystkimi problemami
* częściej sie uśmiecham * więcej o sobie dbam..o swoje ciało * dużo imprezuję, dawniej byłam w miarę spokojna, teraz nie ma weekendu bez przynajmniej jednej nocy clubbingu * pokochałam house, progressive, breakbeats...i tego typu klimaty...pokochałam! * mniej czsu spędzam przed komputerem * zauważyłam że zamiast wąskiej grupy przyjaciół zrobiło się naokoło mnie duże grono znajomych (podobno tak to jest z wiekiem i byciem w związku...coraz więcej zwykłych znajomych coraz mniej pojedynczych przyjaciół, bo przyjacielem staje się TŻ) * stałam się bardziej otwarta na sprawy intymne. Pierwszy raz w życiu zupełnie zniknęły granice wstydu itp. pomiędzy mna a partnerem * uspokoiłam się, wyciszyłam...dawniej dużo paplałam, opowiadałam, teraz stałam się bardziej zamknięta. Nie mam potrzeby opowiadać o tym co jest między nami innym ludziom * cieszą mnie proste czynności życiowe...chodzenie na spacery z TZ, co często robimy: po uczelni bardzo często wpadamy do parku, patrzymy na dzieci biegające po trawnikach, na zakochane pary na ławkach * zaczęłam myśleć o przyszłości...jednocześni e zaczęłam bardziej dbać o więzi rodzinne...utrzymywanie kontaktów z rodziną * stałam się dojrzalsza...na wiele spraw patrzę z góry...tak jak dawniej patrzyli na mnie ludzie którzy byli w stałych związkach, tak ja teraz patrzę na tych którzy są z kimś tylko dla czystej przyjemności, ale przyszłości razem nie chcą budować * mniej myślę o samej sobie, więcej o tym by on był szczęśliwy * gdy idę do sklepu to nie wybieram to co mnie się podoba, ale też pytam go o zdanie i negocjujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
-Jestem mężatką
![]() -mam dziecko ![]() -nie mam pracy ![]() -zmieniłam już dwa razy miejsce zamieszkania ![]() -ma kto nosić ciężkie torby ![]() -codziennie muszę gotować ![]() -oprócz niedziel,bo gotuje mąż ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
co sie zmieniło ;a wiec
![]() -Zmadrzałam i wydoroslałam ![]() -Stalam sie bardziej opiekuncza -rozsadna nie podejmuje juz nierozsadnych decyzji ![]() -pracowita i polubiułam gotowac zwłaszca dla niego -przestałam włuczyc sie wieczorami po dyskotekach ![]() -doceniałam ciezka prace piekarzy i poznałam tajniki pieczenia chleba i buleczek -stałam sie mała domatorka A przde wszystkim czuje sie szczesliwa i kochana
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
-nauczyłam sie pokory,cierpliwości
-uspokoiłam sie -mam kogoś kto jest dla mnie wszystkim -polubiłam siatkówke i piłke nożną -pozbyłam sie kilku kompleksów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Skończyły się wypady z koleżankami do klubów w kusych bluzeczkach
![]() TŻ jest sporo starszy, więc coraz mniej chce wyglądać jak dziewczyna z ulicy ![]() ![]() Polubiłam piękne spódnice ![]() Zaczęłam chodzić w płaskich butach lub delikatnych szpilkach ![]() ![]() I za co mu dziękuję ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
- zrobilam sie domatorka wole caly dzien przesiedziec w domu ale z Misiem oczywiscie
![]() - jestesm bardzo zazdrosna (nie umie sie z tego wyleczyc ![]() - jestem zona - mam nadzije wkrotce matka ![]() - nie mam porzyjaciolki a dobrych kolezanek malo ![]() ![]() - mam staz u meza w firmie - dzieki Miskowi zdalam prawko - nauczylam sie gotowac - przytylam ![]() - jestem bardziej towazyska,smielsza , - stalam sie bardziej pyskata - czuje sie naprawde kochana i potrzebna ..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
moj Skarb z ktorym jestem kilka lat nauczyl mnie kochac i w tych drugich sprawach tez mnie uswiadomil hehe.on mi doradza co moze byc dla mnie dobre a co zle,przez to jestem rozsadniejsza. wyciagnol mnie z kompleksow, pokazal mi jak byc lepsza,spokojniejsza opanowana,troszke trzymajaca sie na dystans do pewnych spraw.dzeki niemu jestem wesola ,chce mi sie zyc,potrafie sie usmiechac cieszyc z byle czego. dal mi wsparcie dzieki ktoremu skonczylam szkole zdalam mature,zrobilam prawko. dozu jest rzeczy bardzo duzo pozmogl mi w zyciu (nie bylo lekko)jestem mu za to dozgonnie wdzieczna.nawet gdybys,my nie byli raezme do konca zycia bylby na pierwszym miejscu w moim sercu,wspanialy czlowiek z niego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
jestem z moim misiem prawie 2 latka, od tego czasu zaczelam myslec o przyszloscie, dzieki niemu jestem pewniejsza siebie, poniwaz wspiera mnie w kazdej sytuacji. Na dodatek moja pasja jest zdobienie paznokci i moge sie rozwijac bo nie szczedzi na mnie pieniazkow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
- Przestałam chodzić na dyskoteki (na początku mój TŻ z tym walczył - chodzi o samotne wypady z koleżankami.. ale z czasem po prostu mi się odechciało już balowac na takich dyskotekach, wole pójść z moim TŻ na jakąs domową imprezke)
- Przytyłam (ojj.. mój kochany mnie troche przytuczył.. nie ma to jak wieczorny filmik z masą słodyczy z boku ![]() - Stałam się pewniejsza siebie - Przestałam myśleć tylko o sobie .. - Zaczełam sie inaczej ubierac , bardziej dziewczęco, kobieco(krótkie bluzeczki, miniówki, wymyślne stroje poszły głęboooko do szafy) - Poczułam się kochana, potrzebna ![]() - Poważnie myśle o przyszłości - Zrobiłam się zazdrosna ![]() No i jestem szczęśliwa ![]()
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Co się zmieniło? Straciłam kontakt z "przyjacióla". Bynajmniej nie z winy zaniedbania!. Poznałam wiele wspaniałych miejsc,dzięki porróżóm. Nauczyłam się dawać a nie tylko oczekiwać ,ze wszystkio mi isę nalezy. Ciągle ucze się miłości do Niego,bo jest to pewna sztuka kompromisu. Wydoroślałam,ale sie nie zastarzałam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() teraz musze się codziennie golić :P a tak na poważnie to budze się codziennie uśmiechnięta (nie licząc tego kiedy mi się okres zbliża ![]() no i wszystko jest piękne !. i żyć się chce ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.