![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Książeczka zapachowa Serge Lutens
Odkurzam, bo dzisiaj przyleciała do mnie. Po jednym mailu wysłanym 23 kwietnia. Piszcie więc dziewczyny i chłopaki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Wysłałam włąsnie meilika .. ciekawe ile bedę czekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
kijanko - dzięki
![]() ![]() Póki co wczoraj zapoznałam się z Rose de Nuit. Oczywiście woskowa próbka przywołuje bardzo pobieżne echo "realnego" zapachu, ale " nocna" różyczka spodobała mi się. Dość mocna, esencjonalna, odrobinę przyprószona pudrem. Taki troszkę sentymentalny retro-kwiat. Dzisiaj maznęłam się odrobiną Borneo, ale jeszcze nie wiem. Hm, słodko, miło, plus jakiś przyprawowy akcent. Zbliżone charakterem do UBV?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4327847]Favkes ,a napisałaś go według wzoru , po francusku?
Dziewczyny radzę pisać po angielsku, bo ten oklepany tekst może ich już trochę nudzić, a przy okazji zniechęcać. Ale to tylko taka moja sugestia[/quote] A ja właśnie pojechałam "na oklep", czyli po najmniejszej linii oporu wg wzoru. No ale może magia nazwy mojego miasta zadziałała na nich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4327847]Favkes ,a napisałaś go według wzoru , po francusku?
Dziewczyny radzę pisać po angielsku, bo ten oklepany tekst może ich już trochę nudzić, a przy okazji zniechęcać. Ale to tylko taka moja sugestia[/quote] No tak .. poszłam na łatwiznę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Cóż, myślę, że tak naprawdę nie wiadomo co nimi kieruje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Czy przesyłka jest płatna? Odpowiedzcie, proszę.
Edytowane przez asia_minor Czas edycji: 2007-05-11 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4327930]Zawsze możesz wysłać jeszcze jeden mail, tym razem po angielsku, a co niech wiedzą, że u nas same poliglotki
![]() ![]() no i jeszcze po niemiecku, włosku, hiszpański i japońsku a co mi tam ![]() Anuschka - też mi się tak wydaje, Francuzi to naprawdę dziwny naród i trudno ich wyczuć, ale z drugiej strony - kto powiedział, ze tam akurat tylko Francuzi pracują ? ..... Swoją drogą - nie dziwię się, jakbym miała tak piękny język ojczysty to po co by mi było uczyć się innych ? Zazdraszczam im tego .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tego stopnia mnie zachwycila ksiazeczka, ze kupilam AS w ciemno, bo z wosku pachnialo mi jak OI. Niestety perfumy z flakonu nijak OI na mojej skorze nie przypominaja. Jak juz kiedys pisalam, wiecej tego bledu nie popelnilam. Anuschko ![]() ------------------------------------ A ja nadgarstkowo pachne RL i BO. BO cudo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A czy w postaci płynnej też są takie pięknie kremowe? I czy wyczuwasz w nich, chociaż odrobinę słodyczy? Czytałam na jakimś blogu, że niektórzy odbierają je jako mało kobiece. Ale mnie z próbki woskowej strasznie się spodobały ![]() ![]() ![]() No a jak się sprawują Rahat Loukoum na skórze, czy ich słodycz nie jest zabójcza?? ![]() Asiu_Minor, przesyłka jest bezpłatna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Kijanko, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
I ja witam wszystkie Wizażanki, dla mnie - Skarbnice Wiedzy. Podczytuję forum od jakiegoś czasu i sprawia mi to ogromną przyjemność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Favkes - racja. Francja to państwo bardzo zróżnicowane etnicznie
![]() Mariolu - dziękuję ![]() Kijanko - miałam okazję testować RL w postaci "konwencjonalnej" próbki i dla mnie ta migdałowa słodycz jest akurat nie do przejścia ![]() Ad. Borneo... Po pewnym czasie wylazła z niego paczulowa poczwara w wersji tzw. staroszafowej, co akurat nie do końca mnie przekonuje asia_minor - witaj na forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A Twoją recenzję RL na KWC czytałam. ![]() ![]() Ciekawi mnie Twój odbiór Bois Oriental, które obok Cherqui zapowiadają się na moich faworytów wśród zapachów Lutensa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4332957]Anuschko, mnie osobiście paczula nie przeszkadza. Widzę, że podobnie się zapatrujesz na Borneo jak E.
A Twoją recenzję RL na KWC czytałam. ![]() ![]() Ciekawi mnie Twój odbiór Bois Oriental, które obok Cherqui zapowiadają się na moich faworytów wśród zapachów Lutensa.[/quote] ![]() Jutro będę się mazać BO ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4329334]Mariolasl, BO
![]() A czy w postaci płynnej też są takie pięknie kremowe? I czy wyczuwasz w nich, chociaż odrobinę słodyczy? Czytałam na jakimś blogu, że niektórzy odbierają je jako mało kobiece. Ale mnie z próbki woskowej strasznie się spodobały ![]() ![]() ![]() No a jak się sprawują Rahat Loukoum na skórze, czy ich słodycz nie jest zabójcza?? ![]() Asiu_Minor, przesyłka jest bezpłatna ![]() Kijanko- sprawa jest prosta: dawaj adres na PW i wysle ci probki w poniedzialek lub we wtorek ![]() Na mojej skorze BO pachnie bardzo pieknie i jest bardzo podobne do FdB, dla mnie to jak najbardziej kobiecy zapach ![]() Natomiast RL wcale nie pachnie na mnie az tak bardzo slodko, owszem jest migdalowa nuta, ale na mojej skorze nie az tak intensywna, gdzies tam pozniej jawi sie raczej w tle. Zapach z gatunku jadalnych, ale dla mnie bardzo przyjemny. Bardzo mi sie podoba. I wachalam juz bardziej zabojcze slodycze. ![]() Czekam wiec na twoj adres.... Nie zapomnnij pozniej podzielic sie wrazeniami ze mna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Niniejszym dolaczam do klubu (na razie
![]() ![]() ![]() Chyba pobili rekord tempa dostawy- napisalam maila w piatek 11 maja, rano - a pol godziny temu listonosz przyniosl mi pachnaca przesylke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() BO nie ma tylko tej aptecznej nuty, która nieco przeszkadza mi (na szczęście krótko) w FdB i jest słodsze, acz nie nachalnie ![]() RL - bardzo mi się podoba ![]() ![]() ![]() ![]() Niemniej, na ile znam upodobania Kijanki, to nie będzie strzał w 10-tkę ![]()
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() To ja może jednak udam się do tej starej piwnicy ![]() ![]() Pytanie tylko, czy przyjmą mnie do swej gromady? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4355145]Olejek do ciasta
![]() ![]() To ja może jednak udam się do tej starej piwnicy ![]() ![]() Pytanie tylko, czy przyjmą mnie do swej gromady? ![]() ![]() [/QUOTE] Paczula z woskowej próbki jest jak mgiełka przy tej ![]() ![]()
![]() |
#59 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Będę musiała trochę korepetycji od Anniehall i Toccaty pobrać, bo ja jestem całkowitą ignorantką, gdy idzie o komunikację emocjonalną z kotami. Czego to się człowiek przez tego Serge’a na stare lata musi uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4355145]Olejek do ciasta
![]() ![]() To ja może jednak udam się do tej starej piwnicy ![]() ![]() Pytanie tylko, czy przyjmą mnie do swej gromady? ![]() ![]() [/quote] Kijanko, tylko bez paniki z tym olejkiem do ciasta. ![]() ![]() ![]() A BO... Coz ![]() Borneo.. Hmm... Iloscia paczuli powinnas byc usatysfakcjonowana. Lubie, ale musze miec dzien na Borneo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.