![]() |
#31 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Znajdę męża w 2017 r ;)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Ja mam nadzieje, ze to on sam mnie znajdzie. Troche randkowalam tej jesieni, ale wszystko to takie jakies... Bez polotu? W kazdym razie, nigdy nie ma nic dobrego z szukania na sile
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
to ja dołączę, chociaż też ostatnio stwierdziłam, że na siłę nie ma co szukać, sam się znajdzie, jak przyjdzie pora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;69112646]to ja dołączę, chociaż też ostatnio stwierdziłam, że na siłę nie ma co szukać, sam się znajdzie, jak przyjdzie pora
![]() Też czasami, tak się pocieszam, ale...sporo znam starych panien i co mam przez to rozumieć? Że ich pora nie nadeszła? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Przyłącze się, ale męża nie chce, chłopak wystarczy;p
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
.
Edytowane przez 11226b0276f78d64b3d29eb6a9087183b198e14e_67db5a9070ca8 Czas edycji: 2025-03-19 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Naczelna Nastolatka
|
Ja chciałam tylko napisać, że były czasy, kiedy mój pies był najlepszym facetem w moim życiu.
![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Gdzie na sylwka idziecie? Moze tam czeka ten jedyny, na bank...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jadę po matkę, odebrać ją z pracy. Przygotowuje imprezę z ekipą 'dla snobów'. Już tak myślę, czy się nie wystroić na tę okoliczność, bo kto wie, może tam czeka mój przyszły monsz...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Ja sama w domu siedzę, mieszkam 300 km od domu rodzinnego. Znajomi mnie zapraszali, ale sami wiecie, same pary, dwie oczekujące dziecka. Jestem im wdzięczna, ale wolę pobyć sama. Zaraz do sklepu jadę po zakupy i będę pichcić, na obiad cottage pie a na wieczór sałatka. Wolę w sumie takiego sylwestra niż magię z ubiegłego roku, kiedy mój były powitał mnie rozwalony w dresach na kanapie - w sylwestra pracowałam do 16, on miał wolne. Chciałam sobie puścić Sylwestra z Jedynką, to dostałam ochrzan, że on teraz Gwiezdne Wojny będzie oglądał. O 22 zasnęłam, o północy się obudziłam, wypiłam szampana i dalej lulu. Dzisiaj chociaż będę sama to się ładnie umaluję, ubiorę, palnę selfie na balkonie. Spektakularnie nie będzie, ale chyba lepiej niż rok temu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Hej!
![]() Coś czuję, że zostanę tutaj zhejtowana, ale... Mam dopiero 21 lat. Nie szukam w tym roku męża, ale kogoś na dłużej, może już tak :P A nawet na krócej może być, przynajmniej jakieś nowe doświadczenia będę miała. Ok, i teraz pewnie się zapytacie, po co mi szukać kogoś w tym wieku, skory Wy macie po 30 lat, a przynajmniej 25+. No właśnie po to, żeby nie być samą w tym wieku. :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta, szczególnie te dzieci miałyby super życie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Hello,
Ja trochę przestałam mieć już chyba nadzieję. Nie należę do pesymistek, ale najzwyczajniej w świecie mam pecha! Spotykam samych patafianów ![]() ![]() Pozostaje spędzać czas ze sobą....
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
[1=69d5782cb96c44b77f6e0ec 22c8f79bc60c635f6_65a5448 a32992;69114326]ja znam jedną i to jest moja sześćdziesięcioletnia ciotka
![]() ![]() Też znam jedną kobietę w wieku 60 lat bez faceta. Babka zadbana, miła, ciepła ale też konkretna. W życiu bym jej 60 lat nie dała, na moje oko wygląda na 50. I jak z nią rozmawiałam to chciałaby mieć kogoś na stałe. I nie to że się użala, jest bardzo pozytywnie do życia nastawiona... Ale boję się że ze mną też tak będzie o ile tej 60 w ogóle dożyję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jutro na bank będzie roić się tu od relacji z nocy sylwestrowej, która pozwoli nam spotkać tego jedynego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Dzieci z małżeństw, w których rodzice się nie kochają często wyrastają na dorosłych z problemami. Pół biedy, jeśli rodziców łączy jeszcze jakaś przyjaźń albo partnerstwo. Często jednak takie małżeństwa są toksyczne i dysfunkcyjne. Naogląda się dziecka takich wzorców, a potem nie może sam być w szczęśliwym związku. Wolałabym już chyba zdecydować się na samotne macierzyństwo niż z facetem, którego nie kocham, bo z czasem zaczęłabym go nienawidzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Tez bym poszukala, tylko obawiam sie, ze zeby znalzc kogos, kto by mnie zainteresowal musialabym:
a) zaczac grac w golfa (raz probowalam, delikatnie obsluga pola poprosila mnie o zaprzestanie, zanim bedzie ono wygladac jak po inwazji kretow) b) chodzic na aukcje dziel sztuki, gdzie kupic bym sobie mogla najwyzej katalog aukcji c) zostac pielegniarka w szpitalu pelnym pzystojnych chirurgow d) albo zatrudnic sie w funduszu inwestycyjnym, majacym przystojnego prezesa Czyli nie wroze sobie sukcesu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Wtajemniczenie
|
Znajdę męża w 2017 r ;)
Cytat:
Ooo golfa jeszcze nie próbowałam ;D W opcji C możesz zostać pacjentka, niestety ja u siebie nie zauważyłam ani jednego przystojnego lekarza ![]() W opcji D też cieżko o przystojnego prezesa ;D Jakie te życie jest ciężkie..;(;(;( hehe
Edytowane przez comablack89 Czas edycji: 2016-12-31 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Wątek z przymrużeniem oka ![]() Myślę, że jest duuużo dziewczyn w podobnym do Ciebie wieku, które nie poznały jeszcze odpowiedniej osoby. Jestem troche młodsza (ale niewiele ![]() ![]() ![]() Z moich "poszukiwań" w 2016 wynikło kilka niezobowiązujących randek, jeden niezdecydowany facet (lekarz), który narzekał, że za nim nie biegam i przystojniak, który miał tak rozbiegane oczy za innymi laskami kiedy byliśmy na mieście, że odpuściłam znajomość. Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
To i tak sporo mialas uniesień miłosnych hahaha. Ja w 2016 zaliczyłam tylko rozstanie, a potem zaloty psychopatów, przed którymi musiałam niemalże się ukrywać. Ani jednego faceta na poziomie godnego uwagi, ani jednego...wiec nis poszłam na żadną randkę, bo jak koles mi nie odpowiada, to nie widzę w tym zadnego sensu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
dziewczyny pozwolę sobie dołączyć do wątku
![]() jutro rocznikiem będę miała 28 lat. Na koncie jeden związek, który trwał kilka miesięcy. Dołuję się, bo boję się, że nie spotkam nikogo, a nie chcę zostać sama w życiu ![]() dobija mnie fakt, że widze, prawie wszyscy sie zaręczają itp. Po prostu widzę, że kazdy kogoś ma ![]() Załozyłam sobie konto na portalu randkowym, ale co z tego, że jak już sie ktoś trafi godny uwagi i zaproponuje spotkanie to ja tak panicznie boję się spotkać, że się wymiguję, aż ktoś sie zniechęci ![]() jestem totalną idiotką, bo po co zakładałam tam konto, skoro i tak się boję z kimkolwiek spotkać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Tylko, ze ja na stusiach mialam samych beznadziejnych i w ogole malo ich bylo. Bylam z dwoma starszymi, wolnymi, z glowa na karku, dobra praca, ale wolni w takim wieku byli dlatego, bo ich pierwsza milosc zlamala im serce, zdradzila i skrzywdzila i nikogo wiecej pokochac niw mogli. Mnie rowniez. Czyli tak naprawde piz*y, ktore nie potrafia sie ogarnac i zawracaja tylek normalnym laskom
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.