![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III
Dzień dobry ☺ zdrówka wszystkim potrzebującym 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Ta noc była ciężka, znów cos robili przy tych torach i spać sie nie dało :/ zasnęłam chyba przed 3, a o 9 obudził mnie pies bo chciała wyjsc. Zrobiłam sobie kawę leżę, pózniej Tz poodkurza i ogarnie łazienkę a ja muszę zrobic jabłecznik na jutro do teściowej.
Nawet nie czuje, ze dzisiaj sylwester i tak mi sie nic nie chce robić :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#33 |
Rozeznanie
|
Hej Kobietki,
Co do kształtu brzuszka nie zgadzam się, bo mam piłeczkę do przodu, a mieszka we mnie dziewczynka. Może to zależy od budowy? Ja zawsze byłam wąska w pasie i mam dobrze zarysowaną talię. Chyba, że pomyłka? A mam tyle ładnych sukieneczek! ![]() Noc u mnie paskudna. Budziło mnie mocne kołatanie serca i czeka mnie Holter ech. Z niecierpliwością wypatruję przyjazdu Tż ♡ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Ja tez nie wierze w te kształty brzucha i myśle ze to zależy od budowy ;D aczkolwiek można sobie podyskutować ![]() ![]() ![]() Biedna ;( mam nadzieje ze wszystko w porzadku bedzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Wtajemniczenie
ski
|
Witam na nowym wątku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie wierze w ciazowe przesady, a pelno tego, a ze zgaga to dziecko bedzie mialo duzo wlosow albo lepiej urodzic w 7 miesiacu niz w 8
#37 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w nowym wątku
![]() wczoraj miałam mega doła, przez ten ból spojenia prawie cały czas spędzam w łóżku. Dziś wstałam już bez tego bólu ale muszę się baaardzo pilnować żeby nie pogorszać sytuacji. Mąż kochany, mówi że mam odpoczywać a on się wszystkim zajmie, ale jakoś tak nie odpowiada mi rola "zrób to, zrób tamto", niestety sam niewiele się domyśla. Ostatni dzień 2016 roku, WOW. Za 4 max.5 miesięcy będziemy mieć dzidziusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Witam.
Efffpe piękna pierwsza strona ☺ Możesz mnie dopisać TP 2.05 synek 😍 Co do bliźniaków dziedziczność występuje w linii żeńskiej więc jeśli w rodzinie tz są bliźnięta to nie ma znaczenia, nie zwiększa to prawdopodobieństwa posiadania bliźniąt. Ania jak po wizycie? Smerfunia zaś Ciebie dopadło przeziębienie? Kuruj się 😚 Też nie wierzę w takie przesądy, z resztą w żadne przesądy nie wierzę. Traktuję to jaki zabawę ☺ U mnie tz zaczyna wymyślać imiona. Padły od niego kolejne propozycje Gabriel, Cezary. Nie wiem jakoś nie czuję tematu. Efffpe nie znoszę takich obrazalskich. Czysta głupota. Zamiast mu współczuć ze się rozchorowal to fochy strzela 😐 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
Milena i Milutek, uważajcie na siebie! Bidulki
![]() Zastanawiam się co by to zjeść. O 5 rano chciało mi się gotowanych buraków, a teraz może ser biały. Pies mojej mamy jest ogólnie dziki, wścieknięty i gryzie. Odkąd przyjechałam to mnie pilnuje. Chodzi za mną krok w krok. Nawet śpimy razem, ale nie mogę go dotknąć, bo warczy i szczerzy zęby. Muszę moją mamę namówić na kastację tego drania. To jest 2 letni, malutki kundelek, a każdego sterroryzuje. Boi się tylko mojego Tż ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wejdę na laptopa to dodam ![]() Mam ochotę na pizzę z patelni ale muszę isc po jajka do sklepu :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi osobiscie Cezary sie nie podoba, ale Gabriel juz tak - oczywiście to tylko moje zdanie x a Ty myślałaś juz nad jakimś imieniem? Xx ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#42 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twój TZ tak sam z siebie podaje imona, WOW, mojego muszę ciągnać za język, na siłę wyciągać co mu się podoba a co nie ![]() Cytat:
![]() No nic, muszę się oszczędzać i odrzucić wszelkie czarne scenariusze, myślę że jak będę dużo odpoczywać, to dolegliwości miną ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ale mialam nadrabiania
![]() My idziemy do naszych dobrych znajomych na gry planszowe, tez bez szalenstw, bedziemy tylko my i oni. Wlasnie chce chlopakom zrobic stroganoffa, zeby potem kaca nie mieli ![]() ![]() ![]() ![]() Ania, odezwij sie do nas ![]() Upadek ze schodow to moja fobia w ciazy, w pracy mam ich bardzo duzo i mega uwazam jak ide, ale jak o tym napisalas to mnie zmrozilo. Dobrze, ze wszystko ok! Ja mam brzuch mega do przodu i nawet dalej mam talię. Biodra i nogi minimalnie przybrały (nadal wchodzę w mój rozmiar), a przytyłam już 6kg, tylko tego jakoś nie widać. Ale zaczynałam od 54kg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#44 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie martw sie, nie jest tak złe ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 12 stycznia drugie jakby połówkowe, i wszystko było na pierwszych ok, ale było dosc wczesnie i chciala ke powtorzyc i mimo, ze 100 razy mnie zapewniala, ze wszystko ok, to ja sie denerwuje, bo jak ok to po co powtarzac. Nawet do niej dzwonilam po pierwszych badaniach na drugi dzien i ciagnelam za jezyk, a ona mowi, ze maly nie dal sobie zmierzyc kregoslupa, bo sie wiercil i cos tam jeszcze bylo w tym tygodniu zbyt male do badania i stad powtorka i zebym sie nie martwila. Matka wariatka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Melduję się w nowym wątku. 💖
Dziś rano dowiedziałam się, że moja przyjaciółka jest w ciąży - długo wyczekiwanej i mocno wystaranej. 14 cykli. Tak się cieszę! Będziemy dziś świętować - ja i ona szampanem Picolo i winem alko free, o ile takie dostanę, a nasze męże procentami. ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Właśnie patrząc na Twój brzuszek to na chłopca jak nic :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Melduje się, że sylwestra spędzę w szpitalu i chyba sporo dni jeszcze... Mam leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć. Mam luteine, 6 tabl magnezu, nospe chyba 3x no ale kłuje mnie teraz bardziej ten brzuch... Tylko się zastanawiam czy to nie od luteiny właśnie, może jakieś skutki uboczne czy coś. Córeczka mi szaleje w brzuszku od samego rana
![]() Wysłane z Lumia za pomocą Tapatalk
#50 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6912413 1]Właśnie patrząc na Twój brzuszek to na chłopca jak nic
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No właśnie, a taki sam miałam przy starszej córci, też szpiczasty i nie na boczki, tylko do przodu. ![]() Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku
![]() Co do brzuszka to mój jest piłką, wystającą mocno do przodu, a ponoć będzie dziewczynka. U moich dwóch znajomych miały być dziewczynki ( do 7 miesiąca) po czym obie mają chłopców więc trochę boję się kupować sukienki. Poczekam bo 5 stycznia mam połówkowe i wtedy się potwierdzi. Myślałam, że mamy z tż wybrane imię, a on mi ostatnio powiedział, że Zuza mu się jednak nie podoba... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Milena, uwazaj i bacznie sie obserwuj, dobrze, ze nic powaznego sie nie stalo.
Ja w poprzedniej ciazy, wkladalam sobie taka duza pilke do cwiczen do wanny i siedzialam na niej pod deszczownica, bo mialam mega dlugie wlosy i ciezko juz bylo mi je myc. I za ktoryms razem zjechalam na tylek z tej pilki, jak ja sie wtedy balam! Mamy w rodzinie,przypadek porodu w 7miesiacu przez upadek i w zyciu bym nie chciala takich stresow i pozniejszych konsekwencji. Wiecej na pilke w wannie nie siadlam. Milutek, mnie raz na kilka dni spojenie tak boli, ze kroku nie moge postawic, a potem przechodzi, w poprzedniej ciazy tez tak mialam. Vikunia, ja podobnie, tez mam jeszcze talie, a brzuchol naprawde jest duzy, taka pilka sterczaca do przodu. Mam +5kg i tez wszyscy mowia, ze nie widac. Ale ja juz mam mini stresa, bo to kilogram wiecej niz na tym etapie w poprzedniej ciazy, a nie chcialabym przytyc wiecej niz wtedy, nie obrazilabym sie za mniej:p Jako chora dziekuje i dolaczam sie do wszystkich zyczen zdrowia. Kingaluna, uwazaj na serducho! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Gratulacje dla Przyjaciółki! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Bidulko ty nasza ❤️ naprawdę współczuję. Dobrze, że malutka współpracuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Ania - a sprawdzali znów szyjkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mnie ta moja waga też trochę boli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Kinga, ja tez mialam holter. U mnie cisnienie u lekarza jest zawsze za wysokie, ale to ze wzgl na moje "podjaranie", a tak to mam niskie, co pokazal holter. Moze ci dadza aspiryne na obnizenie, jakby sie okazalo, ze masz za wysokie. Ja biore, ale z powodu waskiego jajowodu (na rozrzedzenie krwi). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Co do brzucha to u nas chlopak i brzuch spiczasty i sterczacy do przodu, w swieta sporo jadlam a na wadze nadal tylko 2kg na plusie, nie zeby mnie to smucilo tylko zastanawiam sie czy wszystko ok, ale zwazywszy ze startowalam z duzej wagi to mysle, ze bedzie ok ![]() ![]()
#58 |
Wtajemniczenie
ski
|
Co do ciśnienia to ja mam zawsze niskie, czasem wręcz ekstremalnie niskie a jak wchodze do gin to z tego wszystkiego wychodzi mi zawsze w normie
![]() Aniu, bedzie dobrze. Jesteś pod opieką lekarzy więc na pewno Ci pomogą ![]() Co do brzucha to mam bardziej rozlewajacy się na boki a jak schylam się to faldka tluszczyku która jest z przodu robi się kwardatowa xD Dostaliśmy zaproszenie od teściowej na obiad. Niby się cieszę ale mam ostatnio taki humor bojowy odnośnie męża i nie tylko że aż się boję co to będzie. Black, no to macie świętowanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hehehe ja też się właśnie boję żeby mi teraz waga nie wystrzeliła nie wiadomo jak w górę, do ostatniej wizyty 8 grudnia nic nie przytyłam, teraz po świętach i w ogóle w ramach rozwoju dzidzi itd to pewnie będzie 1-2 kg do przodu, ale też mam niezłą wagę wyjściową ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj przy przyjęciu, dzisiaj nie bo muszą chyba leki zacząć działać najpierw. No i jakby nie patrzeć weekend, święto jutro to pewnie dopiero w poniedziałek.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.