![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moj facet nie interesuje sie moim zdrowiem
Ten sam chlop nowy watasek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Chyba nie takie było moje pytanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
No ale co my mamy mowic? Masz beznadziejnego faceta i tyle.
Kochajacy chlopak troszczy sie o swoja kobiete. Twoj jest egoista, nie kocha Cie, zachowuje sie jak dupek. Juz to pewnie wiesz. Co zamierzasz z tym zrobic? ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
A jakie bylo? Bo odpowiedzi na taki sam watek masz juz przed soba.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mój facet to egoista
Przeczytałam inne twoje wątki i muszę stwierdzić, że potrzebujesz porządnej terapii. Najpierw nie akceptujesz pierwszego partnera, bo w wieku 17 lat stracił prawictwo i "przeleciał 16 letnie dziecko", wyżywasz się na tżach, sama nie wiesz czego chcesz. Najpierw mówisz, żeby dał ci spokój, później narzekasz, że cię zostawił zgodnie z twoim życzeniem. Piszesz, że jestem z nim tylko dlatego, żebyś miała z kim na studniówkowe iść, ale potem go zostawisz... Pewnie masz 19 lat za zachowujesz się jak rozkapryszona 14 letnia księżniczka. Twój facet też. Dostałaś rady od wizażek, ale je olałaś i piszesz w kółko to samo. Czego oczekujesz? Cudów? Objawienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Twoj na pewno jest idealny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
Nawet nie wiesz co odpowiedzieć, więc rzucasz głupim hasłem. Autorko, serio przyjrzyj się sobie i swojemu życiu albo przestań trollować. Po co zakładasz kolejne wątki, skoro nie chcesz znać zdania innych? Widać tylko po to, aby ktoś Ci przytaknął.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Nikt nie jest idealny, ale ja nie muszę prosić o rady na jego temat i naszego związku na forum desperacko trzymając się go, a z drugiej strony żalić się na jego egoizm i wszystkie jego wady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
A ja tu widzę z twojej strony mocny ból tyłka o to, że twój facet jest z bogatszej i lepiej wychowanej rodziny, no jak on śmie.
Jakbyś mnie poprosiła o butelkę ciepłej wody, to też bym się spytała, skąd ja ci mam to wytrzasnąć. Kazałaś dać spokój - dał spokój, wedle życzenia. Twój wujek jest alkoholikiem - i dziwisz się, że twojemu facetowi tempo, jakie najpewniej narzucał, nie wydało się normalne? O zaburzeniach i paraliżach - powiedział szczerze że nie wie co to jest, a ty zamiast spokojnie wytłumaczyć, to foch z przytupem. Jak ja komuś mówię że mam zaburzenie osobowości (osobowość unikająca), to też zazwyczaj nie wie co to jest i z czym się je, więc tłumaczę i tyle. Nie będę wymagała od kogoś poświęcania kilku godzin na googlanie i zgłębianie tematu. Weź go rzuć, szkoda chłopa na taką księżniczkę. Do tego patrząc na to jak się odnosisz do wizażanek, które cię nie głaszczą po główce, jaki to on zły a ty pokrzywdzona... współczuję facetowi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Autorko, czego oczekujesz od Wizażanek?
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Też jestem egoistą ale ma to swoje granice. Nie zostawiłbym partnerki w potrzebie. Ten twój to nie tylko egoista ale i frajer który cię nie szanuje.
Jest jeszcze inna kwestia, ale tylko teoretyzuje, jesteś z nim dla kasy i on to widzi. Znam takie przypadki że facet wie że dziewczyna jest z nim dla korzyści więc się nią bawi. Ale to tylko teoria bo po twoim poście nie da się stwierdzić jakie masz wobec niego intencje. Rada. Zostaw go bo on się nie zmieni. Na pewno nie dla kogoś kogo nie szanuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:30.