Mój facet to egoista - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-01-31, 09:42   #31
kennedy
Zakorzenienie

Dot.: Moj facet nie interesuje sie moim zdrowiem

Ten sam chlop nowy watasek.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 09:45   #32
cwanabestia
Raczkowanie

Chyba nie takie było moje pytanie?
cwanabestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 09:48   #33
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cwanabestia Pokaż wiadomość
No ale co my mamy mowic? Masz beznadziejnego faceta i tyle.

Kochajacy chlopak troszczy sie o swoja kobiete. Twoj jest egoista, nie kocha Cie, zachowuje sie jak dupek. Juz to pewnie wiesz. Co zamierzasz z tym zrobic?

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 10:36   #34
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Tylko serio po co kolejny wątek? Kogo chcesz oszukać? Chyba najbardziej siebie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 12:24   #35
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
A jakie bylo? Bo odpowiedzi na taki sam watek masz juz przed soba.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 14:17   #36
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Konto usunięte

Dot.: Mój facet to egoista

Przeczytałam inne twoje wątki i muszę stwierdzić, że potrzebujesz porządnej terapii. Najpierw nie akceptujesz pierwszego partnera, bo w wieku 17 lat stracił prawictwo i "przeleciał 16 letnie dziecko", wyżywasz się na tżach, sama nie wiesz czego chcesz. Najpierw mówisz, żeby dał ci spokój, później narzekasz, że cię zostawił zgodnie z twoim życzeniem. Piszesz, że jestem z nim tylko dlatego, żebyś miała z kim na studniówkowe iść, ale potem go zostawisz... Pewnie masz 19 lat za zachowujesz się jak rozkapryszona 14 letnia księżniczka. Twój facet też. Dostałaś rady od wizażek, ale je olałaś i piszesz w kółko to samo. Czego oczekujesz? Cudów? Objawienia?
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 21:03   #37
cwanabestia
Raczkowanie

Twoj na pewno jest idealny
cwanabestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-31, 21:12   #38
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Twoj na pewno jest idealny
Nawet nie wiesz co odpowiedzieć, więc rzucasz głupim hasłem. Autorko, serio przyjrzyj się sobie i swojemu życiu albo przestań trollować. Po co zakładasz kolejne wątki, skoro nie chcesz znać zdania innych? Widać tylko po to, aby ktoś Ci przytaknął.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 21:16   #39
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Konto usunięte

Nikt nie jest idealny, ale ja nie muszę prosić o rady na jego temat i naszego związku na forum desperacko trzymając się go, a z drugiej strony żalić się na jego egoizm i wszystkie jego wady A ty ataktujesz, bo nie spodobała ci się moja odpowiedź i nawet nie masz argumentów. Smutne...
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 21:17   #40
shani_
Raczkowanie

A ja tu widzę z twojej strony mocny ból tyłka o to, że twój facet jest z bogatszej i lepiej wychowanej rodziny, no jak on śmie.
Jakbyś mnie poprosiła o butelkę ciepłej wody, to też bym się spytała, skąd ja ci mam to wytrzasnąć. Kazałaś dać spokój - dał spokój, wedle życzenia. Twój wujek jest alkoholikiem - i dziwisz się, że twojemu facetowi tempo, jakie najpewniej narzucał, nie wydało się normalne?
O zaburzeniach i paraliżach - powiedział szczerze że nie wie co to jest, a ty zamiast spokojnie wytłumaczyć, to foch z przytupem. Jak ja komuś mówię że mam zaburzenie osobowości (osobowość unikająca), to też zazwyczaj nie wie co to jest i z czym się je, więc tłumaczę i tyle. Nie będę wymagała od kogoś poświęcania kilku godzin na googlanie i zgłębianie tematu.

Weź go rzuć, szkoda chłopa na taką księżniczkę. Do tego patrząc na to jak się odnosisz do wizażanek, które cię nie głaszczą po główce, jaki to on zły a ty pokrzywdzona... współczuję facetowi.
shani_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-01-31, 23:42   #41
wild_horse
Zakorzenienie

Autorko, czego oczekujesz od Wizażanek?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-02-01, 15:20   #42
FacetZ
BAN stały

Też jestem egoistą ale ma to swoje granice. Nie zostawiłbym partnerki w potrzebie. Ten twój to nie tylko egoista ale i frajer który cię nie szanuje.
Jest jeszcze inna kwestia, ale tylko teoretyzuje, jesteś z nim dla kasy i on to widzi. Znam takie przypadki że facet wie że dziewczyna jest z nim dla korzyści więc się nią bawi. Ale to tylko teoria bo po twoim poście nie da się stwierdzić jakie masz wobec niego intencje.

Rada. Zostaw go bo on się nie zmieni. Na pewno nie dla kogoś kogo nie szanuje.
FacetZ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-02-01, 20:04   #43
wild_horse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FacetZ Pokaż wiadomość
Jest jeszcze inna kwestia, ale tylko teoretyzuje, jesteś z nim dla kasy i on to widzi. Znam takie przypadki że facet wie że dziewczyna jest z nim dla korzyści więc się nią bawi. Ale to tylko teoria bo po twoim poście nie da się stwierdzić jakie masz wobec niego intencje.

Rada. Zostaw go bo on się nie zmieni. Na pewno nie dla kogoś kogo nie szanuje.
Masz rację, ale w tym wypadku nie wydaje mi się, żeby autorka była ze swoim 'facetem' dla korzyści materialnych.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości