|
|
#31 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nowe podforum
Cytat:
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Nie obraźcie się, ale kaprysicie
![]() Jedno tupnięcie nogą i podforum "ma być"... ![]() Biorąc pod uwagę mnogość i różnorodność tematów na Plotkowym, należałoby jeszcze stworzyć podforum o kwasach (chyba z resztą był taki pomysł), o solarium, o błyszczykach Dody, o zespołach muzycznych, o serialach, o maturzystkach i gimnazjalistkach... Wydaje mi się, że jest dostatecznie dużo forów i podforów
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Rachela tu nikt nie kaprysi.
My sie staramy dowiedziec co z tym forum dalej,skoro zapowiedziane bylo ze niedlugo powstanie. A ze jest poki co cisza na ten temat wiec go poprostu odnawiamy i pytamy co dalej? To nie jest kapryszenie. |
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Dodzie..!!! W ogóle podforum o obgadywaniu ''gwiazd'' Nie mniej tego od zwierzątek
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Tak i KAZDY ma prawo spytac.
Nie ma w tym nic zlego ze sie pytamy. |
|
|
|
#38 | |
|
Raróg
|
Kaprysimy? Tupiemy nogą?
Te wszystkie głosy na tak to raczej nie jedno tupnięcie nóżką. Inne podfora powstawały z mniejszym poparciem i dobrze. My przynajmniej założyłyśmy sondę, żeby poznać opinie i tam jest na to miejsce, całe to ironizowanie jest zbyteczne, poznałyśmy już Wasze zdanie wcześniej. Złosliwiec wypowiedział się na nie, AgaZ wcześniej - że forum ma powstać, chcemy po prostu wiedzieć, co dalej, czy to aż takie wkurzające?
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Ja tu tylko wpadlam powiedziec ze moim zdaniem forum jak najbardziej powinno powstac. Mamy podforum "Moje Makijaże" czy "Fitness" bo może sa to czyjes zainteresowania, pasje i wiadomo ze jest to duza grupa osob.
Uwazam, ze zarowno "zwyklych" posiadaczy zwierzat, milosnikow ktorzy beda chcieli pokazac pupili jak i tych ktorzy 'powaznie" interesuja sie zoologia, akwarystyka itd jest naprawde duzo i takie forum - jako zainteresowanie wielu osob odwiedzajacych https://wizaz.pl/forum powinno sie znalezc na stronie glownej. W zasadzie, dlaczego osoby ktore lubia gotowac maja miec wszystko ladnie poukladane, a te ktore kochaja zwierzeta musza miec porozrzucane posty w dziale "plotkowym" biorac pod uwage ze zainteresowanych zwierzetami moze byc nawet wiecej niz tych lubiacych gotowanie? Kto wie. Pozdrawiam |
|
|
|
#40 | |
|
Raróg
|
I kto mi powie, dlaczego osoby lubiące zmajstrować coś samemu mogą mieć cztery podfora?
Nie rozumiem tej "przerażającej wizji" wizażu zamieniającego się zaraz w forum zoologiczne.
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, myślę, że narzekaniem i licytowaniem się, że ktoś ma, a Wy nie możecie mieć nic nie zdziałacie. lepiej przedstawcie więcej argumentów za tym, by je miec..a nie zachowujcie się jak rozkapryszone dziewczęta. bo taka myśl mnie nachodzi, gdy widzę Wasze zachowanie. i zgadzam się, że jest tu to "tupnięcie"
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przytaczajcie proszę przykładu z Fitnessem czy Makijażami - bo to absurdalne.
To jest strona i forum - Wizażu. Ploty są podwójne, w tym, ploty i co w duszy gra. Miejsce na babskie gadanie, które zawsze się pojawia, nieuniknione. Forum zrób to sama - czyli w założeniu jak być oryginalnie, modnie ubraną. Że dziewczyny dzbanki z ceramiki robią - i się nimi pochwalą - nikt nikogo nie przegania dlatego, że zrobi pudełeczko a nie kolczyki. Dom i ogród - to też ''fragment wyglądu'' kobiety. Dom, jego wnętrze, sposób jego prowadzenia - to też kobiecość, ocena wyglądu, nas - dziewczyn, bo ''gospodyń''. Ginekologia, medycyna estetyczna - jasna sprawa dla mnie. Kosmetyki, ciuchy, masaże i takie tam - priorytet. Gotowanie - też się przydaje. No bo teoretycznie: jak się najeść a nie zgrubnąć..? Ślub - jasna sprawa. Dziwne, aby nie. Oceniajki jak widzę upadły. Choć na plotach właśnie - nie brak dyskusji o ksiązkach, muzyce i filmach. Więc sorry wielkie - jak się do tego ma - kącik zoologiczny? Nikt zwierzątek nie przegania. Ale - co to ma wspólnego z wyglądem..? Weterynarz - tutaj? A co ja za przeproszeniem jestem? Jakaś klacz.. ..?Złośliwa jestem, wiem. Bo - w założeniu - wszędzie wizualizacja, zewnętrzność -> stricte: kobieta. Tylko ploty są o wszystkim. I nie piszcie mi o sierści z pieska na ukochanym sweterku, bo to nie jest powód, by mieć podforum. Dla mnie.
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
po za tym co napisała Aeterna, z czym się zgadzam w 100%, jest jeszcze jeden powód na nie:
ile tak naprawdę powstało wątków o zwierzętach i czy tak dużo jest możliwości na powstanie kolejnych? wątpię to naprawdę zbyt mało na powstanie nowego działu [jak dla mnie] sama mam zwierzaka, jestem w nim zakochana, ale jakos nie mam ciśnienia na nowy dział, bo można o zwierzętach dużo i zawsze, ale naprawdę to "dużo" ogranicza się do jednego i tego samego tematu czy może mają powstawać wątki: mój kot wczoraj złapał mysz "mój pies zrobił wkońcu kupkę" "dlaczego on nie lubi tej karmy?" "pokażę wam mojego kota/psa/ptaszka/gada/itp" - zakładane przez każdą użytkowniczkę chcącą się pochawalić rozpiętość tematów i możliwość powstawania nowych, innych, niepowtarzalnych jest naprawdę mała |
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
zgadzam się z Kasią i Aeterną...
a co do istnienia podforów na "Zrób to sama" - podfora powstały ponieważ jest wiele dziedzin, w których można się wykazać i użytkowniczki gubiły się w mnogości wątków i technik... zwierzaki lubię, ale bez przesady... ta dziedzina nijak się ma do wizażu i wyglądu... bo prezcież nie będziemy dobierać pieska do butów, czy kolczyków.... <przepraszam za złośliwość> moim zdaniem takie pod-forum nie jest potrzebne, ale jeśli już powstanie to nie będę się buntowała.... |
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też uwielbiam zwierzęta, wklejam zdjęcia mojego psa we wszelkie wątki na Wizażu, ale kolejne podforum uważam za zbędne. Tu nie chodzi o jakieś uprzedzenia odnośnie osób posiadających zwierzęta, ale o zwykłą matematykę- te tematy bez problemu mieszczą się i ilościowo i tematycznie w forum plotkowym, nie widać ich natłoku, spokojnie mogą funkcjonować jako pojedyncze wątki. Tematy odnośnie fitnessu, paznokci, perfumy, gotowania mają swoje forum, pomnieważ Wizaż.pl jest z założenia wortalem dotyczącym urody, zdrowia i spraw 'kobiecych', więc ich istnienie jest dla mnie czymś naturalnym. "Szatkowanie" plotkowego na kolejne podfora uważam za działanie 'na siłę' i stwarzanie sztucznych podziałów /przykładem forum stworzonego 'na siłę' jest, wg mnie, Multi- Cultural Zone/.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Cytat:
bez sensu jest dalsze dzielenie plotkowego, bo wkrótce pogubimy się w podforach, a moderatorzy będą mieli jeszcze więcej pracy przy robieniu porządków w tym całym bałaganie... a jeśli ktoś chce znaleźć wątki dot. jakiegoś tematu to wystarczy wyszukiwarka... albo ew. mozna sobie włączyć subskrybcję i też nie będzie problemu z ich odszukaniem... |
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie z Wami - Dziewczyny.
Wcale tak dużo o zwierzątkach tu nie ma. Nie tyle - by forum było - to raz. Też tu jestem, więc widzę. Na Zrób to sama - podfora się pojawiły - bo się już nie dało żyć. Przed tym, jak Zło podzielił - wchodziłeś - i 2 pierwsze strony - to były wątki - ''moje moje moje: kolczyki broszki i naszyjniki''. Uff. To dwa. Moim zdaniem, szanowne Koleżanki Aktywistki - nudzi Wam się i zapominacie, że to Wizaż, przy tym kawałek Internetu - a nie cały Internet.
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wszystko co się w nim zawiera będzie miało sowje OSOBNE miejsce plotkowe to plotkowe - czyt. wszystko co nie związane, z modą, urodą, kosmetykami i wyglądem, [ZTS - ma rację bytu, bo nie ogranicza się tylko i wyłącznie do np wyrobów z masy solnej, ale także zawiera w sobie, przeróbki ubrań, upiększanie mieszkania, druty, szydełko, modelinę, itd itd; zaś Gotowanie: tutaj ilość różnych przepisów jest tak nieskończona, że na brak nowych wątków chyba nie będzie można nigdy narzekać] a WIZAŻ to WIZAŻ, a nie zoologia na przykład |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
A taki wątek z maturzystkami np., przykład też poważniejszy, nie jakieś Dody - widzę właśnie - ma ponad 12 tyś wpisów, ponad 75 tyś wyświetleń - i jakoś nie widzę, aby szykowały batalijkę o podforum.
A może też by im się przydało - podforum z ''nauczycielem opiekunem''? Bez przesady. Moim zdaniem. Już pomijam, że wiele Dziewcząt, które zagłosowało w Waszej sondzie - moim zdaniem radośnie sprawy zwyczajnie nie przemyślało. Tylko: mamy kotka, chcemy forum. Ja też mam. Nie potrzebuję tego podforum. Rozczarowane, bo ktoś nie widzi potrzeby założenia kącika dla świnek morskich na stronach z ''ciuchami i kosmetykami''. No wolno Wam. Naturalnie. A 140 np głosów na tysiące użytkowników - to też jest żadna dla mnie grupa reprezentatywna. Ze względu na to choćby, co napisałam ''3'' linijki wyżej. Wielu w tej sondzie nawet udziału nie weźmie - bo olewa.
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
ja głosowałam w sondzie na NIE
ale weźmy, właśnie, pod uwagę to, ile osób ją, jak już napisała Aeterna, poprostu olewa a większośc głosujących, to osoby, które mają zwierzątko i dlatego chcą mieć forum, ja mam kasztanowe włosy - CHCĘ FORUM tylko i wyłącznie dla osób o takim kolorze włosów, najlepiej więc zrobić takie podforum, wkońcu takich osób na wizażu dużo, wiec mamy powód do powstania tego forum mam zwierzątko, i jeśli chciałabym porozmawiać o nim ja jakims stricte zwierzęcym forum, to na takie bym się udała, internet jest materią niezmierzoną [przepraszam za wszelkie neizrozumiałe układanie zdań - chora jestem;/] |
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
a zresztą
otwórzmy [w sensie: szefostwo niech otworzy] to nowe forum zobaczymy jak długo bedzie tętniło pełnią życia i jak długo beda pomysły na nowe watki ile ich będzie i po jakim czasie [wg mnie prędzej czy później to się stanie, a dokładniej: myślę że raczej prędzej] zostanie ono ponownie wcalone do plotkowego bo po co porzekonywac? każdy z nas przynajmniej raz w życiu nie posłuchał dobrych rad i o ich mądrości [nie mówię, że nasze sa akurat tymi dobrymi i mądrymi] przekonał się na własnej skórze? więc teraz tez pozwólmy dziewczynom przekonać się o tym, ze prośba jest nieuzasadniona, nie jest wynikiem wielikich potrzeb, nie ma naprawdę tak wielkiej koniczności powstania tego forum a w przyszłości być może rozważą wszystkie za i przeciw, porównają ich ilość, wielkość, wartość, zanim znowu zechcą forum o "najlepszych sprzętach domowcyh" na przykład |
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
ja głosowłąm na nie bo pozniej i tak nie wchodze na te podfora i dopiero z tego wątku dowiedziałam sie o istnieniu "dom i ogród"
|
#58 | |
|
Raróg
|
Już?
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już skończyłysmy..? Pogadałyśmy sobie..? Pewnie tak To, rozumiem, głosy ''za'' mile widziane, głosy ''przeciw'' - niech spadają..?
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, jeszcze momencik
![]() Cytat:
jeśli jesteś innego zdania - spylaj ![]() zwłaszcza, gdy to twoje "inne zdanie" jest bardzie przekonywujące, bądź masz wiecej argumentów, poopartych i konkretnych argumentów |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

..?