|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy cien w pylku - spiesze z wesola nowina :D
a czy ktoras moze widziala gdzies jeszcze w lodzi takie cienie??...sa super ale troszke mi nie podrodze na pojezierska ;P...bo mieszkam na widzewie. jak ktoras by gdzies sie natknela blizej centrum a najlepiej blizej mnie to bylabym wdzieczna
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Sypkie cienie to rewelka! Ja mam z innej firmy, vollare, za 4.20
sa w takim małym słoiczku z pędzelkiem tez wyglądają slicznie na oku, pieknie sie mienią i długo trzymają. Nadają delikatny kolor, nie są całkiem "bezbarwne". Są cudowne zakochalam sie w nich Myślę, ze te cienie o których Wy mówicie są bardzo podobne do tych z Vollare ![]() Dołączyłabym zdjęcia ale nie umiem
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A skoro jesteś zakochana w sypańcach Vollare, to obowiązkowo zgłoś się w wątku pod nieco mylącym tytułem "Kuleczki vollare" ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=109648 No i witaj w klubie!
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Z cieni z kuleczka mam fiolet. Jest sliczny. Pieknie sie mieni ale lekko roztarty nadaje sie tez do delikatniejszego makijazu. Ogladalam jeszcze inne kolory ale uswiadomilam sobie, ze albo takie odcienie juz mam albo zupelnie mi nie pasuja
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam je niedawno na targu za 5,90. Mam biały i zielony, właściwie oliwkowy. Już gdzieś o nich wspominałam. Są świetne. Ładnie błyszczą i trzymają się dłuuugo. Polecam. Też je delikatnie wystukuję na biureczko, żeby nałożyć bardziej precyzyjnie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

sa w takim małym słoiczku z pędzelkiem
tez wyglądają slicznie na oku, pieknie sie mienią i długo trzymają. Nadają delikatny kolor, nie są całkiem "bezbarwne". Są cudowne zakochalam sie w nich
Myślę, ze te cienie o których Wy mówicie są bardzo podobne do tych z Vollare