![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: .+*Ciuszki od pIWONI*+. =]
BLUZKA CZARNA PRZESZYWANA SREBRNĄ NICIĄ
Świetnie dopasowuje się do ciała Wg. mnie to S, sporo się rozciąga, ubrana kilka razy, stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 37 cm Długość całkowita 48 cm Rękaw od pachy 43 cm Rekaw od ramienia 51 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
BLUZKA CZARNO-BIAŁA Z GARFILDEM
Wizualnie wygląda jak czarna z krótkim rękawem ubrana na białą z długim rękawem, z przodu Garfild z sercem i napisem Z metki M, troche się rozciąga, tylko przymierzona (na mnie za duża), stan idealny! Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 40 cm Długość całkowita 49 cm Rękaw od pachy 49 cm Rekaw od ramienia 58 cm * wymienie tylko na coś specjalnego!
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
NIEAKTUALNE !!!--> Opiumalfa
![]() BLUZKA SZARA Z tyłu dwa rewelacyjne diabełki Z metki M, sporo się rozciąga, ubrana ze 2 razy (na mnie niestety troche za duża), stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 39 cm Długość całkowita 55 cm Rękaw od pachy 49 cm Rekaw od ramienia 58 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-24 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
BLUZKA CIEMNOFIOLETOWA
Świetnie dopasowuje się do ciała Wg. mnie to S,M, sporo się rozciąga, noszona, stan db (poprostu dużo noszona ![]() Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 40 cm Długość całkowita 57 cm Rękaw od pachy 45 cm Rekaw od ramienia 50 cm
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
BLUZKA CZERWONA
Z metki M, sporo się rozciąga, noszona, stan db (poprostu dużo noszona ![]() Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 37 cm Długość całkowita 53 cm Rękaw od pachy 46 cm Rekaw od ramienia 54 cm
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
NIEAKTUALNE !!!--> NasteCzka
![]() BLUZKA CZEKOLADOWA Rozpinana i ładnie marszczona przy dekolcie Z metki M, troche się rozciąga, tylko przymierzona (na mnie za duża), stan idealny! Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 41 cm Długość całkowita 58 cm Rękaw od pachy 48 cm Rekaw od ramienia 59 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-24 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
SWETEREK BIAŁY
Dosyć krótki, dół i rękawy wykończone ściągaczami Wg. mnie to duże S,M, sporo się rozciąga, noszony, stan dst (z przodu plamka-efekt nieudolnego wybielania, można ją z powodzeniem zakryć jakąś apaszką, ja tak nosiłam ![]() Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 41 cm Długość całkowita 46 cm Rękaw od pachy 43 cm Rekaw od ramienia 54 cm
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
GOLF CZERWONY BEZRĘKAWNIK
Wg. mnie to duże S,M, sporo się rozciąga, ubrany kilkanaście razy, stan bdb Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 38 cm Długość bez golfa 50 cm
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
GOLF ZIELONY
Wg. mnie to S,M, sporo się rozciąga, ubrany kilkanaście razy, stan db (gdzieniegdzie się troszke zmechacił) Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 41 cm Długość bez golfa 49 cm Rękaw od pachy 42 cm Rekaw od ramienia 54 cm * wymienie tylko na coś specjalnego
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
GOLF BEŻOWO-BRĄZOWY Z GWIAZDKĄ
Rozmiar uniwersalny, sporo się rozciąga, noszony, stan db (pod jedną pachą szwy lekko puściły - mało widoczne!) Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 40 cm Długość bez golfu 51 cm Rękaw od pachy 45 cm Rekaw od ramienia 57 cm
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
BLUZA BŁĘKITNA
Dosyć dopasowana Wg. mnie to S, mało się rozciąga, noszona, stan dst (z przodu królik ją ugryzł ![]() Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 41 cm Długość 49 cm Rękaw od pachy 49 cm Rekaw od ramienia 60 cm * wymienie tylko na coś specjalnego / jeszcze nie wiem czy wogóle ![]()
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-25 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
BLUZA CIEMNOSZARO-CZERWONA
Z metki S, wg. mnie to duże S,M, mało się rozciąga, tylko przymierzona, stan idealny! Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 44 cm Długość 54 cm Rękaw od pachy 51 cm Rekaw od ramienia 57 cm
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
BLUZA CZARNA
Typowa, lużna bluza pasująca prawie do wszystkiego Z metki XS, wg. mnie będzie dobra na S i M, mało się rozciąga, noszona, stan db (poprostu dużo noszona ![]() Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 50 cm Długość 49 cm
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
ŻAKIET CZARNY
Elegancki, czarny żakiet, zapinany na dwa guziczki, z poduszeczkami na ramionach Z metki 36, ubrany tylko raz, stan idealny! Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 44 cm Szerokość w pasie 37 cm Szerokość na dole 44 cm Długość całkowita 59 cm Rękaw od pachy 42 cm Rekaw od ramienia 59 cm * wymienie tylko na coś specjalnego!
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
SPÓDNICA MINI "JEANSOWA"
Z boku zamek o długości 16 cm Z metki 36, noszona, mimo to stan oceniam na bdb Wymiary: Szerokość w pasie 35 cm Szerokość na dole 46 cm Długość całkowita 36 cm
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
SPÓDNICA CZARNA PRZESZYWANA SREBRNĄ NICIĄ
Świetnie przylega do ciała Z metki M, wg. mnie dobra też na XS,S, ubrana kilka razy, stan bdb Wymiary: Szerokość w pasie 37 cm Szerokość na dole 47 cm Długość całkowita 44 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
NIEAKTUALNE !!!--> Opiumalfa
![]() SPÓDNICA RÓŻOWA Piękny, nasycony kolor, dwuwarstwowa Wg. mnie będzie dobra na XS,S,M, sporo się rozciąga, ubrana kilka razy, stan bdb (ma małą skazę - jakby zaciągniętą nitkę ![]() Wymiary: Szerokość w pasie 33 cm (bez rozciągania, a to gumka!) Szerokość na dole 61 cm Długość całkowita 63 cm * wymienie tylko na coś specjalnego
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-24 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
SPÓDNICA CZARNA
Dosyć krótka, z przodu plisowana Z metki 36, ubrana 2 razy, stan idealny Wymiary: Szerokość w pasie 34 cm Szerokość na dole 53 cm Długość całkowita 41 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
SPODENKI
Takie unisex ![]() Z metki S, noszone, stan db (poprostu dużo noszone ![]() Wymiary: Szerokość w pasie 32 cm (bez rozciągania, a to gumka!) Szerokość na środku pupy 48 cm Szerokość nogawek na dole 29 cm Długość zewnętrzna 39 cm Długość wewnętrzna 12 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
RYBACZKI
Nogawki wykończone tak, że można je ściągać, czyli nosić spodenki na różne sposoby ![]() Z metki 27, noszone, stan bdb Wymiary: Szerokość w pasie 37 cm Szerokość na środku pupy 43 cm Szerokość udo 23 cm Szerokość nogawek na dole 21 cm (bez ściągania) Długość zewnętrzna 78 cm Długość wewnętrzna 59 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
JEANSY JASNE BIODRÓWKI
Moje ukochane ale za długo w nich nie pochodziłam bo przytyłam ![]() Z metki 34, noszone, stan bdb (odrobinę powycierane nogawki na dole ODROBINĘ - zbliżenie na zdjęciu) Wymiary: Szerokość w pasie 37 cm Szerokość na środku pupy 42/3 cm Szerokość udo 21/2 cm Szerokość nogawek na dole 26 cm Długość zewnętrzna 100 cm Długość wewnętrzna 80 cm zdjęcia wogóle nie oddają ich uroku, a nie mam na kim pstryknąć - nikt się nie mieści ![]()
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-21 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
SZTRUKSY CZARNE
Fajnie dopasowują się do ciała, z kieszonkami na nogawkach, dosyć elastyczne Z metki 26, noszone, stan db (powycierane nogawki na dole - dodam zdjęcie ze zbliżeniem, tylko musze znaleść, zapodziało się ![]() Wymiary: Szerokość w pasie 35 cm Szerokość na środku pupy 39 cm Szerokość udo 20 cm Szerokość nogawek na dole 31 cm (bez ściągania) Długość zewnętrzna 105 cm Długość wewnętrzna 81 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-19 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
NIEAKTUALNE !!!--> Atoska
![]() PŁASZCZ KREMOWY / TRENCZ Z metki 34, wg. mnie to raczej 36, stan bdb (na mnie niestety troche za duży, nie było mniejszych a strasznie mi się spodobał; ubrany jakieś 4,5 razy) *wymienie tylko na coś specjalnego / i raczej na kilka rzeczy - nie był tani ![]() Wymiary: Szerokość od pachy do pachy 46 cm Szerokość w pasie 40/41 cm Szerokość na dole 57 cm Długość całkowita prawie 100 cm Rękaw od pachy 47 cm Rekaw od ramienia 63 cm
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-24 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
BIAŁE KOZACZKI
Rozmiar 39, ale ja nosze 37,38 i są dobre ![]()
Edytowane przez pIWONIA Czas edycji: 2006-04-21 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Hej pIwoniu interesują mnie następujące ciuszki z Twojej "Szafy"
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1145395016 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1145395641 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1145399607 Jutro robię porządek w moim wątku i dokładam zdjęcia, których obecnie brakuje , więc zapraszam do siebie Pozdrowionka
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Hejka Piwonia
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1145395909 Wnajdziesz csik u mnie za ten topik?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.