|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czemu takie ubrania podobają się facetom?
Ja lubię futra, a mojemu facetowi jest wszystko jedno
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
bo takie ubrania uchodzą za "sexy"
ale prawda jest taka, że jest jest atrakcyjna dziewczyna to nawet w dresie wygląda sexy |
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
A może nie było żadnej ankiety? Za miesiąc pewnie napiszą, że mężczyźni najbardziej lubią sukienki w kwiatki i czapki z daszkiem.
|
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
lubię to co podkreśla kobiecość, byle nie jakoś ordynarnie, faceci chyba też
kabaretki są mi obojętne, szału ten wzór we mnie nie wzbudza futer nie lubię bo wygląda się w tym jak snopek wyjątek dla dodatków, lubię czapki i np futerka przy kozakach - pierwsze w życiu słyszę, żeby faceci ponoć lubili futra, jak dla mnie lubią je kobiety ![]() wystająca bielizna to kawałek ładnego stanika jeśli już a nie stringi pod pachami ![]() kozaki na słupku, na obcasie to mi się srednio widzą odsłonięte ramiona, koronki czy sukienka z gorsetem są ok. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2017-02-17 o 04:01 |
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
Troszkę odchodząc od tematu. Nie lubię bluzek z krótkim rękawem. Najbardziej na świecie lubię te odkrywające ramiona, bo jest mi w nich najwygodniej. I o ile rozumiem, że dekolt jest atrakcyjny dla facetów (też kocham
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Ja na odwrót - noszę bluzki z krótkim rękawem do wszystkiego, nie założyłabym np. swetra na gołe ciało, ani nawet na koszulkę bez rękawków, tylko na krótki.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś mam na sobie sweterek, a pod nim oczywiście bluzka bez rękawów
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytałam mojego:
kabaretki i koronki - tylko do łóżka, wystająca bielizna - kawałek stanika - ok, stringi - nie, odsłonięte ramiona - na tak, sukienka z gorsetem - nie, futro - nie, kozaki na wysokim obcasie - tak, Jeśli chodzi o mnie, to publicznie dopuszczam u siebie odsłonięte ramiona, wystający kawałek stanika i kozaki, ale na słupku, więc mam zbliżoną opinię do mojego faceta
|
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Zapytałam mojego faceta co myśli o powyższym rankingu
kabaretki - nie wiedział co to, wpisaliśmy w google, stwierdził, że rzeczywiście wyglądają seksownie na kobiecych nogach wystająca bielizna - straszne! odsłonięte ramiona - ładne sukienka z gorsetem - eeee, staromodne futro - kojarzy mu się z............. Rosją ![]() bluzka z koronkami - zależy ile koronki, jeśli symbolicznie to może wyglądać ładnie, jeśli jest jej zbyt dużo - tandeta buty na wysokim obcasie - zależy jakie. Tyle się dowiedziałam Czyli pół na pół. W sumie zgadzam się z nim
|
|
#40 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
w życiu nie uwierze że na ładnej zgrabnej dziewczynie to sie nie będzie podobać i tak jest ze wszystkimi ciuchami zależy co konkretnie, w jakim zestawie i na kim (w ogóle abstraktem jest pytać co się sądzi o jakimś ubraniu, jak liczy się ostateczny efekt) weźmy koronkę - cycki na wierzchu wulgarne - wylewające się sadło, też nieciekawie - ale co dziko seksownego w tym np - 1 szy z brzegu przykład (pomijam odsloniete plecy) http://dresstination.pl/sukienki/130...stination.html ta już wg mnie dużo lepiej (to znaczy lepiej się prezentuje dziewczyna, co nie znaczy, że ta sukienka to wg mnie tylko do sypialni) https://domodi.pl/odziez/odziez-dams...-mini_13281905 Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2017-02-18 o 11:06 |
||
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wszystkie sukienki z dopasowaną górą i rozkloszowanym dołem są gorsetowe i nie wszystkie muszą się podobać. Nie rozumiem, po co ten komentarz. Każdy ma swoje zdanie i próba narzucenia własnego jest po prostu słaba.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zasiedzenie
|
Góra gorsetowa musi mieć fiszbiny, czy być w jakiś inny sposób usztywniona. Poza tym sukienka gorsetowa nie musi mieć rozkloszowanego dołu.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

wyjątek dla dodatków, lubię czapki i np futerka przy kozakach - pierwsze w życiu słyszę, żeby faceci ponoć lubili futra, jak dla mnie lubią je kobiety