![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Super sklepy w Łodzi!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() *Nowy dlatego że niedawno przeniesiony w tamto miejsce, wcześniej był na ulicy Lodowej.
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Sklep z tania sztuczną biżuterią.
Ceny od 2-max.40zł, miliary kolczyków (1-10zl), bransoletek, korali ( w każdym kolorze 8-40zl), pierścionki, komplety. A także apaszki, szaliczki, torebki wizytowe, gumki, spinki, opaski, paski, świeczki, figurki (to druga częśc sklepu jakby).. na rogu Ogrodowej i Gdańskiej bliziutko maufaktury ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po wypłacie skorzystam z pewnościa i się przejadę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
polecam sklep Bee Collection na Nowomiejskiej 11.
Asortyment to sukienki (dzienne, wizytowe, wieczorowe), bluzki, żakiety, spodnie, spódnice etc etc. widziałam też torebki. Dużo przecen i obniżek, ceny nie są wysokie. Nie szyją hurtowo, jeden model jest w kilku rozmiarach i finito więc kreacje są niepowtarzalne ![]() Kupiłam tam w piątek dwie sukienki (za obie zapłaciłam 128zł) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sklep z biżuterią jest też na Rzgowskiej, na przystanku tramwajowym w strone centrum, przy Czerwonym Rynku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie "KLIPS" na Zachodniej przy przystanku autobusowym niedaleko manufaktury tam jest sklep odziezowy i bizuteria
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
na Wedmanowej (Dąbrowa) jest kiermasz jeansów Westman'a...ceny bardzo przystępne bo do 60 zł...w Manu te same spodnie powyżej 100...tylko ciężko tam jest z rurkami bo te od razu idą do Manu, ale reszta jest jak najbardziej w porządku
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() W Łodzi w Universalu dawnym jest outlet Vabbi-ciuszki głównie sportowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Idę na wesele i poszukuję sklepu z sukniami wieczorowymi w Łodzi, może znacie jakieś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziewczyny ja poprosze o pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Na pewno była na piotrkowsiej chyba vis a vis Lizard King, ale ostatnio jak tam byłam to był inny szyld, wiec nie jestem pewna, ale CHYBA ja zlikwidowali...
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli będziecie tym zainteresowane, możecie mi dać znać na maila secondstreetman@gmail.com to będę Was informował kiedy rusza jaka akcja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
ja się strasznie rozczarowałam jak weszłam do tej terranovy na pietrynie...zapach okropny, no i ciuchy jakieś z przed wojny i brudne....wole iść do manu i kupić coś ładniejszego niz kupić coś tylko dlatego że kosztuje 5 zł
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Niestety, często są tam bluzki, które nawet nie nadają się na szmaty. Ale w ciągu roku szkolnego jak bywałam tam prawie codziennie ze względu na bliską odległość z uczelni, to czasem "rzucili" naprawdę porządnie wykonane bluzki. Oczywiście bez żadnych rewelacji ale można było za 3 zł kupić fajne bokserki czy topy, normalnie wykończone (nie lubię takich nieobszytych bluzek!), z dobrego materiału. Do tej pory nic mi się z nimi nie dzieje. Także trzeba tam po prostu często zaglądać.
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Hm.. do moich ulubionych sklepów w Łodzi należą: lumpeks na pl.Wolności (kiedyś były 2 ,teraz został tylko jeden..) oraz ciucholand na ul. Zachodniej (+/- na wysokości pl.Wolności) mają tam na prawdę wspaniałe letnie sukienki! Chociaż tak się teraz zastanowiłam i moim ukochanym miejscem zakupów jest Galeria łódzka ,ale jej adres każdy zna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiedzcie mi, czy po buty warto jechać do Ptaka? nie byłam tam nigdy a słyszę same pozytywne opinie. Czy znajdę tam np Ryłko? albo inne dobre, polskie firmy robiące porządne buty ze skóry?
I jak tam jest z takimi zwyklakami, typu legginsy? znajdę jakieś grubsze, z porządnej dzianiny? Ptaka widziałam tylko z zewnątrz i jego wielkość mnie przeraża - jak się tam odnaleźć? piszcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
po buty nie opłacac się kompletnie jechać do Ptaka, wybór mały.. a wzory głównie z allegro z serii taniego obuwia
poza tym może ze 2-3 sklepy z lepszym obuwiem ale takie to sobie i w manu i w galerii znajdziesz tlyko w wiekszej ilosci
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skoro nie Ptak to gdzie szukać porządnych skórzanych butów nie za pół pensji? ![]() ![]() A co do Ptaka jeszcze - skoro nie buty to może po kurtkę się opłaca jechać? chcę coś na jesień i na zimę, jakiś płaszczyk może - w tamtym roku szukałam po galeriach ale tam same szmaty wisiały, raz, że zmechacone dwa, zamarzłabym w nich po 5 minutach na dworze. I też - jeśli jednak nie Ptak to gdzie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
zielony stworek
|
Cytat:
http://www.agatare.com/ Cytat:
Cytat:
![]() A kurtkę, płaszcz outlet Monnari na Pietrynie koło katedry ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i za ile można w tym outlecie kupić ciepły płaszcz na zimę? tak mniej więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do monnari to sie chetnie dowiem sama po ile tam kurtki sa ;D ( komedia studiuje na politechnice, okienko na okienku mam i jeszcze przez cale studia tam nie zajrzalam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Łodzianki, czy któraś zagląda do outletu Monari? nie mam kiedy tam podjechać, a nie wiem czy w ogóle warto - szukam płaszcza na zimę .. help
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Byłam tam jakiś czas temu i albo mają rozmiar 34 albo 48. Rozmiarów bardziej "normalnych", 38, 40, etc, jest mało, a jak coś się pojawi od razu rozdrapują.
Ceny też jakoś mało rewelacyjne, bo ok. 20-30% taniej. Ktoś mi powiedział, że towar pochodzi ponoć ze zwrotów, ale nie wiem, czy to prawda. Szukałam płaszcza i sukienki na wesele, wyszłam niestety z niczym. Aha, wejść można też od Kościuszki (tuż przy Radwańskiej). Na Piotrkowskiej przy Struga (punkt orientacyjny - piętrowy żelazny ogródek) jest outlet Vero Mody, mają też Objected. Można trafić na fajne ciuchy, poza tym są też tam wzory produkcyjne.
"Bynajmniej" nie znaczy "przynajmniej" Bazarek na rzecz Azylu dla świń "Chrumkowo" Edytowane przez Vilqa Czas edycji: 2009-10-29 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Vero Modzie byłam, nawet znalazłam na siebie spodnie za 39, ale tak ogólnie to za tą marką nie przepadam jakoś specjalnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.