|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część szósta
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#32 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To prawda z tymi drzwiami, dokładnie nad tym samym się dzisiaj zastanawiałam, nie mam szans przejechać takim wózkiem, jeżeli drzwi nie będą mogły się blokować, bo inaczej musiałabym mieć długie ręce żeby trzymać drzwi i wypychac/wpychać wozek. Znalazłam już sobie rozwiązanie, będę wozik w koszyku wózka jakiś klin i wrazie czego będę klinować drzwi. Czuję w kościach że najbliższy rok będzie wyzwaniem pod różnymi względami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brawo Majaaaa
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Bona, Ula fajnie ze upatrzone wozki juz sa u Was.
![]() Ja ostatnio na spacerze z Niuniutkiem bylam w sobote. Tak mnie rozlozylo od poczatku tygodnia ze juz mam dosyc marze zeby jutro wyjsc ale sie waham bo jemu raz sie leje z nosa raz suchy. Dzis tez suchy suchy a po poludniu sie leje ni z tego ni z owego. ![]() Ja tak samo. Wczoraj juz praktycznie ok a dzis jakby znow gorzej. No ale jutro juz mam nadzieje wyjdziemy. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Jogurtal tez od niedawna probuje przyspieszac z napedem na cztery. Pierwszym razem sie tylko zamotal i ruszyl jednoczesnie z dwoch raczek ![]() Biedak ma siniaki na kolanach. |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Jogurtal tez od niedawna probuje przyspieszac z napedem na cztery. Pierwszym razem sie tylko zamotal i ruszyl jednoczesnie z dwoch raczek
![]() Biedak ma siniaki na kolanach. |
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Czeko wzięliśmy w końcu na piankowych. Wyglądają solidnie kolor chromium czy jakoś tak. Bo wzięliśmy model Litetrax Plus nie Air. Wrzucę fote na Facebooka bo tutaj nie mogę za duży rozmiar a na tel. Nie umiem zmniejszyć.
800 zł Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#38 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Martunia....Wiesz że nawet nie pomyślałam przez tyle miesięcy żeby tyłem wjeżdżać ;-( jeśli sama chodziłam do sklepu do głównie z EMI w chuscie a że najczęściej spacerujemy we 3 to problem się rozwiązywał gorzej jak miałam coś do załatwienia sama.
No i jak Ci się użytkuje ten wózek? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, kończę ściągać i chyba idę spać, bo mnie katar wykończy.
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już próbowałam tyłem wjeżdżać, też mi źle szło. w ogóle czuję się jak idiotka jak walę wózkiem o futrynę. Jednak największą masakrą są sklepy z jednym/dwoma schodkami tuż przed drzwiami. Na szczęście ja w mieście bywam rzadko, więc nieczęsto mam takie problemy
![]() Martunia, szwagierka robiła ostatnio testy alergiczne i też czekała dość długo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyżby ABC? 😛 Czekam na relacje z użytkowania wózka 😊 Iga dziękuję 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#43 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Ula zrób dla mnie zdjęcie jak możesz bo to joie tak? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Iga, sto lat
Kaylla, super że są postępy po rehabilitacji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#45 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Sto lat Iga 🎂
Urshoola, ja omijam większość sklepow, w ktorych trzeba walczyc z drzwiami. Tez nie lubie tej szarpaniny z wozkiem. Wkurzaja mnie tez sklepy z rzeczami dla dzieci, gdzie wszystko upchane jest tak, ze nie da sie wjechac wozkiem. Najgorzej jest chyba w Reserved. Male ciuszki w samym rogu, a wjechac wozkiem tam sie nie da. Sliczny ten wasz litetrax, szukalam go u nas ale nie moge znalezc sklepu. Chyba ze kupie w Kielcach 😆 Ann, ciesz sie ze chlopina ciagnie do domu 😍 Kaylla, super ze cwiczenia przynosza efekty. Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2017-03-10 o 23:38 |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
5.15.....
Kto da więcej? 😰 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to też szybko. No nic teraz nie wymysle. Zaczekamy do wizyty i zobaczymy co powie lekarz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eee to u nas na wypasie - 6:15 ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Spóźnione sto lat dla Igusi i dzisiejsze dla Emi ![]()
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Kaylla, zainspirowalas mnie. Od wczoraj tez dietuje.
Ja sie glupio czuje z tym moim chlopem. Moje kolezanki przylatuja za dwa tygodnie i planuje wyjsc na jakas impreze. Mnie ciagnie, nie to co jego ![]() Dziewczyny, wspolczuje wam z tymi alergiami. Ja sie nie udzielam w tym temacie, bo nic nie wiem. u nas naszczescie nie ma problemow...Robimy dzis tablice sensoryczna dla Antka. Moze zostwi w spokoju kable i szuflady Udanej soboty!! |
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat Emiiii!
My dopuero wstajemy takze ten... ![]() Mam pytanie odnosnie zapachu siku dzieciakow. Czujecie? Smierdzi to? Od kilku dni smierdzi to rano tak chemicznie ze w calej sypualni czuc jak sie wejdzie nie bylo tak wczesniej mimo ze pamper zawsze pelny po calej nocy. Laczyc to z przeziebieniem czy jakims innym czortem??? Czy nie szukac problemu. Pampery te same wiec to tez nie ich zapach. W ciagu dnia nie czuje bo jest tego mniej niz po calej nocy. Troche mnie to niepokoi. Ps. Druga @ nic nie boli poki co. Tyle dobrego.---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Dzien dobry!
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podobno przy zabkowaniu smierdzi. Moze rozwaz sprzedanie uzywanych pampersow jako broni biologicznej czy cos :P |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. My nie śpimy od 6-ej, teraz Mateo ma drzemkę.
Iwonia,u nas czuć siusiu po nocy,w dzień jak trochę dłużej pochodzi w pieluszce to też, ale nie wiem czy to taki chemiczny zapach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Iwonia, Mai pampers tez śmierdzi od kilku tygodniu
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj mnie Pearl Harbor pochłonął i już nie poodpisywalam.
Tak ABC i chyba do nich dotarło że ludzie narzekają na ten sklep bo tak przemilej obsługi się tam nie spodziewaliśmy Anulus nie zgodzę się że jak mleko krowie uczula to kozie też.Mielismy w rodzinie dziewczynkę że skaza białkowa.Biedne to nic nie mogło prawie jeść bo buzia i ciałko zaraz całe czerwone.I moja babcia miała wtedy koze na wsi i po tym mleku od kozy dziecku nie było nic.Takze może są wyjątki od reguły i warto próbować jednak ;-) A jak Cię znajdę na Instagramie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Ann pokażcie koniecznie efekt pracy też chcemy zrobić taką tablice ale czasu nie mamy. Ogarniamy wyjazd na narty... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Bron biologiczno-chemiczna
no odstrasza ten zapach pewnie w lecie by moskitiery w oknach byly zbędne
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
O 3 nocy tego mojego biedaka męczył zatkany nos i sam nie wiedział czego chce. Do 4.30 na zmianę bujaliśmy i tuliliśmy. Rano, jak już wszystko wykicha, to mu lepiej, ale jak leży to się męczy okrutnie
|
|
|
|
#58 |
|
Z deszczem w butach
|
Iwonia u nas po całej nocy zapach pieluchy faktycznie był nieprzyjemny, ale ja jednak w połowie nocy zmieniam zawsze. A przynajmniej od wielu miesięcy.
Dziś nie zmieniłam, bo wyjątkowo przespaliśmy porę zmiany i nie było też przykrego zapachu... także nie wiem, od czego to zależy. |
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja doslownie od kilku dni otwieram okno z uwagi na ten zapach. Jest cos nie tak ewidentnie bo nigdy tak nie smierdzialo siku a zawsze jest calonocny pamper.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

A jak ma iść do przodu to się jednak kładzie i pełza, leniuszek mały:P

(((

nic nie boli poki co. Tyle dobrego.
no odstrasza ten zapach pewnie w lecie by moskitiery w oknach byly zbędne