|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: odświeżony wątek, ID, APC, Kenzo
Cytat:
). Z nią jest tak, że w zależności od ilości warstw można uzyskać efekt od półtransparentnego do dość kryjącego. Niestety, nie mam juz na kompie zdjęcia, gdzie miałam usta umalowane taką samą![]() Aha, to ciepły odcień
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem typową zimą, choć jak sie samoopalę, to używam tego koloru![]() Piszę PW
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Kasienko2883 - niestety, to co by mnie interesowało już zmieniło właścicielkę
![]() Aniu, raczej wolałabym zapach, ale nie upieram się aż tak bardzo, jednak u Ciebie tylko pen puder Diora mnie kusi, choć jak już pisałaś za ciemny by był
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też mam jasną cerę i przez większą część roku używam jaśniejszego odcienia. Ten ciemniejszy kupiłam, żeby dosypywać go po szczypcie do jasnego latem, kiedy - mimo stosowania blokerów - troszkę się jednak opalam. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za perfumki?
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Hej
czy to jeszcze aktualne:- Bourjois Volume glamour - czarny, kupiony w kwietniu w Sephorze, świeży, mokry, użyty kilkanaście razy - nie odpowiada mi - Delikatny płyn do demakijażu oczu Sephora - niebieski, kupiony na początku kwietnia, zostało go więcej niż 3/4 znajdziesz cos u mnie?http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113952 |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Bieto,
interesuje mnie biotherm i eris do ciała znajdziesz coś u mnie? ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114431 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Ptiszonku, właśnie tym erisem antycellulitowym jest zainteresowana jeszcze jedna Wizażanka, jeśli się zdecyduje to niestety nie będę już nim mogła dysponować
jeśli jednak nie, będzie nadal aktualny rozmowy właśnie trwają ![]() U Ciebie interesowałaby mnie ta próbka Ziai do mycia twarzy i bardzo mi w oko wpadły dwa produkty - tyle że ich wartość jest dużo większa: błyszczyk GUERLAIN terracotta, gloss & shine;kolor terre d'or, pierwotnie 6g, zostało 40% i estee lauder, Go Wink, liquid eyeshadow naklejeczka na spodzie odpadła, nie pamietam numeru ani nazwy koloru: odcień świetlisty, jasny, beżowo-złoto-łososiowo-różowawy - szukasz czegoś konkretnego za nie? |
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Ptiszonku, eris znalazł nową właścicielkę jednak. Jeśli chciałabyś spróbować mogłabym Ci oddać resztkę erisa balsamu ujędrniającego do biustu - została może 1/4, może ciut więcej - używałam go, ale to tubka
![]() Clinique to 6x po 2ml - zestaw mydlo w płynie, tonik i nawilżająca emulsja - pakowane jak tabletki w listku z okienkami (z każdego produktu po 2 okienka po 2 ml każde). Z zapachów mam: Zapachy: Clinique Simply (fiolka oryginalnie zapakowana) Oriflame Elvie (fiolka oryginalnie zapakowana) Dolce&Gabana Light blue (fiolka oryginalnie zapakowana, ale jest ubytek - tak było chyba od początku nalane, bo nie używałam Gaultier 2 (opakownie jak tabletka 0,5 ml) Guerlain Herba Fresca (fiolka z Sephory) Lacoste Touch of sun (fiolka z spehory, wypełniona do 3/4 wysokości) Davidoff Cool Water Game (to chyba nowość) 5 ml w buteleczce-miniaturce Pod oczy niestety nic nie mam, ale sama używam Avene soin apais i z całego serca polecam
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, bo mi na tym erisie zależało, balsam do biustu mam z wymiany... naprawdę chętnie to oddam, ale musze mieć coś, co będę używać a nie wystawię na kolejną wymianę - gdybyś coś jeszcze znalazła do oddania, daj mi znać, dobrze? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
a ten peeling? z ujędrniajacych niestety nic nie mam, jeszcze ewnet. jakieś odżywki do włosów - mam serum fuller, thicker... czy nową maskę do włosów brązowych
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Thicker Fuller Hair, to amerykańska firma, kupiłam w Douglasie, ale ulotkę już niestety wyrzuciłam - serum ma zwiększać objętość włosa, buteleczka ma 100 ml, zużyłam ok. połowy. Opakowanie z pompką. Nakłada się na umyte włosy, bez spłukiwania.
Druga to maska z Pantene pro-v dla brunetek, nieużywana, w tubce 150 ml |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u Ciebie interesowałyby mnie tylko cienie Isa Dory
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

tylko ze mnie bladzioch, nie będzie za ciemna?