|  2006-04-28, 09:40 | #31 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zapraszam :-)

9. Dove – szampon COLOR CARE – włosy rozjasniane – uzyty raz – 250 ml. 10. Dove – mgiełka COLOR CARE – Wygładzanie i blask – uzyta raz – 150 ml. Może znajdziesz coś u mnie... Mój kramik http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113651 | 
|     |   | 
|  2006-04-28, 21:28 | #32 | |
| Przyczajenie | 

Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zaprasza

Cytat: 
 niunieczku, niestety nic nie znalazlam dla siebie :-( ale dziekuje za zainteresowanie   | |
|     |   | 
|  2006-04-28, 21:37 | #34 | |
| Przyczajenie | 

Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zaprasza

Cytat: 
 jestem chetna na maskare, ale na wymiane za oba prawie nowe Dove i Lierene tez prawie nowy chcialabym cos jeszcze wybrac z Twojej listy. Co Ty na to?   | |
|     |   | 
|  2006-04-28, 21:57 | #35 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  Juz aktualizuję wątek | |
|     |   | 
|  2006-04-29, 00:00 | #36 | |
| Przyczajenie | 

Cytat: 
 15. Wella Shock Waves, Wosk w piance, Piankowy Wosk czyli pianka + maskara moze byc? | |
|     |   | 
|  2006-04-29, 08:08 | #37 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
  Oczywiście, nie ma sprawy  Wysylam Ci PW | |
|     |   | 
|  2006-04-29, 16:40 | #38 | 
| Przyczajenie |  Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zaprasza 

up    | 
|     |   | 
|  2006-04-29, 23:27 | #40 | |
| Przyczajenie | 

Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zapraszam :-)

Cytat: 
 interesuje mnie: 23.Clinique,Pore minimizer lotion.Uzyty raz,więc praktycznie cały.Wymienię tylko na konkretną rzecz. 16.Clinique -mydełko z serii 3 kroków. napisz prosze która pianka i spray Cie interesuje   | |
|     |   | 
|  2006-04-30, 16:15 | #42 | 
| Wtajemniczenie | 

Clinique pore minimizer  za piankę,to raczej mi się nie opłaci. Ewentualnie mydeło Clinique za dwie pianki.

| 
|     |   | 
|  2006-04-30, 20:48 | #43 | |
| Przyczajenie | 

Cytat: 
 napisz prosze które pianki i / lub spraye Cie interesuja i sie dogadamy, ok? | |
|     |   | 
|  2006-05-07, 12:55 | #50 | 
| Przyczajenie |  Dot.: LPR, Loreal Professionnel, Schwarzkopf, Goldwell, Well, Dove, Lirene - Zaprasza 

up    | 
|     |   | 
|  2006-05-07, 14:21 | #51 | |
| Zakorzenienie | 

Bardzo zainteresowaly mnie u ciebie: Cytat: 
   Zdaje sie,ze szuaksz odzywek z profesjonalnej linii L'oreala-moglabym zaproponowac Ci na wymiane odzywke MATRIX curl.life <amerykańska linia L'oreala>-przeznacozna do wlosow falujacych i kreconych,swietnie nawilza,nie obciaza,zmniejsza puszenie wlosa.Moge zrobic odlewke do 250ml... Z innych propozycji: -Radical-ampulki,pozostalo ok.8sztuk -PHYTO:PhytoCedrat-apteczny szampon do wlosow przetluszczajacych,regulu jacy wydzielanie sebum z naturalnymi olejkami z cytryny- minimalne zuzycie -WELLA-Superskret, krem wzorowy lok, ok.70-75% -Joanna Pantivit, odzywka- maska wzmacniajaco regenerujaca do wlosow suchych,zniszcoznych oslabionych-saszetka 10ml -Sunsilk-odzywka Odbudowa i pielegnacja-intensywnie pielegnujaca wlosy,raz uzyta -Yves Rocher Oliwka Monoi de Tahiti-oliwka przedlzuajaca opalenizne o zapachu kokosowym, mozna stosowac do pielegnacji ciala <jako balsam,olejek do masazu lub do kapieli>oraz wlosow -pozostalo 90-95% -VEET cytrusy i witamina C-pianka do depilacji, raz uzyta -Sudocrem-hipoalergiczny krem antyseptyczny dla osob z problemami skornymi,pomaga lagodzic stany zapalne skory,przyspiesza gojenie ranek i zmian tradzikowych, ok.70-75%z opakowania 60gram -BE YOU- cien do powiek,biel opalizujaca na niebiesko-fioletowo,raz mazniety na wyprobowanie -Maybelline Pure makeup, kolor perfect beige nr25,raz uzyty na wyprobwanie,troszke przybrudzona tubka -Rimmel- Lycra Wear- lakier do paznokci nr391 celebrity bash-kolor glebokie wino/bordo Chcialam sie dowiedziec,czy wchodzi takze w gre wymiana za ciuszki? | |
|     |   | 
|  2006-05-07, 17:01 | #52 | 

Witaj aniser, jest tylko jeden szkopul - teraz zawartosc kremu Loreala to jakies 55% - kilka razy go jeszcze uzylam, bo jest swietny na zniszczone wlosy jako odzywka bez splukiwania, a z moimi sobie juz nie radze  Jesli Ci to nie przeszkadza, to chetnie wymienie: Krem Loreala curl.. + Pasta Goldwell do lokow + Biosilk (ta mala buteleczka) za: MATRIX odzywka - 250 ml, odlewka. Czy to jest ta odzywka http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=100295306 ?? A moze masz jeszcze jakies probeczki aptecznych kosmetykow LPR albo Avene? W sumie jestem chetna na większa wymiane   | 
|     |   | 
|  2006-05-07, 19:40 | #54 | 
| Zakorzenienie | 

Hex mnie taka wymiana wstepnie opowiada  mam tylko pytanie czy ta pasta goldwella raczej podkreslasz skret czy tez wygladzasz/prostujesz/usztywniasz wlosy? czy to moze taka w okraglym opakowaniu z napisem move control? a moja odzywka Matrix to ta ze zdjecia,ktore zalaczylas-jest naprawde niezla-ladnie nawilza,wlosy mniej sie pusza,a nie sa obciazone. Pachnie tak wiosenno i swiezo...tyle,ze nie zuzyje jej jeszcze dlugo,wiec chetnie sie podziele  . Z probek niestety nie mam ani Avene <bo jakos mi nie sluzy>ani LPR, mam natomiast napewno probke Vichy- Oligo 25 i YR- kremu matujacego strefe T oraz kremu rozswietlajacego pod oczy. | 
|     |   | 
|  2006-05-07, 20:05 | #55 | 
| Przyczajenie | 

Pasta Golldwella to dokladnie ta o ktorej mowisz - move control - na poczatku watku sa zdjecia - to ta granatowa płaska. Pasta jest dosc twarda, trzeba ja rozgrzac w dloniach i wowczas nakladac na suche wlosy. Dla mnie byla swietna do opanowania spuszonych loków, np. gdy pogoda byla deszczowa. Pasta utrwala - ale napewno nie usztywnia wlosow, sa mieciutkie, ale jesli ktos potrzebuje usztywnienia, to potem trzeba jeszcze lakier nalozyc. Pasta jest bardzo wydajna i nie nalezy jej duzo nakładac.  Czasem gdy prostowalam wlosy prostownicą, stosowalam ja zeby opanowac elekrtryzowanie wlosow, bo ona je swietnie nablyszcza, i jesli nalozylam sporo to troszke tez obciazala, no i jesli wlosy ja przesyszone od prostownicy to poprawia ich wyglad. Generalnie powiedzialabym ze ta pasta jest dobra do opanowania puszacych sie loków, fal i do nablyszczenia ich, nie usztywnia ich, ale fryzura sie trzyma. Wiesz co, przetestowalam juz tyle kosmetykow do lokow i fal, ze moze Ci podpowiem ktore moim zdaniem pasuja do Twoich - napisz tylko jakie sa, twarde, czy miekkie, grube, cienkie, mocno sie kreca czy faluja, pusza czy nie.. moze Ci cos doradze? A z probek chialabym ten rozswietlajacy kremik pod oczka i Oligo 25. | 
|     |   | 
|  2006-05-07, 20:22 | #56 | 
| Zakorzenienie | 

Jakos umknelo mi zdjecie pasty na pierwszej stronie-kompletnie nie wiem jak to sie stalo,ale niewazne juz  Jesli faktycznie sprawdza sie przy puszacych sie wlosach to powinna sie sprawdzic super   Ja w takim razie jestem 100%chetna na wymiane, probeczki kremow trzymam dla Ciebie  i szukam pojemnika na odzywke...Jesli i Tobie taka wymiana pasuje to swietnie    A ze rowniez jestem wloso-maniaczka ot chetnie skorzystam z Twojego doswiadczenia i zaraz napisze Ci na PW wiadomosc   | 
|     |   | 
|  2006-05-07, 20:25 | #57 | 
| Przyczajenie | 

to swietnie - mi taka wymianka tez bardz pasuje    W sumie ja tez jestem wloso-maniaczka, moge nie miec wielu rzeczy, ale porzadne odzywki i kremy do stylizacji wlosow to podstawa   Przesli adres na PW i rodzaj wloskow - napewno napisze co mysle po moich udanych, nieudanych probach i eksperymentach   | 
|     |   | 
|  2006-05-07, 20:45 | #58 | 
| Zakorzenienie | 

to fajniutko-wymianka zaklepana  dluuuga wiadomosc o wlosach juz na ciebie czeka na PW-mam nadzieje,ze sie nie narzucam za bardzo  Ja moge sie obyc bez nowych ciuchow itp ale jak widze kosmetyki do wlosow to mi sie az oczy blyszcza. Do tego stopnia,ze pracuje nawet jako konsultantka do spraw wlosow-geenralnie po to by zalapac sie na kilka fachowych szkolen i wykorzystac ta wiedze na wlasnej glowie  Zaraz napisze wiaodmosc z adresem i czekam na Twoj   | 
|     |   | 
|  2006-05-09, 10:47 | #60 | 
| po prostu Em :) | 

znajdziesz coś u mnie?    
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.