|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Letnie przesilenie :) --> bluzeczki!!!!!
No własnie słonko, ja nie posiadam zadnych kosmetykow uzywam tanich kremow dla niemowlat nie uzywam podkladow ani nic mam tani bezbarwny blyszczyk... ah jestem strasznie żałosna
napisz co bys chciala z ubran co Cie interesuje mam sliczne stringusie nowiutkie cos sie tam znajdszie jak bedziesz szukac
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
A mogłabyś mi coś napisać o tej bluzeczce
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1140182367 tzn. jaka firma, skład materiału, w jakim jest stanie? |
|
|
|
|
#33 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
a one są napewno nowe? bo nie mają metek...
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
metek nie maja, ale nie wazylabym sie dawac moich uzywanych... kupilam dla siebie , potem pomyslałam, ze jedna z wizazanek, chciala kilka rzeczy sobie odemnie dobrac, myslałam, ze sie jej spodobaja, ale niestety"nie jej typ" wiec je wystawilam, nikt nie bedzie chcial to sobie zostawie
sa nie uzywane.
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra, to zaryzykuję... mam nadzieję że jest tak jak mówisz. dorzuć mi je za te kolczyki i wymianka gotowa.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
to zrobimy tak ja dorzuce majty za kolczyki do tego jakies probki jakis gratis cos milego, , cos zebys nie miala niczego stratnego. Paczke wysle w poniedzialek
prosze o adres na PW
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
cinkapooh mnie chyba komputer oszalal
ale nie widze tej bialej bluzeczki z twojego watku,mozesz wkleic mi jej zdjecie do mnie?
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
NOWY.. Wakacyjny wątek Aniusi:*
ODDAM WSZYSTKO NAJLEPIEJ HURTOWO PROSZE!! WEźCIE TE CIUCHY ODEMNIE!!!!!!!!!
DOKłADKA str. 1 ,4 i 5 Dokładka post 147, 148, 149 !!!!! Tu znajdziecie rzeczy, które są i czekaja na nowych właścicieli tworze kolejny watek poniewaz tamte sa nieaktualne. SZUKAM: 1.Kolczyków srebrnych, najlepiej z jakimis cyrkoniami, lub kwiatuszkami ![]() 2.Ogolnych korali, bransoletek, pierścionków. Rozmiar paluszka 11 ![]() 3.BIAłYCH, JASNYCH błętkinych spodni dzinsowych, nie musza byc biodrówki moje wymiary: pas:40, biodra 90 udo: 49/504. Bucikow na malym obcasie, jakiekolwiek balerinki, klapeczki, japonki R:36 5. Sportowych adidasów bylabym happy jakby byly to oryginalne buty, ale nie bede pod tym wzgletem wybrzydzac numer: 36-37 czasami. 6.Spudniczek... krotkich raczej 7.BLUZECZEK na lato z jakimis wzorkami, ewentualnie gladkie, ale jakieś ciekawe i kobiece. 8. Majtusi nieuzywanych ofkors staniczkow najlepiej bez push upa, ale nie bede wybrzydzac. Z kosmetykow: 1. ODDAM WIELE: podklad dobry, nawilzajaco jakis odżywczy z dobrej firmy 2. Jakies jasne blyszczyki z brokatem, bez obojetnie, byleby tluste i moga byc pachnace, nie musza byc 3. BRąZOWYCH cieni do powiek, jasnych ciemnych, ekri itd.. ![]() 4.Tusz do rzęs z Rimela lub Mejberlin ( nie wiem jak sie to pisze) ![]() To chyba wszystko ![]() a Oto moje ubranka na wymiane: OPIS: 1.Kaszkiecik, nieudany prezent bez skazy. Wymienilabym na jakis daszek lub cos tez fajnego. 2.Opaska z firym cropp , nienoszona, nowa. 3.Białe nauszniki trzeba je lekko przetrzec, zrobie to przed wysyłka .bez skazy.4.Staniczek nienoszony za duzy jak dla mnie: Rozmiar C80 push up
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-03-28 o 22:56 |
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: NOWY.. Wakacyjny wątek Aniusi:*
Teraz spodnie
Wymiary: Wranglery: Pas: 36cm dł calkowita: 100cm dł od wew. : 77/78 cm biodra:43 cm. Rybaczki: pas:37 cm biodra:41 cm dł. wew.: 60cm dł całkowita: 79cm przecierane dla Maci
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-04-05 o 14:19 |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Rybaczki z wielona kieszeniami, oczywiscie niskie biodrówki:
Dokładam spodnie delikatny material, przeszywane takimi przeszyciami? cos takiego fotki niewyrazne, a spodnie naprawde świetnie podkreślaja pośladki i nogi
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-03-15 o 12:24 |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
DOKłADKA:
śliczna srebrna nowa broszka z pieknymi i słodkimi kwiatuszkami. Fotki są okropne, nie pokazuja jak naprawde wyglada broszka, ale jest naprawde śliczna.
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-03-13 o 14:41 |
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Wranglery mi się podobają, ale pewnie się w nie nie zmieszczę
można prosic o wymiarki ?
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
1.Czarna bluzeczka z rozszerzanymi rekawami, material, cos jak satyna, jedwab.
2.Sukieneczka, sportowa sliczna wiazana na szyje, błekitno biała rozmiar S 3.Czerwona bluzeczka, super material, taki delikatny , buzka biodrowa w serek rozmiar S 4.Bluzeczka z Orseya delikatna, na lato.. cos jak panterka? nie wiem. R.M5.Bluzka z Okiem delikatna rozmiar uniwersalny strasnzie sie rozciaga.6.Bluzka w rozmiarze M nawet na L bedzie dobra sie rozciaga, specjalnie plamiona z gwiazdkami i na ramieniu ma łańcuszki .
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-04-05 o 14:23 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Tez poprosze o wymiary i rozmiar wranglerow
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
A te Wrangl;ery to sa chociaz troche elastyczne ??
i jaki jest rozmiar na metce. Taka zolta powinna byc w srodku
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na mnie tez za male mam tyle samo co Ty na chama sie wbije ale .. jest to ale
|
|
|
#59 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam 90 z groszami w biodrach sa troszke za male tyle moge powiedziec
|
|
|
#60 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale w Twoim watku napisalam co mi sie podoba buziaki ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

napisz co bys chciala z ubran co Cie interesuje mam sliczne stringusie nowiutkie
cos sie tam znajdszie jak bedziesz szukac 

)

staniczkow najlepiej bez push upa, ale nie bede wybrzydzac.