![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla rodzicow na podziekowanie..
muszka66 wiesz myslalam o tym, chcialam zrobic taki albumik tylko na dvd z podkladem muzycznym ze zdjeciami od czasow jak bylismy mali ale mamy problem bo moj chlopak praktycznie nie ma zadnych zdjec z dziecinstwa..
eh.. sama juz nie wiem.. ale dzieki za odpowiedz.. pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Moi rodzice dostali od nas coś na kształt dyplomów. Zamówiłam u introligatora okładki (takie jak do okładania prac dyplomowych), z wybitą datą ślubu. Środek zrobiłam sama. Na jednej stronie było nasze zdjęcie, na drugiej tekst podziękowań.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Dzieki Eulera za pomysl, ale wiesz moja siostra dala ksiege z podziekowaniem i zdjeciem wiec chcialbym zeby moje podziekowanie sie roznilo.. sama juz nie wiem co wymyslec.. ale dzieki za watek.. pozdrawiam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
podziekowanie
mam pytanie takie bardziej techniczne dotyczące podziękowania dla rodziców. Jeśli np kupujemy dla rodziców kwiaty i prezent, to przywieźć je do miejsca gdzie jest wesele wcześniej? W piątek przywieźć kwiaty i prezent do restauracji, czy poprosić kogoś, kto będzie w dniu slubu to trzymał przez msze aż do restauracji? Jak to zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: podziekowanie
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
u nas świadkowie pewnie tego nie zrobią. Wiec w piatek wieczorem zawieziemy kwiaty i prezent do restauracji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
a co kupujecie dlaRodzicow?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Re: Dot.: podziekowanie
a my podziekuje rodzicom w domu, przed blogoslawienstwem, jakos tak ustalilismymy, ze w koncu to im dziekujemy i nie teatralnie na forum przy wszystkich..a wreczymy im kosze z lakociami, winkiem i takie tam...zeby mieli co wcianac i czym popijac ogladajac potem zdjecia weselne
![]()
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: podziekowanie
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
no właśnie myśle tak o tych kwiatach, ale czy jest sens? Moze zamiast kwaitów jakieś piękne winko zapakowane?I do tego jeszcze napisane na pięknym papierze podziękowanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
pewnie że tak, zgadzam się. To jednak jest wzniosła chwila i ma duże znaczenie dla rodziców, jak państwo mlodzi publicznie, przed wszystkimi goścmi dziekują im. Poza tym jest ta wspaniała atmosfera, muzyka i w ogóle to potęguje ten moment
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
![]()
Zgadzam się w 100 %
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Re: Dot.: podziekowanie
dedykacja piosenki bedzie, wspolny taniec tez, poprostu dziekowac bedziemy wczesniej tylko rodzicom a nie na forum przy wszystkich
kazdy robi tak jak lubi..
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam problem co dac rodzicom w ramach podziekowania. Dziewczyny jak Wy to przygotowałyscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Gość
|
Dziewczyny przegladnijcie sobie ten watek!! polecam, moze was zainspiruje
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=161578 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Cześć!
My mielismy slub we wrzesniu ubiegłego roku. Równiez podarowalismy prezenty rodzicom. Były to drewniane ikony Św. Rodziny. Był to i jest niejako symbol rodzin jakie rodzice stworzyli nam od małego. Rodzice byli bardzo zadowoleni i wzruszeni. A ikony są przepiękna pamiatką tego wyjątkowego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Monka.B dzieki.. rzeczywiscie fajny pomysl..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ojjj ja równiez długo zastanawiałam się co wręczyc rodzicom.
W moich stronach raczej daje się kwiaty ale ja chciałam coś jeszcze dodac do tego. Może dobrym pomysłem dla kogoś będą : 1. ramka na zdięcia - można zrobic na kilka opcji : ramka na trzy fotografie - w jednym okienku podziękowanie, w drugim fotka ślubna rodziców a w trzecim nasza ( rzecz jasna w poźniejszym czasie dołączona) albo w jednym okienku fotka jak byłam mała w drugim narzyczonego a w trzecim nasza ślubna albo inne kombinacje. Można też wykorzystac do tego celu ramkę na dwie fotki i coś wykorzystac z opcji które powyżej wymieniłam. W naszym przypadku brałam pod uwagę ramki stylowe w kolorze złotawym albo stare złoto, 2. w sklepach z ceramiką pojawiły sie piękne zestawy filiżanek dla dwojga które są zapakowane w piękne pudełka ale to należy dobrze przemyślec bo nie każdemu sie to podoba, 3. zaproszenia na kolację we dwoje tz. dla rodziców jednych osobno i drugich ![]() 4. to wybrałam - album slubny. Przeglądałam ostatnio z narzyczonym kilka albumów i zdecydowaliśmy się właśnie na takie prezenty. Rodzice zazwyczaj również chcą kilka fotek ślubnych swych pociech. My wypatrzyliśmy albumy na niedużą ilośc fotke ( 20 -30 sztuk). Na pierwszej stronie chcemy umieścic podziękowanie a potem uzupełnimy im te albumy naszymi fotkami ślubnymi. Naprawdę nie ma co wydziwiac. Ja zawsze byłam za praktycznymi prezentami ... Nie podobaja mi się dyplomy, księgi tego typu http://allegro.pl/item169946943_prom...zicow_itp.html Wiem że naszym rodzicom takie prezenty się by nie spodobały. Wiadomo każdy robi jak mu się podoba. Miałam okazję widziec taką pamiątkę z okazji I Komunii Swiętej ... Jak dla mnie zbiorowisko kurzu które może szybko wylądowac w koszu albo gdzies w szufladzie ... Mam nadzieję że moje propozycje komuś się przydadzą ![]()
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 ![]() Edytowane przez Agaw'a Czas edycji: 2007-03-12 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
My kupiliśmy książki "rytuał rodzinny"
Podziękowanie będzie w kościele więc bedzie to pasowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
A możesz napisac w którym momencie będziecie składac podziekowanie ?
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Nie no to chyba nie jest jakiś zwyczaj.
Będzie w kościele dlatego że nie podoba mi się ten moment na weselu. Tańczenie w kółeczku wszyscy płaczą i te piosenki ![]() Zresztą jakbym miała coś jeszcze mówić, czytać jakiś wierszyk czy coś, to słowa w nich zawarte nie pasują za bardzo bo rodzicom TŻ nie mamy za bardzo za co dziękować. Powie się kilka słów w kościele, myślę że będzie to po głównej ceremonii ale przed mową końcową księdza typu życzenia itp Musimy to jeszcze z księdzem obgadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Bardzo się cieszę że pomogłam
![]() Na pomysł z ramkami sama wpadłam będac w sklepie z pamiątkami. Było tam bardzo wiele ładnych ramek a nasi rodzice akurat maja pokoje urzadzone w podobnych kolorach - dodatki złote / stare złoto ![]() Szkoda wywalac kase na głupoty, na cos co będzie potem leżalo w koncie! A ramka to naprawdę jeden z ciekawszych pomysłow ![]() Cytat:
Dziękuję koregra za odpowiedz ![]()
Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. -1 -2 -3 -4 -5 -6 -7 ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-06-27 o 11:17 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice np. wybiorą sobie z fotek ślubnych takie jakie będzie im się podobało najbardziej. Ja przecież równiez nie uzupelnie albumu przed tylko po ![]()
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
A ja zamiast kwiatów, zdjęć i innym pamiątek wolałabym chyba dać rodzicom coś praktycznego a zarazem pięknego np. coś z zastawy ze srebra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.