|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powitanie
Cytat:
WItaj Magnetico! |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Strzał w dziesiątkę z tym forum !!!
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Ja również się witam, moje Kochane
![]() Najważniejsze wątki i linki mamy już przypięte. Oczywiście poszukiwania kolejnych ciekawych linków będą trwały. Poza tym zauważyłam, że zaczęły już powstawac wątki o poszczegołnych filtrach (na razie zauważyłam 3 watki o trzech różnych kremach Avene). Bardzo dobrze. Ja w najbliższym czasie założę wątek o LRP DP oraz o LRP AL. Jeśli ktoś zamierza zakładać wątek o danym filtrze to poza swoja opinią prosze o podanie: pełnej nazwy i producenta, pojemności, ceny i składu. Mile widziany jest też link do KWC ![]() Pozdrawiam
|
|
#34 |
|
Gość
|
I kolejna nowość:
ponieważ mamy wątek o tanich aptekach, to dorzućmy jeszcze sprawdzonych sprzedawców filtrów na allegro: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...52#post1713652 Dawajcie kochane swoje typy
|
|
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, bardzo serdecznie was witam!!!
Co prawda w temacie filtrow dopiero raczkuje... Miesiac temu zabralam sie za czytanie watku dla filtromaniaczek i zainteresowalam sie tematyka. Jednak same wiecie, ze poza wizazem nie znajduje tenze temat uznania i niestety wiele osob nie zdaje sobie jeszcze sprawy z koniecznosci uzywania blokerow, tfu tfu, filtrow bardzo wysokich... Same wiecie, jak to jest, ze czesto rozmawiajac z kolezanakmi slysze:"no co ty, kremy przeciwsloneczne, teraz?? kiedy nie ma slonca??", albo " +50 oszalalas? a nie chcesz sie opalic?" czy tez "na rece?? zwariowalas?? a po co?" i juz trace sily przekonywac niedowiarkow i podrzucajac im artykuly Basi, ktorych nawet nie chca czytac. Tak wiec ciesze sie, ze tu jest miejsce, gdzie moge sie z wami spotkac, pogadac i zadac cala serie bezsensownych, powtarzajacych sie pytan typowych dla debiutantow. Raz jeszcze dziekuje za wyrozumialosc Dziekuje alchemiczko za zalozenie watku, gdzie zebralas wszystkie ciekawe artykuly basi, wlasnie je czytam wszystkie po kolei raz jeszcze, zeby wglebic sie w temat. PO miesiecznej przerwie od wizazu spowodowanej intensywnym zyciem profesjonalnym powracam, aby wglebic sie w arkana filtrow i wybrac,zakupic wreszcie porzadny swoj wlasny. I juz nigdy sie z nim nie rozstac. Sciskam was mocno i pozdrawiam I gratuluje forum!!
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Upssss ... przegapiłam "powitanie"...
Gdy dziś rano zobaczyłam te podforum to oczom nie wierzyłam po prostu ![]() Wprawdzie na wizażu ostatnio bywałam trochę rzadziej, ale zapewne otwarcie biochemii kosmetycznej zmotywuje mnie do częstszego uczestnictwa Świetny pomysł Brawa i buziaki dla pomysłodawczyń |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się kolejna nieśmiała wizażanka, która do tej pory tylko czytała wątki kwasowo-filtrowe
Jestem w tej dziedzinie nowicjuszką, kwasów jeszcze nie używałam a moja przygoda z filtrami dopiero się zaczyna. Dziękuję wszystkim filtromaniaczkom ( a w szczególności Sandiji Cieszę się, że mamy teraz osobny domek i dzięki stokrotne dla moderatorek |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiecie co Dziewczyny bardzo miło czyta sie takie sympatyczne posty. Dziękujemy
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
No to ja tez sie pokaze (na chwile) i powitam wszystkich Sledze was juz od dawna i czytam czytam i sie ucze Wprowadzilam juz i kwasy i filtry etc. i bardzo sie ciesze ze wszystkie informacje nareszcie beda w jednym miejscu bo ja to skora do zadawania pytan nie jestem a przekopywanie sie przez tyle watkow juz mnie czasem wykanczalo A wiec witam wszystkie dziewczynki i ukrywam sie dalej aczkolwiek nie przestaje byc obecna
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze ja spóźnialska
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Ja także witam się i przyłączam do zbiorowej radości
|
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha! Post matii każe się domyślać, że istnieją całe rzesze "ukrytych" amatorek filtrów i kwasów
|
|
|
|
|
#44 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak miło, że teraz ujawnia się tyle osób, które to ciekawi, chca się czegos dowiedziec
Jednak teraz wszystko zrozumiałam i nie moge bez tego życ![]()
Edytowane przez In_ThE_ShAdOwS Czas edycji: 2006-04-26 o 23:19 Powód: głupi bład ;) |
|
|
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
#46 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miało być szkoda, że tak pózno, ahhhh przemeczenie i ilość czasu przesiadywania na wizażu,a własnie powinnam sie uczyć na spr.., ale co tam skóra wzniejsza Dzięki za zwrócenie uwagi![]() |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Gość
|
Witam kolejne filtromaniaczki, wielki
![]() Mariah dzięki ![]() Jak macie propozycje na jakieś wątki, znajdziecie coś, co powinno zostać przeniesione z jakiegoś zapomnianego miejsca wizażu - piszta
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do szkoły to polecam codziennie ustalać sobie plan, np. dziś 2 godziny się uczę, a potem 2 godziny siedzę na Wizażu. Kiedy masz sprawdzian lub inną formę odpowiedzi w szkole, to mniej czasu poświęć na Wizaż. Nie chcę nikomu "truć o szkole", ale warto zadbać o nią, niż potem ponosić konsekwencje. Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Ja również ładnie się witam na nowym forum
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
A mnie to trochę zakręciło to nowe forum. Nie wiem gdzie są moje ulubione wątki. Gdzie ich szukać itp. Miałabym prośbę o małe wytłumaczenie co pisać na kosmetycznym a co tutaj? Bo za bardzo sie połapać nie mogę...
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Też się przywitam, a co
! Czytam Was chyba od miesiąca, dopiero niedawno się odezwałam pierwszy raz - ale to dlatego, że nie miałam nic do powiedzenia - onieśmielacie mnie swoją wiedzą ![]() Bardzo fajnie, że jest to forum - to dopiero wygoda dla takiego lenia jak ja ![]() Tylko dlaczego nie widzę żadnego linka z głównej strony wizażu? Wypatruję go codziennie, mając nadzieję, że się pojawi, ale na razie go nie złapałam... buziaki dla filtrowych weteranek
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy w tym wątku powinnam to pisać,czy w innym ale przydałby sie na naszym forum jeszcze ten wątek który teraz jest na kosmetycznym http://www.wizaz.pl/forum/showthread...e+%B3%B1czy%E6
o składnikach których nie powinno sie łączyć. Chętnie bym go tu widziała, przydałby się. |
|
|
|
|
#56 |
|
Gość
|
Wojtusiu, dzięki za cynk
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=99094 Najważniejsze rzeczy są przypięte na górze
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a co się dzieje z choco? Coś jej nie widzę.
Choco gdzie się podziewasz? Kajol to już wogóle do nas nie zagląda.
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Gość
|
Cytat:
![]() Kajol nie było chyba od miesiąca,a Choco ma ostatnie logowanie wczoraj po 23, czyli po 1 w nocy. Może nie miała dostępu do internetu,jakis wyjazd czy coś, tak się pocieszam. Smutno Dziewczynki, przybywajcie!!! My tu tęsknimy za naszymi filtromaniaczkami! |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Gdy dziś rano zobaczyłam te podforum to oczom nie wierzyłam po prostu