![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: kwiecień - perfumy i podkład Clarins Skin Illusion
Myślałam o Alienie bo w domu mam jeszcze połowę Gold, ale skoro to mocny jaśmin to wolę sprawdzonego Cavalli'ego. Dahlii nie dam rady nosić, to chyba te nuty mimozy w połączeniu z jaśminem, chociaż zapach zbiera pochwały, niestety nie jest dla mnie
![]() Podaj adres na priv, przesyłkę nadam w środę (chyba, ze zdążę jutro). Wysyłam tylko poleconym albo paczką, priorytet. O zabezpieczaniu przed stłuczką nie trzeba wspominać ![]() Dahlia jest w oryginalnym pudełku, użyta dosłownie dwa razy. Jeżeli chcesz dodatkowych informacji przed wymianą (lub zdjęć) pytaj. Zależy mi na udanej wymianie i zadowoleniu dwóch stron. Pozdrawiam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1145751 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
coś za Mandonna ToD ok 65/75 tester z korkiem i pudełkiem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
hej, znalazłabyś sobie coś u mnie za Crystal Noir i kilka próbek?
![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
coś za Mandonna ToD ok 65/75 tester z korkiem i pudełkiem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
Hej,znalazlabys coś u mnie za Helenę? Jedynka zrobiła się na mnie teraz za jasna,właśnie szukam ciemniejszego koloru
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Dziękuję, ale niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
z perfum mam na wymianę
* Kwiaty Wiśni, Yves Rocher, 85/100 ml P407 * Nike Trendy Woman, 70/75 ml * Moment de Bonheur l'eau, ok.47/50 ml P603 * Lolita Lempicka L'eau en Blanc, ok. 11/30 ml 2E108 * Paco Rabanne, Black XS l'exces, ok. 8/30 ml * Yodeyma, Sensacion, ok. 7/15 ml * So Elixir EDT, Yves Rocher, ok. 15/30 ml P214 * Dior, Addict 2, miniaturka 5 ml 5G01 * Quelques Notes d'Amour, Yves Rocher, perfumetka 15 ml * Relaksująca woda toaletowa kwiat pomarańczy & lawenda & petit grain, 20 ml, nowość Yves Rocher P605 * M&S Opulence per una 9/10 ml 3K * Perfumy w kremie Temptation 15 ml, testowane
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.