![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 'karm go ciastkiem ale nie pozwól mu go zjeść"
Spotykaj się z nim tylko w miejscach publicznych. Na 100000 spotkaniu oczekuj pierścionka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
To się nazywa seksizm. Wiecznie żywy. I niestety bardzo często propagowany przez kobiety.
Edytowane przez trzyrazypiec Czas edycji: 2017-04-09 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7271604 1]Bardziej bym powiedziała, że uprzedmiotowanie kobiet w tym przypadku i to jeszcze przez samą przedstawicielkę tej płci i zrownanie sie do kawałka mięcha, a seks do czegoś okropnego, obdzierającego z godności kobiete, tylko z korzyściami dla mężczyzn.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No tak. Ale przecież to jest właśnie seksizm w najczystszej postaci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamietaj że CIASTKA to są w cukierni, PREZENTY pod choinką ![]() I nie czytaj wiecej tych głupot o uwodzeniu, podrywaniu faceta itp. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-04-09 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
lokalna gwiazda
|
Pamiętaj, że jeśli facetowi chodzi tylko o seks z tobą, to nie jest ważne, czy pójdziesz z nim do łóżka na piątej randce, dziesiątej, czy dwudziestej. Najwyżej on poczeka dłużej. Nie przerobisz faceta oczekującego wyłącznie seksu, na poważnego, przyszłościowego partnera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
astro-loszka
|
Nie oddawaj się mu tylo dlatego, że on tego oczekuje, albo że uważasz, że tak "wypada". Jeśli nie ociekasz pożądaniem, to nie jest dobry moment. Czas pokaże, czy "na razie" czy "w ogóle".
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczyny za Wasze wypowiedzi. Moja "dzikosc" w temacie pewnie wynika z faktu bycia w wieloletnim związku i braku doświadczenia z innymi mężczyznami. Boję się odrzucenia a jak pisałam wcześniej zależy mi na tej osobie i nie wiem na czym stoję. Dlatego chciałabym przytrzymać ten moment by poczuć że jestem dla niego kimś więcej niż ciałem na czytałam się poradników fakt i teraz myślę po nich i doświadczeniach koleżanek jacy są faceci jak potrafią modlić oczy aby osiągnąć swój cel. Dla mnie zbliżenie znaczy bardzo dużo nie jest tylko formą zaspokojenia i chwilowej przyjemności. Fakt że go porządam ale jestem w stanie odczekać kilka spotkań a do tego czasu chciałabym dać mu w subtelny sposób do zrozumienia że potrzebuję jeszcze czasu. Czy nie jest tak że gdy na coś czekasz i chcesz tego smakuje lepiej? Dodam że jesteśmy po 3 spotkaniach i po każdym temperatura rośnie. Nie chcę jej gasic chce ją podsycać
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Przepraszam za błędy w tekście. Słownik w tel Nie dopisał 😁 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Spotkałam się kiedyś z męską opinią, że jeśli kobieta szybko godzi się na seks, to znaczy, że ma chęć na seks, niekoniecznie zaś myśli o związku. (Co nie znaczy, że każdy facet tak myśli). Ja myślę, że jeśli masz w głowie, że jeszcze na seks za wcześnie, to poczekaj. Zawsze zdążysz to zrobić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.