![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Męska depilacja
a owłosiona klatka piersiowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Patrz powyższe ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Szop pracz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Podcinak masyznką dla samej higieny, bądzmy szczerzy w ciepłe dni się pocimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
A co robisz żeby nie swędziało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7321779 6]Mojemu partnerowi gole plastrami[/QUOTE]
WOW! Albo z Niego niezły twardziel ![]() Albo niezły maso ![]()
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Ja mam bardzo owłosione plecy, klatkę, pachy i nogi. Na plecach, pod pachami i na klatce golę co jakiś czas, żeby nie były specjalnie długie i żeby się nie pocić. Nóg nigdy bym nie ogolił
![]() ![]() Czy czuję się przez to mniej męski? Nie sądzę, robię to bo mi się tak podoba i mojej tż również. Równie dobrze można by założyć temat czy golić głowę, czy nie... Ile ludzi, tyle opinii. Ja np. sobie nie wyobrażam, że moja dziewczyna się nie goliła w okolicach bikini, a dla innych to coś zupełnie normalnego, że są tam włoski ![]() Mnie po goleniu nic nie swędzi, nigdzie. Jedynie pod pachami trochę piecze, ale to dosłownie przez minutę ![]() Edytowane przez Sanbi145 Czas edycji: 2017-04-25 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
myślę, że golenie używaną jednorazówką jest najbezpieczniejsze, jeszcze nigdy się nie zaciąłem, a na swędzenie no cóż polecam stoicki spokój.
![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- a co do depilacji dziewczyn ( gdzieś na jakimś portalu widziałem zdjęcie amerykańskiej blogerki, która nie goliła nóg i pach przez rok) to co innego bikini na plaży i basenie a co innego w sypialni w duszną i parną noc!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
Nawet się nie krzywi. Ale no bez przesady, sama depiluje się plastrami i nie jest to niewiadomo jak silny ból. Nie wiem jak klata, ale okolice wzgórka łonowego są silnie unerwione, raz spróbowałam i nigdy więcej, dlatego w tym miejscu gole się maszynkami. Żeby nie było podrażnień raz dziennie te okolice smaruje obficie kremem nawilżającym, pozwala uniknąć krost i swiądu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 Czas edycji: 2017-04-25 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7313275 6]Ja lubie ogolonych na zero. Busz mnie odtrąca. Sama również się gole. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Dokładnie tak samo. Nie lubię owłosienia ani u partnerów, ani u siebie. Cytat:
I niespodzianka - ewolucja z pewnych powodów nam te włosy zostawiła ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
astro-loszka
|
Lubię naturalność. Więc, jeśli włosy wyrosły, niech tam pozostaną
![]() Poza tym lubię mężczyzn, a nie chłopców. A owłosiona klatka jest sexy ![]()
![]() |
#43 | |
BAN stały
|
Cytat:
Może coś w tym być bo ja lubię młode dziewczyny tzn takie preferuję i jednocześnie wolę jak są wydepilowane. Ja wiem że są różne gusta ale w związku trzeba się dopasować. Gdyby moja chciała żebym nie golił klaty to bym nie golił bo mi to w sumie nie przeszkadza. Ale nie wyobrażam sobie nie golić innych miejsc. A pachy to już w ogóle mi się nie dobrze robi na samą myśl... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A względy estetyczne każdy ma inne. Więc nic nie "trzeba". Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Golisz się? Jesli tak to po co, skoro lubisz taką naturalność? Czepiam się, ale wkurza mnie nazywanie facetów, którzy się golą chłopcami, cio*ami, ped*łami itd. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Szop pracz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 Czas edycji: 2017-04-25 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Szop pracz
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7322807 1]Zgadzam się, że to nie ma nic wspólnego z higieną. Ale mając włosy pod pachami zapach rozkladanego potu jest bardziej intensywny, tak samo w miejscach intymnych, pot zbiera się na włosach łonowyc, tak samo krew i je zlepia (u kobiet) w dodatku potu jest więcej, podejrzewam, że włosy zbyt ogrzewają te miejsca, bo mają za zadanie ogrzewać miejsca intymne, a że teraz nosi się bielizne i nieprzewiewne spodnie to tak wygląda.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mój facet latem przycina trymerem włosy pod pachami oraz w miejscach intymnych i to już bardzo pomaga. Zresztą - to jest czas, w którym każdy bardziej się poci, bo jest po prostu cieplej. Zostaje częściej brać prysznic i problem znika całkowicie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Szop pracz
|
[1=7cd1d0bf3fc279e4e45587f 61c3d7242fa9c0a30;7322843 1]Raczej nie, bo u mnie wystarczy pół godziny po umyciu się w czasie upałów bez antyperspirantu i zapach się pojawia wraz z potem (oczywiście, gdy nie chce mi się golić). Po depilacji ten problem znacznie się zmniejsza, a nie mam problemu z nadpotliwością. Nikt raczej nie będzie brał prysznicu co pół godziny, po za tym mycie się więcej niż 2 razy dziennie zmywa warstwe ochronna skóry.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie wzięłam pod uwagę, że ktoś nie używa antyperspirantu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Jako medyk mający do czynienia z przeróżnym typem pacjentów mogę zapewnić, że zarówno intensywność pocenia jak i zapach jest cechą osobniczą i bardzo zmienną. Czasem osoba o oczywistym,wysokim poziomie higieny poci się niemiłosiernie i intensywną wonią. Innym razem jestem pewien, że mydło widuje może raz w miesiącu, a zapach jest wręcz niewyczuwalny. Prawem fizyki owłosienie zwiększa powierzchnię parowania potu więc teoretycznie zwiększa poziom ,,walorów zapachowych"
![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2017-04-26 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Mój Tż ogolił się kilka razy, ale jadnak wolę gdy jest naturalnie. Po za tym wiem jaki to dyskomfort gdy odrasta i nie wymagam od niego żeby się dla mnie golił tym bardziej że to wygląda dla mnie śmiesznie gdy nogi i brzuch są owłosione a tu nagle taka dziura
![]() ![]()
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Taki mały neologizm
![]() Faceci zarośnięci na wzór Neandertali = Włochmeni ![]()
![]() Edytowane przez heavyduty Czas edycji: 2017-04-26 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ja lubie kiedy jest tam tez ogolony i pachnacy ☺nawet Lactacydu uzywamy oboje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
miejsca wydepilowane są bardziej higieniczne.
Facet tak samo jak my kobiety, musi być tam wydepilowany ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech się każdy zajmie swoją broszką.
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Szop pracz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Powiedz to mojemu TŻ. Znam go 5 lat ale nie widziałam go nigdy bez brody. Chyba że liczą się zdjęcia z dzieciństwa. Nawet jak miał zabieg laryngologiczny to targował się z chirurgiem i pozwolili mu tylko ogolić wąsy, a brodę zostawić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.