![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: jaka jest różnica między Gilette Venus, a Venus divine?
no to wlasnie mnie wkurza. ja i tak pozatym uzywam normalny zel bo jakos temu wynalazkowi nie ufam
![]()
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny!
Próbowała któraś z Was takiej sztuczki? Chcę kupić maszynkę Venus Vibrance i zastanawiam się czy gdy dokupię ostrza embrance (lub inne) to też będą wibrowały? Jestem już prawie zdecydowana i to moja ostatnia wątpliwość. ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Tak, ostrza będą pasować. Gillette stosuję taką politykę że ostrza pasują do każdej rączki. I jak sprawdziłam wibracja działa przy innym ostrzu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Popieram - breeze to jakiś niewypał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam dziewczyny,
w fastdeal jest akurat oferta na ostrza do maszynek Venus - z tego co piszą po zakupie oferty można sobie wybrać, które ostrza nas interesują www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/fd/10683 (to co jest zamazane to ma się rozumieć fastdeal- najwidoczniej tu jest zabezpieczenie przed linkami polecającymi). Edytowane przez JustiT Czas edycji: 2013-09-18 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Używałam wiele maszynek ale tylko Breeze i Olay mnie usatysfakcjonowały, szkoda, że ich koszt jest dosyć duży i faktycznie maszynka wystarczy na parę użyć.... Szukam obecnie czegoś podobnego i trwalszego, bo cena za jeden wkład już nie jest tak atrakcyjna jak użytkowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.