|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Też jestem straszenie ciekawa, ale mam nadzieję, że za szybko to nie nastąpi. Potem poczytam z ciekawości o tych czerwcówkach .
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z końca lipca jestem wiec mam trochę mniejsze szanse ze rozpakuje się w czerwcu
czuje ze prędzej jak na złość będzie to sierpień hahah ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#33 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Z tymi czerwcowkami to nie do końca, że ruszy teraz lawina
jednej mamie odkleiło sie niestety łożysko. Dobrze, że była w szpitalu. Darietta na majówkach tez była taka dziewczyna, której nie dawali szans na poród w terminie, 3 miesiące leżała w szpitalu i jeszcze ja na święta wypuścili do domu i po świętach urodziła głowa do góry ![]() Mnie boli jak za mocno w zebra trafi Ja mam donoszono ciąże jakos na koniec czerwca chyba Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
A donoszona ciąża to 36 czy 38t?
Moja znajoma co ostatnio pisałam (TP 8.07) miała wczoraj bolesne skurcze, podają jej sterydy i beda zakładać passer |
|
|
|
#35 |
|
*sportaddict*
|
37 tc
od 37t0d
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czerwcu tak jak pisałam bede negocjowac chodzenie. W szpitalu dziewczyny mi mówiły ze teraz bede leżeć zeby donosić a później bede chodzić zeby urodzić bo nie bedzie chciała wyjść. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Koleżanki, ale pędzicie
melduję się w nowym wątku ✌️Matko Boska juz czerwcowka gdybym ja teraz urodziła to by moja córka w kojcu mojej psiny spać musiała chyba 🤣 żadnych wózków łóżeczek jeszcze nie mam ![]() Słonecznego dnia Znalazłam budkę z bezglutenowymi goframi hehe z polewą z gorzkiej czekolady chyba dziś tam polecę 🤤Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
DARIETTA moja bratowa pierwszego synka urodziła w 33tc. Teraz jak była w drugiej ciąży, też wszyscy twierdzili że do terminu nie dotrwa, a urodziła tydzień po terminie
Więc to różnie może być
|
#39 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w Nowym wątku
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja w nowym watku!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to śnił mi się Mikołaj Roznerski i ja mu mówiłam, że jestem w ciąży i chyba mój syn będzie miał na imię Mikołaj
|
|
|
|
#43 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
wszystkie trzymamy za Was kciuki, donosisz córeczkę Cytat:
Nie żałuj sobie gofera ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny synek by byl
|
|
#45 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Minini zastanawiamy sie jeszcze nad ustąpieniem właśnie tych 3 mebli
ale na początku maluch śpi i tak w sypialni w koszu Mojżesza wiec będziemy przestawiać na bieżąco jakby co ![]() Małż zrobił kolejne wizualizacje. Ciagle sie waham czy pasuje cos powiesić na tej tapecie to ustawienie ramek nie byłoby identyczne, jest dla dla przykładu ![]() Wymyśliłam też, żeby ścianę, na której jest okno pomalować na bardzo jasny błękit. Co myślicie? Pasuje sg Was ten ochraniacz? bo Tz zrobił taki jaki mu sie spodobał ![]() Edit. To konkretnie ten ochraniacz ![]() https://pl.dawanda.com/product/10928...lozeczka-minky Edit. Jeszcze fotki IMG_1493711434.343829.jpgIMG_1493711441.719230.jpgIMG_1493711452.511903.jpgIMG_1493711461.509442.jpgIMG_1493711468.561524.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez taedio Czas edycji: 2017-05-02 o 09:53 |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
TAEDIO fajowy pokój
Ściana na niebiesko, gdzie jest okno to fajna opcja. Ja ewentualnie widzę tam jasny szary.
|
#48 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Teraz ten pokój jest cały szary więc chciałam coś zmienić
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio no ten ochraniacz do ściany średnio pasuje, a ramek trochę za dużo nad łóżeczkiem jak dla mnie :-D
Ten mój sen był ogólnie dziwny. Musiam wrócić na studia bo co prawda po obronie, ale zmienił się zakres zajęć i musiałam dwa przedmioty nadrobić jeden to muzeum i były dwa zajęcia, a w tym czasie Roznerski miał spotkanie w malej grupie i szli na piwo i ja też chciałam iść ale myślę sobie kurde jestem w ciąży nie moge pić powiedziałam mu o ciąży o imieniu i chciałam powiedziec mu, że widziałam uwagę z jego udziałem ale się wstydziłam, żeby nie pomyślał sobie że to przypał haha
|
|
|
|
#50 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do bóli przy ruchach ja mam niestety coraz częściej a nie masz problemów żadnych z chodzeniem do wc? bo ja mam tak ,że jak dwa dni nie idę to później mnie właśnie tak boli k.pępka z jednej strony pewnie jelita i myślę ,że to coś z dzidzią albo ,że za dużo zrobiłam ale później po wizycie w kibelku przechodzi momentalnie.Cytat:
Cytat:
![]() A Wy laski aż tak z tym remontem nie szarżujcie bo faktycznie wcześniej urodzicie !na luziku
|
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do bolących ruchów - kilka razy było mało przyjemnie. W ogóle wydaje mi sie, ze moje dziecko znowu jest główkowy. Za pierwszym razem było mi mega z tym dziwnie, teraz sie juz trochę oswoiłam. Cytat:
Błękitna ścianka bardzo ładnie wyglada. Ochraniacz z kolei do pingwina pasuje Co do wieszania na tapecie - moim zdaniem pasuje, chociaż ja bym nie wieszała (jakoś nie widzę potrzeby)Samantha - masz bardzo dobre podejście jesli chodzi o synka i spektrum autyzmu. Co do materaca do przewijania - są takie w PL i mam zamiar go kupić. Dzisiaj mieliśmy jechać do Ikei, ale zepsuta zamrażarka w mieszkaniu pokrzyżowała plany. Wlasnie fachowiec naprawia - mam nadzieje, ze sie uda ją reanimować. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#52 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sumie data ładna ale jednak trosKe wcześnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Mała śniadanko pychota, ja dziś nie za zdrowo bo ciasto drożdżowe I kakao mniam
Darietta moje dziecię jak czasem mnie kopnie to aż z bólu się zwijam, a jak się zaczyna wypychac to nawet TZ w szoku ze tak bardzo można. Oczywiście ja mam wtedy odczucie jak bym miała zaraz pęknąć. Agg_S ja też z końcówki lipca, Ale bardzo bym nie chciała rodzić w sierpniu. Mam nadzieję że moje dziecię będzie chciało wyjść wcześniej😀 Taedio pokój super. Bardzo mi się podoba. Ja też muszę zrobić mały remont pokoju Ale to jak się ciepło zrobi. Myślałam o czerwcu ehh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | ||||
|
Zadomowienie
|
Hejo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://allegro.pl/lulu-babybox-pudel...793106103.html Powiedzcie, że te majówki miały terminy na 1 połowę maja chociaż ![]() Cytat:
A pomalowanie ściany z oknem super Bardzo mi się podoba na wizualizacji na piłka Jakie macie wymiary tego pokoiku? Nasz też jest taki podłużny, z oknem na wprost wejścia i chyba meble muszą być własnie po jednej stronie... Cytat:
|
||||
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli zjadlabym te płatki
![]() Ja wg OM mam 30t a wg pierwszych USG 28, szybko ten czas leci |
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
Chili miałam takie samo śniadanie
![]() Poprostu myślałam, że jesteś z tego samego dnia. Ja mam z OM 27. Przyszła do mnie Xzorowa asosowa sukienka. Wylicytowałam za 50 zł kolor pudrowy róż - piękny jest! Xzora ona Ci się może marszczy między nogami?
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też czasem boli jak mała się wysycha
najbardziej lubię jak wypina rączkę lub nozke bo czuć pod ręką takie maleństwo co do porodu to nke mam przeczuc, chciałabym żeby to było po skończonym 38 tygodniu dzis mam już skończony 30, czyli jeszcze 8 tygodni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#58 | ||||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Ramki sa przykładowe Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
U majówek teraz przestój :P Ale wszystie dzieciaczki urodziły się zdrowe Dzięki, przemyślimy to A weź się z tą piłką.. ![]() Wymiarów nie pamiętam a męża nie ma w domu Jak wróci to zapytam
|
||||
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Calineczka, już kiedyś się to pudełko przewinęło prEz wątek:p 300 zł za karton buehehehe moje koty lubią takie pudełka o.o
Taedio ja bym zdjęć nie wiedziała ale myślę że te domki by pasowały bo są takie delikatniejsze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:56.

czuje ze prędzej jak na złość będzie to sierpień hahah 

melduję się w nowym wątku ✌️
gdybym ja teraz urodziła to by moja córka w kojcu mojej psiny spać musiała chyba 🤣 żadnych wózków łóżeczek jeszcze nie mam 
Znalazłam budkę z bezglutenowymi goframi hehe z polewą z gorzkiej czekolady

Więc to różnie może być 

to ustawienie ramek nie byłoby identyczne, jest dla dla przykładu 

Jak wróci to zapytam