![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Facet adoruje inne
Wczoraj jeszcze powiedzial mi ze nigdy mnie niezdradzil i ze on tak pisal to tego kumpla zeby niby sie popisac itd ze glupio zrobil i ze niewie czemu to napisal.. dodam ze gdyby to byla pierwsza sytacja to moze ok uwiezylabym ale to jest ktorys raz z kolei gdy znajduje tego typu gadki badz zdj gdzie jest w barze zrobil zdj barmanki i wysyla z podpisem piersi
![]() Edytowane przez olcia1987 Czas edycji: 2017-05-05 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Najlepszego tłumaczenie ever - nie wiem czemu tak powiedziałem/napisalem/zrobiłem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Nie zdziwiłabym się gdyby Cię zdradzał. Rzuca jakieś głupie teksty, napala się na inne laski, ma kumpla, który zdradza swoją wybrankę na prawo i lewo...
Po co Ci taki facet? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Niedługo powie, że jednak zdradzil, zeby zaimponować kumplowi, który go wysmiewał, że jest pantoflem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 Czas edycji: 2017-05-06 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Uciekaj. Zniszczy Cie psychicznie, podupadnie Twoje poczucie wartosci, o zaufaniu chyba pisac nie musze ( swoja droga po takich akcjach to chyba juz go nie ma ). W zadnym zdrowym zwiazku, w ktorym wystepuje zaufanie I milosc takie rzeczy mie mama miejsca. Mysle, ze nawet takie pomysly o "przeleceniu" nawet die nie pojawiaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Gdyby mój facet mi takie coś odwalił, to z marszu byłby moim ex. To jakich prymitywnych ma przyjaciół też o nim świadczy. Pewnie chce im dorównać. Spotykałam się z równie okropnym egzemplarzem przez na szczęście niedługi czas, i to, że urwałam z nim kontakt było jedną z najlepszych decyzji w moim życiu. Bagno, totalne bagno. Znajdź kogoś kto cię będzie kochał, a nie "rozbierał wzrokiem" każdą atrakcyjną dziewczynę. Zobaczysz, jak dobrze się poczujesz jak tego toksyka zostawisz - gwarantuję. Życzę odwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Wszystko zostało powiedziane, o czym tu dywagować. Jak kogoś kochasz, uczyń go wolnym. Tego gościa uczyń dosłownie. Moim zdaniem. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;73563631]No ale taki argument jest już niepodważalny, mortal combat w czystej postaci
![]() Hahahahaha, no nic nie można powiedzieć, najlepiej zostawić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Hej . Wczoraj gdy wrocil z pracy niewytrzymalam i wykrzyczalam mu wszystko jak sie czuje i co oni mysle. Twierdzil ze nigdy mnie niezdradzil ,ze wie ze glupio zrobil i prosil zebym dala mu szanse ze udowodni mi ze mu zalezy itd.. chcociaz gdy spytalam co by zrobil na moim miejscu to powiedzial ze pewnie by odszedl..twierdzi ze on tylko gada tak Z TYM kolega i ze niechoci i mowi takich rzeczy do innych kolegow czy to brata .. ze niby on tak chce sie troche przed nim popisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
A jakie znaczenie ma w tej sytuacji fakt, że jesteście ze sobą 8 lat? Jeżeli facet odwala takie akcje i to nie pierwszy raz, ty mu wybaczasz, a on znowu zachowuje się jak debil, to moim zdaniem jesteście razem co najmniej o 8 lat za dużo. Myślisz, że po 20 latach męczenia doopy kiedy dzieci, kredyt, sentymenty jak kule u nogi byłoby ci łatwiej odejsc od buca? Wprawdzie nigdy nie jest za późno, żeby zmądrzeć, ale oszczędź sobie tych "atrakcji" przez następne kilkanaście lat swojego życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
8 lat to dużo...
Może daj mu szansę, ale tylko jedną i ostatnią. Tylko, czy stać Cię psychicznie na to, aby czekać, aż znowu powinie mu się noga i odkryjesz, że kogoś adoruje? Albo żyć w niepewności, czy przypadkiem kogoś nie adoruje albo Cię nie zdradza? To boli i będzie boleć zawsze. Jeśli ktoś notorycznie wykazuje takie skłonności, to jest ogromna szansa, że to się niestety nie zmieni. Ale, jedna szansa to może nie tak dużo, a pozwoli podjąć decyzję. Dla mnie partner który pisze takie rzeczy wykazuje się po prostu totalnym brakiem szacunku do partnerki. Nie obchodzi go, że jesteś traktowana przed jego kolegami jak głupek, którego może robić w bambuko zawsze i wszędzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.