|
|
#31 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Podróże (ale o intymności)
Ale co to za generalizowanie? I to jeszcze po kilku dniach?
Dwie panie miały zaznaczone coś tam o poważnym związku, ale może pomyślały "A co mi tam, dawno nie miałam seksu, spróbuję". Inne panie szukają tylko przygód, bo też mają swoje potrzeby. I nie to, że dają się przelecieć, tylko uprawiają seks, kochaniutki. |
|
|
|
|
#32 |
|
ctrl alt delete
|
Mój drogi dostrzegam poważny błąd metodologiczny w Twoim eksperymencie. Zdjęcie
To Ci przez myśl nawet nie przeszło, prawda, tylko że te gupie dziewuchy sie puszczajo? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Wnioski nasuwają się proste:
1. Masz niewyjściową twarz. 2. Skoro wrzucasz nagie foty to przyciągasz do siebie ludzi na tym samym poziomie. 3. To nie była Twoja klata, bo teraz własnie siedziałbyś z tymi laskami zamiast trollować na Wizażu. |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie są porządni faceci/kobiety (i Tinder w tle).
W czasie samych studiów zwiedziłam trochę świata, w tym najbardziej "ekskluzywne" miejsca. Po prostu umiem zarządzać kasą, w czasie studiów np. odkładałam ze stypendium naukowego i z korepetycji, czasem studia łączyły mi się z podróżami, mam też to szczęście, że mój brat mieszka w drogim, atrakcyjnym miejscu i mogę u niego mieszkac podczas pobytu. Nigdy żaden facet nie płacił mi za wycieczkę (pomijaja=ąc kolonie stawiane przez tatę w podstawówce
).
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie są porządni faceci/kobiety (i Tinder w tle).
Ja się nie znam za bardzo, ale zawsze miałam wrażenie, że Tinder to generalnie służy do znajdowania takich okazji na seks bez zobowiązań? Od poszukiwania trwałych związków to jest chyba sympatia.pl i inne takie portale?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

To Ci przez myśl nawet nie przeszło, prawda, tylko że te gupie dziewuchy sie puszczajo? 
).