![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: wyprawka dla dziecka
Cytat:
![]() Mnie by np. interesowała bluza ropzinana z kapturem, taki komplecik jak pisałam wyżej, jakieś fajne jeansy czy koszula ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
kupiłam jednak 80 powiedziałam im od razu że to na zaś, dzieciak urodził się trochę ponad 4 kg więc chyba te 62 to by na niego nie weszły
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja teraz w okresie zimowym chciałabym dla dzieci dostać sweterek ale bez kaptura (bo pod kurtką się robi brzydkie wybrzuszenie a na wierzchu nie lubie jak wisi, nie podoba mi się i szalik ciężej założyć tak żeby ładnie opatulić) Ale ciuchy to rzecz gustu, jednemu to pasuje innemu co innego. Najbardziej neutralne i uniwersalne są chyba body. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam jeansy w h&m w romiarze 62 i do tej pory są dobre na małego ( a nosi rozmiar 74) - nie wiem jakim cudem ![]() Są zrobione z mięciutkiego materiału i wydaje mi się, że mały lubi je nosić - w każdym razie nie krzyczyjak je ma na sobie ![]() I tak samo z bluzami z kapturem - pod spód nie lubię, ale na wierzch kaptur - bardzo ![]() Co do body zgadzam się ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Dla mnie dyskusja o rozmiarach ubranek to na razie czysta abstrakcja, na pojawienie się mojego potomka muszę jeszcze poczekać jakieś 4-5 miesięcy, ale przygotowania zamierzam zacząć w najbliższym czasie. Kupowanie ubranek to na pewno niezła frajda, już nie mogę się doczekać, ale przecież wyprawka dla dziecka to nie tylko śpioszki. Od czego zacząć? Co jest najważniejsze? W internecie można znaleźć długie listy koniecznych zakupów, ale chciałabym wiedzieć, co jest naprawdę niezbędne i przydatne. Może wypróbowałyście jakieś praktyczne gadżety? Pomóżcie!
Edytowane przez monis12 Czas edycji: 2013-01-31 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
http://swiatmlodejmamy.blogspot.com/...noworodka.html gdyby ktoś potrzebował, to tutaj są wymienione rzeczy, bez których nie można się obejść przy noworodku. pozdrawiam
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.