|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pozycje na "pierwszy raz"
najpierw mała gra w stępna i wtedy możesz którą pozycje chcesz,ale polecam klasyczną
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ja równiez polecam klasyczną- mój pierwszy raz był w takiej, ale przezywałam koszmary.. zreszta nie tylko za pierwszym razem- ale to nie reguła
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Klasyczna na dobry początek i najmniejszy ból
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Elo Ja Pierwszy Raz Mogłam Mieć Za Sobą Ale Nie Daliśmy Rady:-( Nie Wytrzymałam.powiedzcie Czy Wy Też Tak Mocno Krwawiłyście? Ja Juz Od 3 Dni Z Wkładką Chodze;-( Prosze O Odpowiedź...
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
nie znam zadnej dziewczyny ktora mialaby chociaz malutkie krwawienie.
moze okres dostalas?
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Zdecydowanie klasyczna.
|
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
Ja jestem za tym,żeby najpierw były pieszczoty,dla rozluźnienia,a potem przejśc do seksu z pozycją klasyczną.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno na poczatek pieszczoty dla rozluznienia a pozniej klasyczna, czyli tak jak pisaly dziewczyny
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jaka pozycja na pierwszy raz???
Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jaka pozycja na pierwszy raz???
No ja pod tym co napisala giraffe ("Mój pierwszy raz był na jeźdźca
I było super!! Zero bólu, zero krwawienia. Wychodzi na to, że nie ma reguły ![]() ") nie podpisuje sie![]() Tak wiec jaka pozycja na pierwszy raz powinno dobierac sie indywidualnie metoda prob i bledow, bo kazdy z nas jeest inny nie tylko psychicznie ale i anatomicznie
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Tak, gra wstępna dla rozluźnienia i pozycja klasyczna- zgadzam się z przedmówczyniami.
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
jaka pozycja na 1 raz ???
Witam wszystkie koleżanki.
Jestem tu nowa i cieszę się , że znalazłam takie fajne forum o sexie w internecie.Do tej pory nie miałam z nikim porozmawiać o tym , bo u mnie na wiosce to raczej o tych sprawach to nie rozmawiamy. Teraz mam dostęp do internetu dzięki uczelni i o coś się zapytam. Mam chłopaka i jeszcze sie nie kochałam z nim ,ale pewno nie długo to nastąpi.Boję się okropnie ,ale może doradzicie mi w jakiej pozycji będzie to najbardziej , no nie wiem jak to nazwać , przyjemne czy najmniej bolesne. Mój chłopak nalega już od dłuższego czasu , a ja też już nie chcę dłużej czekać , mam już swoje lata. Pozdrawiam Was wszystkie i proszę o jakąś radę co robić i jak ? Acha , mam w życiu strasznego pecha , czego się nie tknę to psuję , a mój chłopak nawet dał mi pseudonim "pomyłka" , czym zawsze mnie rozbawia.Tym bardziej nie chciałabym coś sknocić na ten pierwszy raz , myślę że mnie zrozumiecie , bo o różnych rzeczach tu piszą dziewczyny. |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jaka pozycja na 1 raz ???
Przeczytaj sobie ten wątek:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114795 Napewno znajdzesz tu interesujące Cię informacje.
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jaka pozycja na 1 raz ???
i raczej coś klasycznego polecam first time. na akrobacje jeszcze przyjdzie czas
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Witam dzisiaj i dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
Teraz tylko odpowiedni czas , miejsce i nastrój...uff...już sie nie mogę doczekać W sumie pozycje sa dwie , pytanie od której zacząć eksperymenty? Mam nadzieję , że tym razem nie będzie pomyłki
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
ja zaczęłam od pozycji klasycznej, nie byo krwi, ani jakiegos wielkiego bólu tez nie odczuwałam.
|
|
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Polecam na stole, zbliżona do klasycznej, ale facet ma wygodniejsze wejście w ciebie - ty lezysz na stole, a twój mężczyzna stoi.
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:/
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga jestes potrzebna w watku dziewica czy nie,aby wytlumaczyc Panu Prowokatorowi pewne zagadnienia z anatomi.Ja nie mam juz sily
|
|
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
romantycznie czy nie romantycznie ważne że wygodnie, dziewczyniue można podłożyć poduszkę
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sa gusta i gusciki, jednemu wygodnie w stringach innemu nie
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
ja polecam totalne rozluznienie i klasyka
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a póxniej na siedząco... Ja tam proponuję pozycję na siedząco, bo wtedy dziewczyna decyduje jak szybko chlopak w nia wchodzi.... i to praktycznie ona " nadziewa" się na jego penisa mnie ten pierwszy raz bolał Auć no, ale że kocham mojego TŻ, to przecierpiałam to i było git I najpierw naprawdę.... niech chłopak rozgrzeję Cię paluszkami- będzie łatwiej
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
może nie powinnaś sie słuchać w tej sprawie akurat mnie bo jestem facetem.. ale z doświadczeń po pierwszych razach mogę CI powiedzieć,że niestety nie ma chyba takiej 100% pozycji.. jedną na misjonarza boli inna nic nie czuje nawet... to juz chyba każdego indywidualna sprawa jest i niestety każda dziewczyna ma iine doznania pod tym względem
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
witam , witam
ja mialam pierwszy raz od tylu ... i malo bolalo , wlasciwie tylko te jak pisalyscie rozpychanie a wogole uczucie swietne bo czujesz oddech partnera na sobie i mozesz mu mowic co czujesz a moj facet lubi jak sie odwracam sie wtedy do niego glowka ![]() no a nastpenym razem probowlismy klasyczna to nam wogole nie szlo ... a na jezdzca strasznie mnie bolalo mysle ze wszytkos zalezy o osoby , mnie od tylu nie boli nic a nic... najpierw musialam ze 2, 3 razy od tylu z pozniej w inncyh tez jest git ![]() pozatym ja mialam krwawienie! bardzo malutkie 1-2 dni ale bylo... to chyba zalezy od blony ..ale nie jestem pewna... pozdrawiam i zycze wspanialaych uniesien milosnych
|
|
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Mimo tego,że rozmowa toczyła się dosyc dawno,ja udzielę się dopiero teraz.Temat jest mi bliski,zaczynamy myslec o sexie,bardzo tego chcemy,dużo rozmawiamy,jestesmy ze soba ponad rok.Ja mam o tyle duży problem,ze mam dyskomfort psychiczny,czuję się na to gotowa,ale zawsze po naszych pieszczotach mam takie dziwne uczucie w sobie,straszny smutego,nawet nie wiem jak Wam to opisac.Wydaje mi się,ze moze to byc spowodowane tym,ze na poczatku liceum mialam przykre doswiadczenie z facetem,w sferze intymnej,sprzeciwil sie mojej woli,a ja jestem osobą wrazliwą i bardzo mnie to zabolało psychicznie.
Czytając wasze wypowiedzi, mozna odczuc chec takiej zwyklej babskiej pogadanki,porady ,az milo-naprawde ;* Czytalam rozne fora,gdzie byly wulgarne komentarze,obrazliwe dla kobiet,tu jets przyjemna atmosfera i w dodatku ciekawe informacje
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Mnie pierwszy raz nie bolał
miałam tylko takie jakieś dziwne uczucie..nie wiem takiego 'rozpychania' O.o najwygodniejsza była pozycja misjonarska, na jeźdźca bardzo bolało, a co do tej na pieska to nie mogę sie przekonać, dziwnie się czuję wtedy ![]() Myślę, że to zależy od tego czy dziewczyna wcześniej uprawiała już ze swoim chłopakiem petting. Ja z eks ograniczaliśmy się własnie do pettingu, z obecnym skoczyłam odrazu na głęboką wodę i się kochaliśmy
|
|
#60 |
|
Przyczajenie
|
ja własnie obawiam sie tego bólu..chociaz mam nadzieję,ze urok chwili to przycmi
stresowałyscie sie bardzo przed tym ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

:/

mnie ten pierwszy raz bolał
Auć