![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: "Urwany film" jak to jest?
Dziękuje Wam za odpowiedzi
![]() Czytając Wasze posty na prawdę zaczynam ogarniać to, że nie mógł mi się urwać film tamtego wieczoru. Od tej imprezy minęły 3 tygodnie, więc myśli coraz bardziej bladną, ale czasem wracają jak bumerang, niestety jeszcze silniejsze ![]() Jednak co widzę po Waszych postach Wy dobrze wiedziałyście, ze urwał Wam się film, więc pewnie ja też i bym TO wiedziała ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Niekoniecznie trzeba byc swiadomym ze urwal ci sie film. W ogole duzo z was myli pojecia zgon/urwanie filmu albo stosuje je przemiennie. Zgon - tracisz swiadomosc,tak jakby "spisz". Urwany film - zachowujesz przytomnosc ale nie zapamietujesz tego co robisz i co dzieje sie wokol ciebie.
Mozna miec dziury w pamieci, kiedy np wracasz do domu i chesc drogi pamietasz, a czesc nie. I wiesz ze masz dziury, ale nie mozesz sobie przypomniec. Moze ci sie tez urwac film na 5min, pol godziny,2godziny etc i nie ogarniesz tego. Mozesz miec oczywiscie jakies flashbacki, ale niekoniecznie, zalezy od osoby. Przypadek z zycia: moja kolezanka byla na domowce, duzo pila, bawila sie . Zapamietala ze w pewnym monencie poszla spac. Dopiero pol rolu pozniej rozmawiala z kims z tamtej imprezy i uslyszala: "a pamietasz jak gralas na fortepienie"? A kolezanka wielkie oczy i wtf. Wspommienie nie wrocilo do tej pory :d Wiec roznie moze byc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Dokładnie, miałam tylko raz urwany film na imprezie i podobno zachowywałam się w miare normalnie, lekkie zaburzenia koordynacji i mamrotałam, ale funkcjonowałam, tyle, że nie pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
No bo urwany film nie oznacza, ze zmieniasz sie w jakas inna osobe i puszczasz sie na lewo i prawo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Ja mam tak że nie mogę się spodziewać urwanego filmu jak wypije odpowiednią ilość alkoholu zaczyna się zwracanie go a potem momentalnie trzeźwieje ( nigdy po takimi zawracaniu nie piłem dalej alkoholu więc nie wiem jak jest mieć urwany film nigdy nie brałem żadnych wspomagaczy trawę paliłem tylko raz to nie dla mnie ) zawsze wszystko pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.