|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oblizywanie,podjadanie, i inne świństwa
Kichanie nie rozumiem nawet do swojego własnego jedzenia, usta się zakrywa, odwraca głowę cokolwiek.
Jeśli chodzi o ciasta to jako dziecko asystowałam przy robieniu każdego, bo uwielbiałam surowe i zawsze grzebałam tam łyżka - wielokrotnie, ale to bylo wieeeele lat temu i jako dziecku pozwalano mi na to. Teraz np. mieszkam z kilkorgiem ludzi. Robimy grilla, któreś z nas robi sos czosnkowy i przyznaję, że którekolwiek by to nie było najcześciej przyprawiając sprawdza tą samą łyżką więcej niż raz (albo lepiej więcej niz jedna osoba sprawa nadal jedna łyżka ), czy już jest okej mnie to nie razi jeśli jest potrzebne, ale gdyby mi ktoś właśnie zaśliniał jedzenie bez większej potrzeby to już trochę nie halo. Ja mam za to wewnętrzny sprzeciw przed jedzeniem sztuścami, które stały w suszarce na naczynia ostrzami/ząbkami "w dół". No sorry, ale tam sie zbiera woda, resztki, nawet jeśli jest wylewana, a ktoś by tę suszarke mył co dziennie to nie, nie ma bata, że zjem. Myję drugi raz
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Jak byłam dzieciakiem to mój stary rozmrażał mięso na suszarce do naczyń... do tej pory jak sobie przypomnę to mi niedobrze.
Używanie płynu do naczyń też uważał za głupotę...talerze mył pod ciepłą wodą i przecierał rękoma to chyba cud że jeszcze żyję |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki cud, może przynajmniej nie jesteś alergikiem? Mnie chowali sterylnie i tyle z tego mam, że płyki, że sierść, że kurz..z, że....
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Nie jestem alergikiem bynajmniej nic o tym nie wiem
.
|
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
w tym obleśnym dla Ciebie standardzie wychowala syna i całą rodzinę.
zluzuj, rób po swojemu, przed obiadem u teściów najedz się w domu a potem nie jedz u nich, no co masz zrobić. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Podziękuj ojcu średnio ogarniającemu standardy higieny
tzn. ja wiem, że alergie to mają różne podłoża, ale u siebie podejrzewam właśnie sterylność...Dobra, kończe offtop!
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Sama gotuj obiad.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Pomiędzy sterylnością, syfilizmem, jest chyba duża różnica prawda ? Moim zdaniem z niczym nie można przesadzać.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie jedz u niej, albo powiedz wprost ze masz wyzsze standardy higieniczne.
Nie porazilo w sumie tylko mycie kosza na smieci. Natomiast sprobowanie czehps lyzka, czy oblizanie palców to dla mnie norma i raczej mnie ie rusza. No chyba ze ktos jest na bakier z higiena swoja ![]() Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#40 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

), czy już jest okej
mnie to nie razi jeśli jest potrzebne, ale gdyby mi ktoś właśnie zaśliniał jedzenie bez większej potrzeby to już trochę nie halo.
No sorry, ale tam sie zbiera woda, resztki, nawet jeśli jest wylewana, a ktoś by tę suszarke mył co dziennie to nie, nie ma bata, że zjem. Myję drugi raz

.