|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesoły Romek ministrem oświaty?
Ciekawe jakie zmiany wprowadzi ? Już się boje
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
To jakiś koszmar! Ja chyba śnię! Niech ktoś mnie uszczypnie... Chyba trzeba będzie pomyśleć nad innym zawodem.
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natii
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałyście na Onecie jak kolorek ma ramka z serwisem specjalnym o koalicji?? CZARNY Chyba wszyscy mają żałobę EDIT-zobaczcie jakie piękne zdjęcie http://wiadomosci.onet.pl/4897,21,4,0,1,pokaz.html
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
no to moje dzieci pewnie będą uczone, że dzieci to się z kapusty biorą, ewentualnie że je bocian przynosi ...
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Romek mnie juz nie dotyczy ale Lepperem jestem przerazona. Nadzieja a tym, ze ta koalicja nie wytrzyma dlugo.
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic, uciekam stąd, bo za niedługo Rydzyk będzie prezydentem czy coś w ten deseń
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Dotarło to do mnie, oswajam się już dzisiaj jakoś tak, ale, hm, z różnym skutkiem. Mamy w rządzie pisa, ligę i samoobronę. Amen.
A myslałam, że będzie smiesznie, bo Ani Mru Mru wystapią u Pallina. .Smutne. Znowu Europa nas wyśmieje.
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak chcialam wrocic...
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koń, który mówi, ministrem edukacji ![]() Dobrze, że nie zrobili go Pełnomocnikiem Rządu ds. Równego Statusu Kobiet i Mężczyżn, bo miałybyśmy przechlapane z urzędu.
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i musza się tym bagnem interesować, czy tego chcą, czy nie
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja juz doszlam do etapu ze staram sie zminimalizowac zainteresowanie.Na zasadzie podejscia ze to jest choroba,ktora trzeba przejsc. |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Popatrz na wspaniałe autostrady
Na drogi, na których nie znajdziesz wybojów Rosną nowe bloki i nie ma wypadków W czystych szpitalach ludzie umierają rzadko Mamy ekstra rząd i super prezydenta Ci wszyscy ludzie to wpaniali fachowcy (oł jee )Ufam im i wiem, że wybrałem swoją przyszłość Za rękę poprowadzą mnie do Europy Jest super Jest super Więc o co Ci chodzi Mamy tolerancję wobec innych upodobań Kościół zaciekle broni najbiedniejszych Bogaci są fajni i w miarę uczciwi Policja surowo karze złych przestępców Jest super Jest super Więc o co Ci chodzi (T.Love) tak sobie od wczoraj śpiewam ![]() żenua po prostu
|
|
#50 | ||
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.onet.pl/1317813,11,item.html
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coraz gorzej sie dzieje w panstwie polskim... O zmaknieciu Le Madame nie wiedzialam! !!!
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Mimo wszystko zaczynam się jednak cieszyć, że kończę już LO
idąc ze swoim rocznikiem musiałabym wkuwać religię zapewne, a teraz jakoś się od pana romana uwolnię chyba ![]() To zaczyna się robić straszne... BTW, widziałyście może naszego nowego, 28-letniego ministra od morza? W "Dzienniku" (tym nowym) dzisiejszym na pierwszej stronie jest jego zdjęcie (sprzed paru lat co prawda ale... ) kto nie widział - obrazek przedstawia trzy mordy (przepraszam, ale tego nie da się inaczej ująć) kiboli w barwach bodajże Widzewa, wystające z pociągowego okna, wszystkie powykrzywiane jak u najbardziej tępych i prymitywnych żulodresów, a wściekły pan minister celuje pięścią w obiektyw fotografa. Cudo ![]() EDIT: p. minister zasłużył nawet na osobny wątek wraz ze zdjęciem - odnalezione TU
Edytowane przez mrufka Czas edycji: 2006-05-06 o 21:00 |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
Kolejna zacna osoba w rządzie...
Trafiłam dziś na taki wycinek:
http://arbiter.pl/zdjecie/10454 Rano mama coś mi wspominała, że w któryś wiadomościach mówili o nowym ministrze, ale się tym nieprzejęłam. Później znajomy podesłał mi tego linka i mnie to przeraża. I tytaj pytanie, czy tylko mnie? Mój TZ stwierdził, że to było 8 lat temu i dużo się zmeniło. Na pewno wyrósł, w ogóle twierdzi, że zdjęcie jest wyrwane z kontekstu i można wiele historii dopisać... Mnie osobiście bardzo bulwersuje, bo ten chłopaczyna mając 19 lat powinien zająć się nauką, myśląc o przyszłości w polityce (moim skromnym zdaniem), a nie tłuc się na meczach III ligowych zespołów ( niewiem czy tak było w ogóle się na tym nieznam). A co wy o tym sądzicie? Zauważyłam, że coraz częściej zaczynamy rozmawiać o polityce
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolejna zacna osoba w rządzie...
Albo za duzo czasu spędziłam dziś na pracy intelektualnej, albo jestem głupia. Nie bardzo rozumiem Twoją wątpliwość?
O co chodzi? Jeśli fotę zrobiono mu "za młodu", kilkanaście lat temu, to w czym problem? Choć facjatę to on ma (miał) iście "ministerską"...
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
łoo jezuuuuu chyba sie załamie,to bezmózgie yeti jest ministrem!rozumiem rolnictwa ,ale nie edukacji!przeciez romek ma niższe IQ od mojego chomika!
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mogłaś nawet pomyśleć, że Roman może być od niego mądrzejszy... Co to za porównanie? Na miejscu chomika poczułabym się mocno urażona Rozbawiłaś mnie do łez *Claire*
|
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze musze szybko przeprosic mojego chomika bo pewnie jak to przeczytal poczul sie urażony no i przez romka mi sie chomik obraził.dzien jest tym ministrem i takie straty!
roman ma IQ na poziomie deski klozetowej(nie obrazajac jej)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
jakos nie wyobrażam sobie tego..
Romek i edukacja... mam nadzieje że miło mnie zaskoczy... co ja gadam ...nie ma co liczyć na naszych polityków(oczywiście są wyjątki)
|
|
#59 |
|
Mrs Mrau
|
jakie czapki i zęby
ps.nie mam siły na czytanie tego co dotyczy rządu,nie mam siły na zjedzenie napoleonki która stoi dziubnięta przy monitorze.Jeśli rząd przekarze mi siłę,która odzwierciedla kompetencje ministrów i ich szanse na stworzenie Polski silnej,godnej podziwu,to już nawet nie będę miała siły,aby mrugnąć. |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
widzialam to wczoraj w szkle kontaktowym
tyle ze zdjecie bylo z Polityki z 90 ktoregos, pierwsza strona i podpisane bylo chuligani cos tam czyli wcale spokojny ten nasz minister nie byl jak twierdzi ze on byl tylko kibicem spokojnym
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Moderatorki do dzieła
Etap oceaniczny

.

)