![]() |
#31 | ||||
Przyczajenie
|
Dot.: fellatio - do końca czy nie?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytując jeden z poradników - który swoją drogą, w odróżnieniu od większości dostępnych w sieci został napisany przez faceta(!): Cytat:
![]() ![]() ![]() Dalej powinno pójść z górki. Rozgrzany nie będzie tylko Twój facet, ale też Ty ![]() ![]() Rada na koniec - odwagi i więcej wiary w siebie ![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2017-09-16 o 16:53 Powód: Link. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
odświeżam.
udało mi się, za pierwszym razem, bez zbędnych ceregieli. Teraz chciałabym zapytać o jakieś triki, inne sposoby zrobienia dobrze ustami, które mogłabym wypróbować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podobnież praktykowany w Starożytnym Rzymie o tych zbokach Grekach nie wspominając.... w czasie delikatnego fellatio Twój palec może przypadkiem zawędrować sama wiesz gdzie, jeśli nie miał dotąd takich doświadczeń to w pierwszej chwili będziesz miała wrażenie jakby poraził go prąd. Patrząc praktycznie jak nie masz długich paznokci możesz atakować, jak masz to też będzie OK po prostu musisz działać, ze tak powiem "dookólnie"[COLOR="Silver"] Edytowane przez Michal39 Czas edycji: 2017-08-08 o 09:57 Powód: podwójny post |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłabym bardzo ostrożna z dawaniem takich rad. Nie każdy pan lubi to samo, nie każdy lubi takie zabawy, a nawet taki który lubi może nie chcieć ich z zaskoczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolejny wątek w którym pleciesz bzdury. Gdybym swojemu zaaplikowała palec w zad prawdopodobnie skończyłoby się to dla mnie solidnym siniakiem, po odruchu obronnym ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakoś przeżyłem 42 lata nie bijąc kobiet, choć nie miałbym oporów gdybym musiał, trener na Kravce zawsze powtarza, że najpierw trzeba "zneutralizować" kobiety, bo one nigdy się nie poddają Bzdury zaś mogę sobie popleść, dopóki admin/ka mnie nie upomni, ale póki co co nie łamię regulamu i nikogo nie obrażam? Chyba? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Tak, zakładam że czując niezapowiedzianego bolca w d*pie mógłby sie odwinąć nie będąc nawet zbytnio świadomy co robi.
![]() |
#41 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale co ja tam wiem,. stary jestem |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak od siebie: 1. Czubek języka na wędzidełku (od spodu) ![]() 2. Zasysanie na tyle głęboko na ile dasz radę ![]() 3. Patrz Mu w oczy kiedy to robisz ![]() Powodzenia i pewności.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.