![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Ważne, że z dzidziusiem wszystko dobrze. Ciekawe ile cię jeszcze potrzymaja.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie będzie szał ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze, ja cały czas marzę żeby jechać nad morze... Ale raz, że sporo wydatków mamy w tym miesiącu: naprawa auta, wesele, a dwa, praca tż. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#33 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() kiedy Cię wypuszczą? Ze wszystkim na pewno zdążycie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawe jak z tym miejscem w szpitalu, u mnie w mieście jest jeden i chcę w nim rodzić. Do jakiegoś kolejnego miałabym ok.30 km, ale tutaj mam swojego lekarza i szpital ma 3 stopień referencyjności więc wolałabym w nim rodzić ![]() Zrobiłam sobie na obiad fasolkę szparagową z jajkiem i ogórkiem kiszonym ![]() na deser mam arbuza więc jestem zaspokojona ![]() I przyszła do mnie dzisiaj torba do wózka i mufka, które były szyte na zamówienie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny która ładniejsza?
http://allegro.pl/pleciona-kopertowk...4.html#thumb/2 http://allegro.pl/klasyczna-torebka-...932178118.html |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Juka chyba druga, o ile wolisz większe
![]() Blond fajny gratis ![]() My dziś z mężem byliśmy u rodziców i patrzyliśmy co tam dla malego mamy. Bardzo dużo rzeczy. Wózek, fotelik samochodowy, karuzelka, kosz Mojżesza jest po Mai. Łóżeczko też tylko trzeba przemalować. Komoda, wanienka będzie kupiona w Ikea 12 lipca, bo wtedy jedziemy. Zostają rzeczy z apteki , ubranka. Z apteki mam już praktycznie listę zrobiona. Ale poczekam jeszcze z zamówieniem. A jeśli chodzi o ubrania to muszę sprawdzić co mam po Mai w kolorze uniwersalnym. Sporo na 56,62 kupiłam ostatnio. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Juka - ja bym brała tą pierwszą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#37 |
Zakorzenienie
|
juka - ja jestem za drugą
![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi atmosfera tego wątku też bardzo pasuje. Pełna kultura i wsparcie. Powodzenia na sr, pewnie dużo ciekawych informacji się dowiesz. Czekam na nowości ciążowo - porodowo - połogowe. ![]() Cieszę się , że ekipa nr 3 eskortuje już męża. Jeśli zarazisz się rota (oby nie), polecam coca -colę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam się i ja w nowej części. Bez sensu, że ktoś uznał, że się wleczemy, bo jak słusznie zauważyła jedna z nas, oprócz forum mamy też życie prywatne. Nie wyobrażam sobie siedzieć cały dzień przed kompem i odpisywać. Dlatego właśnie zostałam usunięta z wątku mam lutowych 2013. ;-) Już Wam kiedyś pisałam, że po urodzeniu Oli mało mnie tam było. Moje kochane! Ospa mojej Oli chyba nie jest ospą. Wszystko stanęło na 5 chrostkach i nic się dalej nie dzieje. Cieszę się bardzo, chociaż z drugiej strony chyba bym wolała mieć to już za sobą, a i ona pewnie nieźle by to zniosła. No cóż, czekam jeszcze do jutra. Jak jej nie wysypie, to już będę pewna, że to nie ospa. Ja dzisiaj mam takiego nerwa, że aż mi się płakać chce. Pisałam Wam, że dwa tygodnie temu zmieniliśmy auto. Jeździ się tfu tfu super, a dzisiaj trach...Jakiś dziadziuś cofał, nie zauważył nas i gwiznął nam w tył samochodu. Najgorsze, że kłócił się z policjantem, nie chciał się przyznać do winy i powiedział, że zgłosi sprawę do sądu. W czwartek mamy jechać na przesłuchanie, ale ja nie wiem czy pojadę. Jestem na L4, więc chyba mnie to chroni i usprawiedliwia nieobecność. Nie chcę narażać dziecka na nerwy i stresy. Jeśli chodzi o pieluchy, to zobaczycie, że u każdego dziecka i tak sprawdzi się coś innego. Moja Ola do rozmiaru 3 nawet te biedronkowe nosiła, a przy 4 dostała uczulenia i wróciliśmy do Pampersa. Jednak co mama, to inna opinia. Wydaje mi się, że najlepiej się sprawdza metoda prób i błędów. Napiszę Wam jeszcze tylko, że w nocy jak się przekręcam z boku na bok, to mam straszne bóle podbrzusza. Czasami sobie myślę, że się chyba poród zaczyna. Na szczęście jutro wizyta, więc trzymajcie kciuki, a w piątek jadę na ostatnie prenatalne.
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Maluchna to patrzę, że staż związkowy mamy podobny
![]() ![]() Współczuję akcji z autem, wkurzylabym się ech... Trzymam kciuki za wizytę. Ja mam w środę, też się nie mogę doczekać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Melduję się
![]() Później nadrobię jeszcze stary wątek, ale już widzę, że mam te odparzające pampersy i byłam pewna majtek canpol s/m ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Jakie podkłady na łóżko bierzecie i ile sztuk? Nie ma tych co kiedyś stosowałam. Teraz znalazłam Canpol 90cm x60 cm. Ktoś je ma?
I jeszcze jedno, ile opakowań wkładek laktacyjnych zamawiacie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Magda ;)
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Kornelka, blond dzięki
![]() Ja dziś zrobiłam listę co trzeba kupić i powiedziałam mężowi gdzie ona jest, jakby coś się stało to niech zamawia. Ja poczekam z zamówieniem chyba do sierpnia. Jakoś mi się nie spieszy. W pierwszej ciąży w 30 tygodniu miałam już wszystko kupione, a teraz jakiś taki blogi spokój mam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |||
Konto usunięte
|
Ojej niezłe macie lata związku
![]() My we wrześniu 2 rocznica ślubu, a razem jesteśmy prawie 5 lat. Cytat:
![]() Ja też jestem bardzo zadowolona z mojej sr, jutro już ostatnie zajęcia! Ale z nikim na kawie nie byłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
nam 16 lipca stuknie I rocznica ślubu, 1 września 6 lat odkąd jesteśmy razem i dopiero teraz sobie uświadomiłam że termin z usg mam na 31.08. Może się wstrzeli Zosia
![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Ja też na tel widzę tylko dziewczynki z kolorem.
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podróż poślubna Hiszpania, pierwsza rocznica Zakopane, druga porodówka Katowice ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Wrześniówki 2017 ❤ cz. 2
Juka, ja jestem z natury niezdecydowana więc nie pomogę
![]() maluchna, Życzę spokoju i żeby Olą się wyjaśniło Kornelia, ja tez mam s/m, az dzis zmierzylam. Trochę uda wyglądają jak szyneczki ![]() ![]() U nas w sierpniu 1 rocznica i 8 lat bycia razem ![]() Podklady kupilam seni 10 szt. I jakieś jeszcze 10 szt., a wkladek opakowanie 60sztuk ![]() Edytowane przez poli230 Czas edycji: 2017-07-03 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
To w końcu i ja zadam "fachowe" pytanie: w czym pierzecie ubranka? Nie wiem co wybrać...
Jeśli o staże związkowe chodzi, to u mnie mizernie - w porównaniu do Was ![]() ![]() ![]()
#51 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki za wizytę ![]() ![]() Daj znac jak po wizycie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
A po co podkłady na łóżeczko? ( serio sie pytam bez żadnej ironii ) ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- A co do stażu to 27 lipca bedzie 4 rocznica ślubu a znany sie dopiero 6 lat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() otojestkasia - chyba chodzi o podkłady na łóżko szpitalne dla nas ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2017-07-03 o 22:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
No i też do wietrzenia krocza, bo podobno się najlepiej goi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Magda ;)
|
Dziewczyny a na kompie widzicie chłopców w kolorze??
Jutro zmienię na inny kolor najwyżej i zobaczymy czy będzie widać 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aaaaa!!! Ja to jednak blondyna jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w kauflandzie lovela w promocji po 15 zl (proszki, płyny), nie wiem do kiedy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Dziewczyny kupujecie coś takiego? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
blond - ja się właśnie zastanawyam nad tym
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.