![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierosy
A potem mi nikt nie wierzy, że nie paliłam, bo ciąża powikłana i dziecko za małe. Pytania powtarzane do urzygu, bo może pacjentka za 10 razem się przyzna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Recenzentka Miesiąca - Listopad 2020 , Październik 2017
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- A co do Pani autorki, to ty się żalisz, szukasz usprawiedliwienia czy zrozumienia? Bo nie kumam. Jak Internet długi i szeroki to rad na rzucenie palenia jest od groma, wystarczy chcieć i zmienić myślenie. I z tego co mi wiadomo to macierzyństwo wiąże się m.in z przedkładaniem czasem potrzeb własnego dziecka nad własne ale jak czytam takie wątki to już w to wątpie i chyba jestem osamotniona w tym przekonaniu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez flexi_88 Czas edycji: 2017-07-13 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ŁYSA_MÓWI
|
zajęłam się szydełkowaniem.
Trzeba czymś się zajęć by nie zwariować. Jest teraz tyle gazet o rękodziele, że można coś dla siebie wybrać ![]()
![]() |
#34 | |
Zadomowienie
|
Ja niedawno rzuciłam palenie, chociaż jestem dopiero na etapie planowania ciąży. Na tą chwilę w ogóle mnie nie kusi. Może trochę przy jakimś wyjściu, ale na co dzień w ogóle. Z tym, że ja chciałam rzucić już wcześniej dla siebie, co nie do końca mi wychodziło. Myśl o dziecku daje mi dużą motywację i fajki w ogóle mi nie w głowie. Nie wyobrażam sobie palenia w ciąży i nie rozumiem kobiet, które to robią.
Autorko, przemyśl sobie, co jest dla Ciebie ważniejsze, bo to kwestia priorytetów. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:00.