Zwi±zek z... no có¿, "panem spod sklepu". Czy to ma przysz³o¶æ? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2017-07-13, 10:45   #31
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748
Dot.: Zwi±zek z... no có¿, "panem spod sklepu". Czy to ma przysz³o¶æ?

Autorko, widzê ¿e nie przysz³a¶ po krytykê swojej decyzji, wiêc ja tylko z dwiema radami. Po pierwsze, je¶li chcesz ¿eby siê facet uniezale¿ni³ od rodziny, ¿eby nabra³ samodzielno¶ci i tak dalej, to nie zatrudniaj go u siebie w firmie. Niech próbuje na w³asny rachunek, niech siê sprawdzi tam, gdzie nikt nie przymknie oka na ewentualne potkniêcia. Jak samodzielno¶æ, to samodzielno¶æ, jak sprawdzenie siebie, to konkretne.

I druga sprawa:
Cytat:
Napisane przez DagmaraWrocek Poka¿ wiadomo¶æ
Sk³onno¶ci alkoholowe s±, fakt, olbrzymim problemem. Bardzo sie tego ba³am. Ale spojrza³am na sprawy w ten sposób: ilu, do cholery, Polaków cierpi na podobn± przypad³o¶æ? Ilu naszych dziadków i wujków nie wylewa za ko³nierz? A jednak maj± ¿ony, maj± rodziny, potrafi± byæ kochanymi mê¿ami, ojcami, partnerami.
Wiesz co to jest syndrom DDA? Jak wielu jest ludzi z tym problemem? Ogrom. To w³a¶nie s± dzieci tych "kochanych" rodziców.
Pamiêtaj o tym je¶li Ci przyjdzie do g³owy pomys³ na ci±¿ê.

I tyle, powodzenia.
Stary 2017-07-13, 10:47   #32
201803090921
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 538

Cytat:
No w³a¶nie, i to jest w³a¶nie najczestsze nastawienie moich rozmówców. A kto u licha powiedzia³, ¿e priorytetem jest dla mnie bogaty facet z super prac±? Natomiast wspólny jêzyk znalaz³am z nim du¿o szybciej ni¿ z inteligencikami, z którymi kiedy¶ przysz³o mi siê zadawaæ.
Ale¿ nikt. Chodzi mi o to, ¿e Ty reprezentujesz sob± jaki¶ okre¶lony poziom, Twoja rodzina i znajomi zapewne te¿. Macie wspólne tematy, do¶wiadczenia, wspomnienia, wymieniacie siê pogl±dami. I nagle wprowadzasz do tego grona faceta z zupe³nie innej bajki, który mo¿e opowiedzieæ towarzystwu ... o czym? O wieczorkach pod sklepem z kolegami ¿ulianami? Nie chodzi o to, ¿e on reprezentuje ni¿szy poziom, tylko o to, ¿e naprawdê za du¿o Was ró¿ni.
201803090921 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 10:47   #33
szugarbejb
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 549

Cytat:
Trzy miesi±ce na powa¿nie. On ca³y czas pomaga w tym sklepie i ma z tego trochê pieniêdzy, wiêc nie jest moim utrzymankiem. Niedawno, mo¿e parê tygodni temu podjêli¶my decyzjê, ¿e bêdzie celowa³ w co¶ nowego, na pe³en etat. Ale nie spieszy nam siê na ju¿-teraz-zaraz.
No ba. Co nagle to po diable. Przecie¿ Ty masz pieni±dze.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Poka¿ wiadomo¶æ
(...)
i oczywi¶cie ma mieæ ³adnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakie¶ ogóra nabrzmia³ego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 10:47   #34
kalor
Gazela inteligencji

Wiadomo¶ci: 6 371

Ja tylko powiem, ze widze, ze w±tek ogólnie udany, uda³o siê burze wywo³aæ, pewnie co najmniej z 5 stron pójdzie, wypowiedziami kolejnymi tez jest ogieñ podsycany No ³adnie!
kalor jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 10:47   #35
201707261519
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 683

Cytat:
Natomiast komentatorce, która oskar¿a mnie o zabawê jego kosztem polecam pukn±æ siê w czo³o. Nie wiem, jak± znalaz³a¶ podstawê do wysnuwania takich wniosków, ale dla mnie na pewno nie jest to zabawa, tylko chêæ spêdzenia reszty ¿ycia.
Kiedy¶ siê w³a¶nie puknê³am i jestem tam, gdzie jestem, a nie tam gdzie Ty bêdziesz. Dziêki Bogu... wróæ... dziêki my¶leniu. Polecam.

Edytowane przez 201707261519
Czas edycji: 2017-07-13 o 10:50
201707261519 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 10:48   #36
Rayne
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 927

Cytat:
Trzy miesi±ce na powa¿nie. On ca³y czas pomaga w tym sklepie i ma z tego trochê pieniêdzy, wiêc nie jest moim utrzymankiem. Niedawno, mo¿e parê tygodni temu podjêli¶my decyzjê, ¿e bêdzie celowa³ w co¶ nowego, na pe³en etat. Ale nie spieszy nam siê na ju¿-teraz-zaraz.
Co to znaczy "trochê pieniêdzy" i na jakim poziomie by³by w stanie samodzielnie (bez Twojego wk³adu) siê z tego utrzymaæ?
Stary 2017-07-13, 10:49   #37
Devon_rose
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 710

Zabezpieczaj siê!!!

Jak facet nie wyjdzie przy Tobie na prost± to nie krzywd¼ dziecka bo masz "misjê" uratowania alkusa.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 10:49   #38
szugarbejb
Zakorzenienie

W ogóle bardzo mi siê podoba dobór s³ów.

Pan bêdzie celowa³.

Noooo, na bank bêdzie móg³ przebieraæ jak w ulêga³kach w og³oszeniach o pracê na pe³en etat. xD

Cytat:
(...)
i oczywi¶cie ma mieæ ³adnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakie¶ ogóra nabrzmia³ego w fuj kolorach.
Stary 2017-07-13, 10:51   #39
DagmaraWrocek
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 13

Cytat:
Napisane przez Sziket Poka¿ wiadomo¶æ
Ale¿ nikt. Chodzi mi o to, ¿e Ty reprezentujesz sob± jaki¶ okre¶lony poziom, Twoja rodzina i znajomi zapewne te¿. Macie wspólne tematy, do¶wiadczenia, wspomnienia, wymieniacie siê pogl±dami. I nagle wprowadzasz do tego grona faceta z zupe³nie innej bajki, który mo¿e opowiedzieæ towarzystwu ... o czym? O wieczorkach pod sklepem z kolegami ¿ulianami?
No je¶li to jest dla Ciebie priorytet w zwi±zku, to raczej siê nie dogadamy. Dla mnie najwa¿niejsze jest to, ¿e JA ¶wietnie siê z nim czujê.

Tak czy inaczej, dziêkujê za odpowied¼.
DagmaraWrocek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 10:53   #40
olenkasz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 809

Podsuma:

-facet jest alkoholikiem
-utrzymuj± go rodzice ze swoich emerytur
-dorabia jakie¶ grosze dziêki lito¶ci ciotki
-zaczepia ludzi pod sklepem, ¿eby dali mu pieni±dze na piwo
-by³ wcze¶niej zwalniany z najprostszych mo¿liwych prac, bo przychodzi³ napruty
-ty lubisz w nim jego rumian±, przepit± buziê i nieobecny wzrok
-kolega ledwo mo¿e siê wys³awiaæ, ale siê z nim dogadujesz

Aha.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
No je¶li to jest dla Ciebie priorytet w zwi±zku, to raczej siê nie dogadamy. Dla mnie najwa¿niejsze jest to, ¿e JA ¶wietnie siê z nim czujê.

On przy tobie na pewno te¿. Tu akurat mo¿esz mieæ pewno¶æ.
Stary 2017-07-13, 10:54   #41
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 748

Autorko, ile trwa³ Twój najd³u¿szy zwi±zek?
Stary 2017-07-13, 10:57   #42
201803090921
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 538

Cytat:

No wiêc skoro ¶wietnie siê z nim czujesz i jeste¶ pewna swego wyboru to sk±d ten w±tek?
Ja tam zawsze celowa³am w mê¿czyzn z mojej bajki i na moim poziomie, ale rozumiem, ¿e to kwestia preferencji.
201803090921 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 10:59   #43
DagmaraWrocek
Przyczajenie

No nic, jeszcze raz do wszystkich. Dziêkujê za wypowiedzi i troskê, ale "bêdziemy siê piêknie ró¿niæ"

Ogólnie, to, w czym ró¿niê siê z wiêkszo¶ci± tu komentuj±cych, to fakt, ¿e dla mnie mi³o¶æ to co¶ do koñca niezale¿nego od czlowieka. Tak jak kochasz swoich rodziców, siostrê, brata, tak kochasz faceta i potem po prostu akceptujesz ich z takimi wadami, jakie maj±, jednocze¶nie z ca³ej si³y wspieraj±c ich i robi±c wszystko, by pomóc im te wady wyeliminowaæ.

To nie dzia³a tak, ¿e przygl±dam sie komu¶, oceniam czy jest wykszta³cony, obrotny, ma pe³en portfel, jest bez na³ogów, itp, a dopiero potem g³ówkujê na zasadzie hmm, zakocham siê, czy nie?

Kocham to kocham i basta od ciasta. Wy widocznie patrzycie na to inaczej, ja w³a¶nie tak. Jak zauwa¿y³y¶cie, to moje ¿ycie i moje konsekwencje I wiecie co? Damy radê. Tak na przekór wszystkiemu.
Stary 2017-07-13, 11:01   #44
201803290936
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 43 642

Cytat:
No wiêc skoro ¶wietnie siê z nim czujesz i jeste¶ pewna swego wyboru to sk±d ten w±tek?
(...)
I to jest w sumie najciekawsze w tym w±tku.

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
No nic, jeszcze raz do wszystkich. Dziêkujê za wypowiedzi i troskê, ale "bêdziemy siê piêknie ró¿niæ"

Ogólnie, to, w czym ró¿niê siê z wiêkszo¶ci± tu komentuj±cych, to fakt, ¿e dla mnie mi³o¶æ to co¶ do koñca niezale¿nego od czlowieka. Tak jak kochasz swoich rodziców, siostrê, brata, tak kochasz faceta i potem po prostu akceptujesz ich z takimi wadami, jakie maj±, jednocze¶nie z ca³ej si³y wspieraj±c ich i robi±c wszystko, by pomóc im te wady wyeliminowaæ.

To nie dzia³a tak, ¿e przygl±dam sie komu¶, oceniam czy jest wykszta³cony, obrotny, ma pe³en portfel, jest bez na³ogów, itp, a dopiero potem g³ówkujê na zasadzie hmm, zakocham siê, czy nie?

Kocham to kocham i basta od ciasta. Wy widocznie patrzycie na to inaczej, ja w³a¶nie tak. Jak zauwa¿y³y¶cie, to moje ¿ycie i moje konsekwencje I wiecie co? Damy radê. Tak na przekór wszystkiemu.
Cytujê dla potomno¶ci ocieraj±c ³zê, bo a¿ ze ¶miechu siê pop³aka³am.
201803290936 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 11:01   #45
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:

Ale co to znaczy "kochasz"? Mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia? Hahaha miêdzy mi³o¶ci± do rodzicow, a mi³o¶ci± do faceta jest ró¿nica - faceta sobie wybierasz. I owszem, kochasz za co¶.
Stary 2017-07-13, 11:02   #46
DagmaraWrocek
Przyczajenie

Cytat:
Ja tam zawsze celowa³am w mê¿czyzn z mojej bajki i na moim poziomie, ale rozumiem, ¿e to kwestia preferencji.
Jako taki ciekawski sonda¿ Czy tylko moje otoczenie jest takie ±-ê, czy to bardziej ogólny problem.
Stary 2017-07-13, 11:03   #47
olenkasz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 809

Cytat:
Jako taki ciekawski sonda¿ Czy tylko moje otoczenie jest takie ±-ê, czy to bardziej ogólny problem.
To twoje ± ê mnie rozk³ada na ³opatki, powa¿nie.
Stary 2017-07-13, 11:04   #48
Rena
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 29 331

Jeszcze bym wierzyla w ten watek gdybys napisala, ze jest madry mimo braku matury. A tak albo wakacyjna nuda albo to Ty chcesz odwiesc kogos od takiej znajomosci.
Rena jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 11:08   #49
DagmaraWrocek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kalor Poka¿ wiadomo¶æ
Ale co to znaczy "kochasz"? Mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia? Hahaha miêdzy mi³o¶ci± do rodzicow, a mi³o¶ci± do faceta jest ró¿nica - faceta sobie wybierasz. I owszem, kochasz za co¶.
W sumie...? Tak, strzeli³o mnie od pierwszego. Te¿ nie uwa¿am, ¿eby ju¿ na tamtym etapie, po samym pierwszym zobaczeniu, mo¿na to by³o nazwaæ mi³o¶ci±, no ale kiedy ju¿ go pozna³am, jestem pewna, ¿e to rozwinê³o siê w³a¶nie w mi³o¶æ. A skoro kocham, nie zostawiê go dlatego, ¿e s± potencjalne problemy, tylko bêdê sie stara³a je zwalczyæ.

Owszem, kochamy "za co¶", ale w moim przypadku, na pewno nie materialnego.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Rena Poka¿ wiadomo¶æ
Jeszcze bym wierzyla w ten watek gdybys napisala, ze jest madry mimo braku matury. A tak albo wakacyjna nuda albo to Ty chcesz odwiesc kogos od takiej znajomosci.
Nie wiem, co ma do rzeczy w ocenie cz³owieka brak matury. A m±dro¶æ to bardzo szerokie pojêcie. Dla mnie priorytetem jest wierno¶æ, wra¿liwo¶æ i wzajemne zrozumienie
Stary 2017-07-13, 11:08   #50
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 327

Cytat:
Kocham to kocham i basta od ciasta.
Powinna¶ dopisaæ jeszcze bêdê rzygaæ od tego ciasta.

Karmicie autorkê.
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 11:09   #51
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
W sumie...? Tak, strzeli³o mnie od pierwszego. Te¿ nie uwa¿am, ¿eby ju¿ na tamtym etapie, po samym pierwszym zobaczeniu, mo¿na to by³o nazwaæ mi³o¶ci±, no ale kiedy ju¿ go pozna³am, jestem pewna, ¿e to rozwinê³o siê w³a¶nie w mi³o¶æ. A skoro kocham, nie zostawiê go dlatego, ¿e s± potencjalne problemy, tylko bêdê sie stara³a je zwalczyæ.

Owszem, kochamy "za co¶", ale w moim przypadku, na pewno nie materialnego.

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Nie wiem, co ma do rzeczy w ocenie cz³owieka brak matury. A m±dro¶æ to bardzo szerokie pojêcie. Dla mnie priorytetem jest wierno¶æ, wra¿liwo¶æ i wzajemne zrozumienie
No i dobra, mo¿e za nic materialnego, ale ka¿da mi³o¶æ do partnera nam co¶ daje i na pewno nie jest bezinteresowna i "pomimo wszystko". Ale to ju¿ moje ogólne rozwa¿ania
Stary 2017-07-13, 11:09   #52
szugarbejb
Zakorzenienie

Droga Autorko, jak Was tak wszyscy ± ê nie lubi± i marudz± to polecam miejsca we Wro w których znajdziecie zrozumienie i towarzystwo do piwerka:

- Pasa¿ Niepolda w weekendowe noce,
- ca³e Nadodrze noc±,
- wczoraj w dzieñ 2 bardzo sympatycznych panów bardzo podobnych z opisu do twojego ch³opaka siedzia³o na pomniku ofiar na Dominikañskim; nie mieli pojêcia dlaczego ci ± ê ludzie siê na nich gapi±, co, siedzieæ i piæ piwerka se nie mo¿na??

Cytat:
(...)
Stary 2017-07-13, 11:10   #53
kalor
Gazela inteligencji

[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;75448261]Powinna¶ dopisaæ jeszcze bêdê rzygaæ od tego ciasta.

Karmicie autorkê.[/QUOTE]

Ona ma wakacje, ja mam wakacje... a pokarmiê! Co mi tam
Stary 2017-07-13, 11:10   #54
Kelecka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 633

Cytat:

Kiedy przedstawi³am go swoim rodzicom, oczywi¶cie by³a rozpacz. Przy nim byli mili, ale potem zaczê³y siê telefony. Dziewczyno, czy ty masz jakie¶ kompleksy, dlaczego nie znajdziesz sobie jakiego¶ fajnego, inteligentnego, przystojnego (btw, zawsze mia³am specyficzny gust i dla mnie rumiany "misiek" z jasnymi oczami jest wszystkim, przy czym chcê siê budziæ). To jaki¶ element, patologia, zniszczysz sobie ¿ycie, bêdzie na tobie ¿erowa³, itp.
Maja racje.

Cytat:
Natomiast w temacie - tak, jak sypianie z panem ¿ulem to po prostu kwestia gustu, wspólne walniêcie browarka w parku mo¿e wydawaæ siê egzotyczn± przygod±, tak rozwa¿anie zwi±zku z takim facetem jest zwyczajnie nierozs±dne.
Miejmy nadzieje, ze chociaz bierze prysznic przed...

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Poka¿ wiadomo¶æ
Uczucia do ogarniêtej pani z pieniêdzmi, w³asn± firm±,mieszkaniem i - za przeproszeniem - chêtnym ty³kiem, te¿ bym mia³a wrêcz nieskoñczone na miejscu tego pana.
Zgadzam sie, jesli autorka chce kogos sobie 'uwiazac' to wybrala obiekt idealny.

Cytat:
A po co ma sie spieszyc do pracy powazniejszej, niz wystawanie pod sklepem? No co Ty? Przeciez Ty i tak zarobisz na wszystko
Kelecka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 11:11   #55
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 16 083

To nie milosc
To poprostu pociag fizyczny
To minie i za 2-3 lata dotrze do ciebie ze zmarnowalas czas na wyobra¿anie sobie jakim on naprawde jest cz³owiekiem
Na ta chwile myslisz tylkiem wiec zadne rady nie trafia do ciebie .wróæ na forum za kilka lat

Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014
Czas edycji: 2017-07-13 o 12:00
7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 11:11   #56
kalor
Gazela inteligencji

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Poka¿ wiadomo¶æ
Droga Autorko, jak Was tak wszyscy ± ê nie lubi± i marudz± to polecam miejsca we Wro w których znajdziecie zrozumienie i towarzystwo do piwerka:

- Pasa¿ Niepolda w weekendowe noce,
- ca³e Nadodrze noc±,
- wczoraj w dzieñ 2 bardzo sympatycznych panów bardzo podobnych z opisu do twojego ch³opaka siedzia³o na pomniku ofiar na Dominikañskim; nie mieli pojêcia dlaczego ci ± ê ludzie siê na nich gapi±, co, siedzieæ i piæ piwerka se nie mo¿na??
Pasa¿ niepolda? A¿ tak ¼le? Kurde, a ka¿da wiêksza impreza tam siê koñczy bezka, czarny kot w okolicy... nienajgorzej moim zdaniem!
Stary 2017-07-13, 11:12   #57
DagmaraWrocek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Poka¿ wiadomo¶æ
Autorko, ile trwa³ Twój najd³u¿szy zwi±zek?
Mo¿na powiedzieæ, ¿e dwa lata. A w ¿yciu mia³am tych "powa¿nych" zwi±zków wcze¶niej tylko dwa (mam 32 lata).

I nigdy nie czu³am siê taka szczê¶liwa, jak teraz
Stary 2017-07-13, 11:13   #58
I am Rock
lokalna gwiazda

Wiadomo¶ci: 19 803

To on musi chcieæ, by¶cie dali radê na przekór wszystkiemu. On musi siê sprê¿yc i co¶ ze sob± zrobiæ. I wtedy jest szansa, ¿e co¶ z tego wyjdzie.
Inaczej pewnego dnia obudzisz siê i stwierdzisz "oczywist± oczywisto¶æ", ¿e facet od ciebie intelektualnie odstaje, ale wtedy na zastanawianie siê "gdzie ja mia³am oczy", bêdzie trochê za pó¼no.
I am Rock jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 11:21   #59
Fleur_D
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 265

Cytat:
Szczerze? Nie wiem, czy poradzi sobie z uzupe³nieniem wykszta³cenia, ale namawiam go, ¿eby pewnego dnia spróbowa³. Na razie priorytetem jest dla nas to, ¿eby znalaz³ pracê i rzeczywi¶cie jej szuka. Praca jest i bez wykszta³cenia, a nie ka¿dy jest stworzony na doktorat. Tak, czujê, ¿e ju¿ na chwilê obecn±, gdyby cokolwiek mi siê sta³o, z pewno¶ci± by mnie nie opu¶ci³. Jestem pewna jego uczucia.
Nie do koñca o to mi chodzi³o. Bo wiesz, trzymanie kogo¶ za rêkê to jedno, a realna pomoc, to drugie. Czy uwa¿asz, ¿e da³by radê pomóc ci organizacyjnie w trudnych chwilach? Pomy¶la³a¶ co by by³o, gdyby¶ zasz³a z nim w ci±¿ê? ¯ycie ró¿nie siê uk³ada, w mgnieniu oka mo¿na byæ wy³±czonym z ¿ycia zawodowego. Uwa¿asz, ¿e gdyby ciebie zabrak³o, to ten pan by³by w stanie wychowaæ wasze ewentualne dziecko w sposób, który by ci odpowiada³?

Co¶ du¿o go¶ci obserwuje ten w±tek.

Edytowane przez Fleur_D
Czas edycji: 2017-07-13 o 11:27
Fleur_D jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2017-07-13, 11:32   #60
kennedy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 401

Autorka zahowuje sie podobnie i mysli podobnie jak kobiety ktore poznaja facetow za kratkami sa z nimi w 'zwiazkach' i 'malzenstwach'. Ten sam poziom zaczadzenia i obway przed normalnym zwiazkiem ze zdrowym czlowiekiem. Niska samoocena i tym podobne.

Wys³ane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogo¶ poznaj± to my¶l±, ¿e to fajny facet. Jest ju¿ wstêpnie zaakceptowany jako partner, a pó¼niej mo¿e to tylko zepsuæ lub nie. Kiedy mê¿czy¼ni kogo¶ poznaj± to my¶l±: „Ma niez³e nogi”.
kennedy jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-07-19 11:31:22

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.