|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: E.LAUDER, CLINIQUE, DIOR, KANEBO, CITY LIPS, masażer PHILIPS CELLESE i inne
Cytat:
mam już próbeczkę Perfectionist'a ).Przetestuję to serum i przede wszystkim przemyślę kwestię wymiany: to serum to zapewne fajny "gadżecik kosmetyczny", ale skoro kosztuje tyle, to regularne stosowanie zdecydowanie nie jest na moją kieszeń .Wolałabym nie wymieniać na gadżety tych kosmetyków, które należą do kategorii "oddam tylko za coś, czego faktycznie potrzebuję, a jak nie to zużyję sama" (dwa z tych trzech kosmetyków do tej właśnie kategorii należą). Nad wymianą Perfectionist za Total Double Serum pewnie bym się nie zastanawiała, bo to w sumie podobnego typu "gadżety". A tak to pomyślę sobie do jutra, ok?
Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-05-15 o 23:02 |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
po prostu Em :)
|
Dot.: E.LAUDER, CLINIQUE, DIOR, KANEBO, CITY LIPS, masażer PHILIPS CELLESE i inne
Cytat:
![]() oprócz rzeczy w moim wątku mam jeszcze: wazelina biała ziaja srebrny brokat w żelu ozdoby na paznokcie i do ciała - takie srebrne cekiny złoty sypki brokat w słoiczku tusz do rzęs (bezfirmowy) szminka srebrna z brokatem (bezfirmowa) szminka nivea pearl&shine niebieska kredka do oczu (bezfirmowa) próbka podkładu bourjois próbka kremu dermiki próbka kremy vichy próbka balsamu garnier biała kredka do paznokci korektor maybelline everfresh oraz trochę biżuterii i rzeczy do włosów
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
mam trochę koralików, kolczyków i klipsów.
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Vilandra,
sorka, ale chyba jednak nie zdecyduję się na wymianę tych kosmetyków, które Cię u mnie zainteresowały na Perfectionist'a . Przynajmniej nie teraz .Jeśli: a) nie uda mi się wymienić maseczki, tuszu i żelu na coś faktycznie mi potrzebnego b) Twoje serum nadal będzie do wzięcia c) Ty nadal bedziesz zainteresowana moimi kosmtykami - to może wtedy ... Na razie pozdrawiam ciepło Ania |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
Witaj interesuja mnie pianka i mleczko Kerastase - czy znalazlabys cos u mnie???
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117610 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117652 |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze wlasnie bez splukiwania to ciezko bo ja raczej takowych nie kupuje , mam jedynie 100 ml Farouka biosilk silk strate - swietnie wygladza wloski
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

).
.

. Przynajmniej nie teraz