|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: kto zaczyna razem ze mną ? ;-) 17.05.2006
Wczoraj z okazji urodzin Przyjaciółki wypiłam wieczorem piwo....no cóż, nie dało się odmówić, szczególnie ze to była 18-nastka. Jak narazie 3 dni wytrzymałam bez slodyczy, ćwiczę codziennie, łącznie ok 1,5 godziny....
3 dni to jeszcze nie jest dużo, ale na dobry początek, myslę że OK ![]() A na sniadanie zamierzam zjeść sałatkę wiosenną, 1 wase i herbatkę z lyżeczką cukru. I mam nadzieję, ze wieczorem będę zadowolona z dzisiejszego dnia. Fajnie że jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
A ja na śniadanie zjadłam dzisiaj musli z mlekiem 0,5, no i kawa bez cukru, bo bym się nie obudziła
![]() No i jestem zła, 20 minut przed końcem nagrywania ćwiczeń komputer mi się zawiesił i muszę nagrywać jeszcze raz ![]()
![]() |
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja dziewczyny kupilam sobie herbatke System SlimFigura. Pila to ktoras z Was? Ja wypilam dopiero pierwsza, do najsmaczniejszych nie znalezy, ale moze choc odrobinke mi pomoze? A wczoraj dostalam takiej motywacji, ze jeszcze wieczorem po 22:30 cwiczylam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, a czy stosowalyście może peeling kawowy ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
od wielu osob slyszalam, ze jest po prostu boski i czaje sie na wyprobawanie. Ale dopiero jak wroce ze szkoly, czyli w niedziele
![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj też wzięłam się za siebie
![]() ![]() Zaczęłam biegać w sierpniu zeszłego roku, a w październiku miałam wspaniałą figurę, płaski brzuch, zero tłuszczu na udach i łydkach, no i przede wszystkim super tyłek ![]() ![]() Od dzisiaj znów zaczynam biegać(ok.godzinkę dziennie), chyba nie mam wystarczająco dużo silnej woli, żeby ograniczyć słodycze. Na co dzień jednak nie jem smażonych rzeczy, bo po prostu nie lubię, jem za to bardzo dużo warzyw i owoców, mało mięsa,więc chyba to możemy podciągnąć pod dietę ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
hej dziewczynki ja dzis zaliczylam ostatnie kolo z chemi fizycznej i jestem happy w nagrode kupilam sobie bukiecik konwali... bardzo mnie motywuje ze wam sie tu spowiadam bo wstyd napisac wiecie dzis zjadlam np. 3 grzeski toffi...
dzis zjadlam jajecznica serek wiejski banan piers z kurczaka z serem zoltym i tarta marchew placek owsiany... ale jeszcze cos dojdzie moze jakies chude bileczko i warzywka... staram sie nie jesc po 19 ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
ja tez dzisiaj po zlatwienium jednej bardzo waznej sprawy mialam ochote kupic sobie bukiecik konwalii
![]() ![]() niunia bardzo zdrowo sie dozywiasz i tak z glowa... a grzeski? Mozna wybaczyc ![]()
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja z jedzenia sie rozlicząc nie będe
![]() ![]() Ale dzisiaj mam zamiar znów poćwiczyć na stepperze,poćwiczyć łydki i zrobic trening brzucha ![]() Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
windykatorko a jakie znasz dobre cwiczenia na lydki, bo ja bym bardzo chciala wyszczuplic moje lydki...
![]()
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Mój podwodny świat Edytowane przez Ivon.a Czas edycji: 2006-05-18 o 16:01 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj robiłam tylko wspięcia na palce,a dzisiaj wypróbuje chyba te ćwiczenia:
http://☠☠☠☠☠☠☠/cwiczeniadlaciebie/?id...=0&sc5=0&sc6=0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
ja za jakas godzinke lece na silownie i tez pocwicze
![]()
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Dolacze do Was, dobrze?
![]() ja zaczne od.. teraz! ![]() ![]() ![]() A tak to: wzorst- 158/9 cm waga- 49/50kg chodzi mi o pozbycie sie "oponki" z brzuszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
A dla mnie mój dzisiejszy dzień to koszmar
![]() ![]() Jednak są też miłe wiadomości w tym dniu. Rano przechytrzyłam ból, bo zrobiłam a6w zanim się pojawił. Jeśli jutro rano nie będę się zwijała z bólu to zafunduję sobie poranny jogging ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Psheniczka w stresie to Twój organizm tego kinder bueno pewnie nawet nie zauważył
![]() ![]() Oleńka informuj o efektach tego peelingu, może sama zacznę stosować. A ja się przyszłam pochwalić, że znalazlam czas popołudniu na ćwiczenia ![]() Teraz jestem padnięta, a szyją nie mogę ruszyć ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Narazie mi idzie nieżle! tylko szkoda ze wczoraj poćwiczyłam tylko rano, wieczorem miałam biegać ale wrociłam tak zmeczona z pracy ze strasznei mi sie nie chciało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
psheniczka a jak maturka poszla? coca cola milo cie widziec widzeze spore jest tu grono dziewczyn kture sa malutkie tak jak ja
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
U mnei dziś do bani
![]() ![]() ![]() Nic nie zrobiłam. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Windy- tak jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() Niunia- małe jest piękne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadrobimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
jeszcze macie czas... moze dzis kilka brzuszkow i kilka minutek z hula hop :->
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
niunia ja od jutra zaczne cos robic z brzuchem, bo przedwczoraj skonczylam a6w i chce mu dac z 2 dni wytchnienia..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Oto i moja spowiedź:
![]() sport - jesli można to tak nazwać: ganiałam 2h po parku z wózkiem. Jak się obronie w czerwcu to zaczne wieczorami ćwczyć. jedzenie: 2 kromki wasy z białym serem, 2 danio, makaron z pomidorami, kawa i zielona herbata
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Dzis jadlam platki z mlekiem o% , salatke owocowa(truskawki ,maly banan, jabluszko) ,gotowe danie Weight Watchers (bo len bylam i gotowac mi sie nie chcialo
![]() ![]() Boje sie ze niedlugo strace pomtywacje, a wakacje tuz tuz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Hmm ja dzisiaj dość intensywnie:
* 1 godz 15 min na rolkach * 15 min hula hop * 6 weidera (dopiero 4 dzień, ale to nic ) * ćwiczenia na pozbycie się boczków i wzmacniajace plecy oraz ręce Właśnie walczę z nieodpartą pokusą zjedzenia pysznego sznycla z bułeczką, pomidorkiem i roztopionym serem zółtym...ale jak na pozno-wieczorną porę, to za duza bomba kaloryczna ![]() Podsumowując dzisiejszy dzień...jestem zadowolona, zwłaszcza dlatego że wytrwałam kolejny dzień bez słodyczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Olenko- bys mogla napisac jakie cw. wykonujesz na boczki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Hej Kochane!
Ja tylko na chwile, zaraz musze wyjezdzac do Slupska, do szkoly, wiec napisze tylko... ta herbatka to System SlimFigura ma 3 poziomy, zapytam sie tesciowej jak jej idzie, bo ona juz jest po spoalaniu i pije teraz oczyszczanie. A ja jestem na etapie I i to od wczoraj ![]() Slyszalam, ze peeling kawowy nie wiecej niz dwa razy w tygodniu... ![]() Kochane milego weekendu zycze, ja odwiedze Was dopiero w niedziele. Trzymajcie kciuki, abym sie nie obzerala ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie wstalam... dzis moim celem jest hiit czyli trening interwalowy... mam go zamiar robic jak najczesciej ale minimum 3x tygodniowo ... jak narazie ladnie sie trzymam a z kazdym dniem na nowym sposobie odrzywiania mam wieksza motywacje by nie lamac sie i nie wracac do niezdrowych nawykow... dlatego nie jem slodyczy... :-D dzis w planie mam zajecia terenowe z ekologi heh jedziemy na wysypisko smieci... wiec apetytu raczej tam nie bede miala
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.