![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy na wymianę !
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam kasia
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sporo rzeczy jest wprawdzie w rezerwacji, ale sprawa wyjaśni się już niedługo (maksymalnie do poniedziałku). Gdybyś coś u mnie znalazła - poszłabym przypomnieć sobie Wish'a do Sephory (swego czasu mi się podobał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Witaj Aniu- u Ciebie bardzo interesuje mnie poz.(!!!) Lanvin - Eclat D’Arpege; flakonik o pojemności 100 ml. zostało ok. 35 - 40 ml
Tylko mojego Wisha jest mniej ![]() pozdrawiam
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Swego czasu dość mi sie podobał ![]() A jakie masz miniaturki? Aha! Mnie na wymianę zaLanvin'a interesują również zapachy męskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Aniu z miniaturek mam : Cristobal 5 ml, Roma 5 ml, Fendi Theorema z 5 ml ubytek w najwęższej górnej części ok.1 cm, Westwood Libertine z 5ml zostało ok.4 ml, męskie Opium z 7 ml ubytek 1 cm
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Lacoste nieaktualne - znalazło nową właścicielkę
![]()
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
melduję się po testach różowego Wish’a. Niestety, od czasu jak wąchałam go ostatnio, musiały mi się chyba jakoś znacznie upodobania zapachowe pozmieniać, bo już mnie ten zapach nie zachwyca tak bardzo, jak miało to miejsce jakiś czas temu ![]() Podoba mi się średnio: mniej więcej tak samo jak Lanvin ![]() Strasznie mi przykro, ale w takiej sytuacji wymiana nie za bardzo ma sens ![]() Gdybyś miała coś z listy poszukiwanych przeze mnie zapachów (nawet w mniejszej ilości niż ja mam Lanvin'a) - bardzo chętnie się wymienię ![]() Pozdrawiam ![]() Ania |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja spróbuję tę moją listę jeszcze jakoś rozszerzyć - może łatwiej będzie przeprowadzić wymianę ![]() Jest jeszcze parę pachnidełek należących do kategorii "gdybym dostała ten zapach w prezencie - bardzo bym się ucieszyła, ale swoich własnych, ciężko zarobionych pieniędzy nie wydam na niego na pewno" ![]() Na razie ich w wątku nie wypisywałam (umieszczając tam jedynie zapachy, na których zależy mi naprawdę), ale zmienię to w najbliższej wolnej chwili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Spook, mam City Glam i mogę je wymienić na Iceberega.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.