|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która z Was poznała drugą połówkę na studiach?
My poznaliśmy się pod koniec studiów. TŻ nie miał żadnej dziewczyny na roku, a u mnie było niewielu chłopaków. Spotkaliśmy się przez wspólnych znajomych: najpierw na kursie tańca spotkałam dawnego kolegę, później ten kolega zaprosił mnie na imprezę do swoich znajomych, wśród których był kolega z roku TŻ... - skomplikowane, ale świadczy o tym, że warto chodzić na różne imprezy, poznawać nowych ludzi. Choć na pierwszym roku pewnie lepiej skupić się na nauce. Na pewno nie warto szukać miłości na siłę. Jesteś młoda, masz czas na przebieranie w osobnikach płci odmiennej.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
[1=788bb1639a979260fb00534 6e9120b060466cef5;7723318 1]Być może kwestia charakteru, ale ja właśnie z tych zapracowanych 24/7 a w wolnych chwilach wkuwających, a jakoś i tak się musiałam opędzać.[/QUOTE]
Wiadomo że rróżnie to bywa statystycznie mam jedną koleżankę która cały czas siedzi w książkach i nie może się opędzić od kawalerów, ale jest też nietuzinkowej urody, śliczna dziewczyna nawet ja to muszę przyznać. W dodatku sympatyczna A reszta ta co siedzi w książkach... Niestety albo dalej jest sama, albo trzeba było szukać w internetach drugiej połówki. Więc w razie czego są inne alternatywy. Moim zdaniem najprościej i najlepiej chodzić na imprezy i tam poznawać ludzi albo zapisać się do jakichś koł, organizacji, samorządów czy czegoś takiego - też sprzyja to poznawaniu facetów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Ja poznałam swojego partnera (takiego pierwszego poważnego) gdy miałam lat prawie 21. W autobusie, jeśli pytasz o okoliczności
![]() Ale w temacie studiów i związków - moi rodzice zostali parą w liceum, potem (już jako małżeństwo) poszli na te same studia
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ja też poznałam swoją półówkę na studiach, w zasadzie to ja kończyłam pierwszy kierunek i zaczęłam drugi, a on swój pierwszy, myślę, że już wtedy coś było, ale studiowaliśmy krótko więc kontakt nam się urwał. Po dłuższym czasie odnowiliśmy znajomość no i teraz jesteśmy razem. Sama mam teraz 26 lat, w przeszłości jednego chłopaka jeszcze za czasów szkoły, pierwsze studia całkiem "babskie" więc też byłam sceptycznie nastawiona czy kogoś w ogóle w swoim życiu jeszcze poznam, także nie ma co się załamywać
Językowelove: English, Deutsch, Norsk Razem 8.08.17 Narzeczeni 8.08.18 Mąż i żona 10.08.2019 ![]() Czekamy na nasze grudniowe maleństwo ![]() Edytowane przez kinguska01 Czas edycji: 2017-09-22 o 11:02 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Odradzam wchodzenie w związek z osobą że swojego roku czy grupy na studiach.
Związek się rozpada, nie zawsze w miłych okolicznościach, a ty musisz tego typa kolejne lata dzień w dzień oglądać. Ale ogólnie czas studiów to dobra okazja do poznawania ludzi. |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poznalam swojego TZ na studiach. Mamy po 36 lat a malzenstwem jestemy od 8
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Ja poznałam męża
kilka moich koleżankę tez. Natomiast z licealnych miłości - w moim otoczeniu nie przetrwała żadna.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poznałam męża na studiach
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Ja poznałam męża na ostatnim roku studiów.
Z licealnych miłości nie przetrwała żadna. Kilka licealnych potworzyło się na studiach. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

statystycznie mam jedną koleżankę która cały czas siedzi w książkach i nie może się opędzić od kawalerów, ale jest też nietuzinkowej urody, śliczna dziewczyna nawet ja to muszę przyznać. W dodatku sympatyczna
A reszta ta co siedzi w książkach... Niestety albo dalej jest sama, albo trzeba było szukać w internetach drugiej połówki. Więc w razie czego są inne alternatywy. Moim zdaniem najprościej i najlepiej chodzić na imprezy i tam poznawać ludzi