![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
![]()
Te zawieszki znalazłam w Artfanie, jest tam sporo ciekawych rzeczy tylko trochę drożej niż na Allegro ,chyba i ja muszę się przejść do jubilera i zobaczyć co tam oferują i za jaką cenę ,bo to co my robimy jest naprawdę super ale kokosów na tym nie zbijemy,a Wam jak idzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Przywitanie
Cytat:
Wazne jest wykonanie. Bardzo wazne, wszyscy na to patrza (a jak nie odrazu to sie w domu dopatrza i masz klijenta mniej, ba gorzej bo opinia spada). Tez wazne jak sprzedajesz (opakowanie), jesli pomieta strunowa torebka to tez na minus. Ja kolczyki wiaze parami wstazeczka z karteczka z papieru czerpanego z nazwa kolekcji i materialami, podobnie reszte wyrobow. Jesli masz smykalke (a masz) i potrafisz zaprezentowac bizu to sprzedasz. I tez nie licz sie za tanio (gdzie 10zl za kolczyki ze srebra??) jesli wykonasz cos naprawde starannie. Aha i jedna Ciekawa rzecz: podpatruj co nosza potencjalne klijentki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny takie zawieszki znalazłam w Artfanie, są tam fajne rzeczy tylko troche drożej niż na Allegro ,dziewczyny mam takie pytanie jak pakujecie swoje prace czy macie jakieś specjalne opakowania czy naprzykład robicie we własnym zakresie? Bo ja się nadtym zastanawiam i jakoś nic nie przychodzi mi do głowy a przecież nie wystarczy lądnie wykonąć ,trzeba jeszcze to odpowiednio oprawić.
Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Juz powiedzialam jak ja robie
![]() ![]() ![]()
Dawno temu kotom oddawano boską cześć. Koty nigdy tego nie zapomniały. Wątek z biżuterią Edytowane przez czarny kot Czas edycji: 2006-05-31 o 18:55 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Masz rację czarny_kot trzeba uważać, żeby srebro się nie utleniało. Ostatnio bodajże loreen pisała, że musiała całą kolekcję czyścić. A swoją drogą, jak będziesz pokazywała klientkom biżuterię w woreczkach, to będzie wygodniej, bo nie będą musiały wyciągać jej, by ocenić, czy chcą ją przymierzyć, a z papierowymi torebkami byłoby wiele zachodu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Przedewszystkim pudeleczka sie niszcza od takiego noszenia, wyciagania i wkladania spowrotem. Szkoda pracy, jesli i tak po tygodniu trzeba wyrzucic a kloczyki zapakowac w nowe. Torebeczki sa duzo tansze. Jedna do kosza to nie taka tragedia.
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Witajcie , dzięki za podpowiedzi jak pakować i jak zdobywać potencjalne klientki ,ja dłuższy czas nic nie robiłam ale wczoraj zrobiłam zamówienie i będę coś tworzyć ,a propos cen widziałam na Allegro kolczyki ręcznie robione i cena była od złotówki to nie wiem jak to się komuś opłaci myślę że takie osoby tylko zaniżają ceny innym , Kamiodka (moja bratowa) wystawiła na Allegro swoje dziełka widziałyście napewno na forum i narazie nie ma żadnej oferty tylko paru obserwujących ,a na pierwszej stronie jak się wejdzie w kolczyki i klipsy niektóre są o wiele brzydsze i mają po kilka ofert nie rozumiem tego , a Wy wystawiałyście na Allegro ? jak tak to jak Wam szła sprzedaż ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Ja tak. I tak samo jak kamiodka, kilku obserwujajcych i to wszystko :/ Zrezygnowalam z allegro. Za duza konkurencja. Praktycznie loteria jest czy ktos kupi u Ciebie czy u innego. Po za tym wstaw swoj orginalny pomysl (cos czego jeszcze na aukcjach nie ma), odrazu masz 10 podobnych aukcji. Allegro to straszna kopiarnia...
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
Masz rację że na Allegro za duża konkurencja i to że kopiują czyjeś pomysły to też zauważyłam ,a co np. z Wylęgarnią ,Pakamerą , Świstakiem tam też próbowałaś? ja tak się zastanawiam czy nie spróbować oczywiście muszę się pokręcić po znajomych ,oglądałam twoje zawijasy Ty to masz talent ale widzę że nie tylko do robienia biżuterii Twoje szkice są przepiękne mam nadzieje że nie marnujesz talentu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
A tak jesze na marginesie zobaczyłam że jesteś z Piaseczna , to niedaleko od Łochowa może kiedyś wybierzesz się w te strony chętnie spotkamy się z Tobą , ja i Kamiodka bo mieszkamy niedaleko siebie jak byś miała ochotę to zapraszamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Do wylegarni sie przymierzam. Dobrze ze przypomnialas o pakamerze i swistaku. Tam tez sprobuje. Zawsze wieksza szansa na dostanie sie. Dzieki
![]() ![]() A szkicuje dla siebie. Ostatnio niestety przestalam. Musze znowu zaczac bo zapomne jak sie olowek trzyma ![]() Łochowo jest w ktora strone od wawy? Bo przyznam ze pierwszy raz slysze o miejscowosci. Kiedys mozna sie spotkac na jakies kawce czy piffku, czemu nie ![]()
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Dzięki , że podoba Ci się nasza propozycja spotkania oczywiście to jest Łochów ,jeśli jedziesz pociągiem lub autobusem to z WAWY Wileńskiej ,pociągiem do Małkini ,można też autobusem ruszają z pod siedziby Dyrekcji PKP no to chyba już wiesz wszystko jakby co to czekamy . Szkoda że szkicujesz tylko dla siebie masz ogromny talent. Co do sprzedaży biżu to jeszcze myślałam o targu u nas tylko samej stanąć to trochę strach a nie mam tam nikogo znajomego żeby u niego wstawić a to by było dobre bo do nas w sezonie bardzo dużo przyjeżdza letnków i napewno by było zainteresowanie ,muszę pomyśleć to narazie siemka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Dawno mnie nie było i jestem zdegustowana
![]() ,ale nie lubię niedomówień i tego ,że ktoś się odzywa na początku a póżniej wcale . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dawno mnie nie było i jestem zdegustowana
Tu nie ma zwyczaju siedzenia i rozmawiania wiecznie w jednym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Dzięki za informację ,teraz już wiem na czym to polega i jeszcze raz pszepraszam jeśli kogoś uraziłam swoją wypowiedzią ,pozdrowionka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.