|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pełno próbek i kosmetyków
oj chyba wątek nieaktualny
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Jeśli wątek faktycznie jest nieaktualny, radziłabym wyedytować pierwszy post, usunąć listę kosmetyków i napisać tam "NIEAKTUALNE", bo tak to się tylko zamieszanie robi...
Edit: zawsze jestem dla wszystkich miła i staram się nie oceniac, ale uważam, że postąpiłaś nie fair, Ginger. Jeśli chciałaś zrezygnować z wymiany, bo Ci się odwidziało, to przecież wystarczyło powiedzieć, przecież nie ma tu przymusu. Widzę, że mimo iż napisałaś, że "kosmetyki odkupi bratowa", wątek masz aktualny i odpowiadasz dziewczynom na propozycje... tak więc nie wiem, po co to kręcenie? Z mojej strony EOT, ale jest mi zwyczajnie przykro, to tyle.
Signature deleted. Edytowane przez Rayne Czas edycji: 2006-05-27 o 16:34 |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
3.AVON-PERCEIVE-PRAWIE CAŁY FLAKON,TYLKO TROCHE PO TERMINIE,ODDAM ZA BEZCEN.
4.AVON-DREAM LIVE-PRAWIE CAŁY-JAK WYŻEJ,TYLKO,ŻE TERMIN JEST BAAARDZO DŁUGI. 1.Garnier-intensywna pielęgnacja suchej skóry-pomarańczowa tubka-ani razu nie użyty 1.ST.IVES-KOLAGEN&ELASTYNA,400 ML,OPAKOWANIE Z POMPKĄ,raz użyty,praktycznie nowy!Do skóry suchej i normalnej.Polecam 2.AVON-SSS-zielony-ujędrniający-raz użyty. 1.NEUTROGENA-SZTYFT,niewielki ubytekPraktycznie prawie nowa! Interesuja mnie powyzsze a jesli nie zgodzisz sie na wszystkie to chociaz czesc z nich szukaj czegos u mnie:http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119406 |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
2.Hean-transparentny błysczyk do ust-bez koloru z aplikatorem.Nowy!
3.HEAN:Błyszczyk w tubce z mini drobinkami Czytaj-nie nahalny brokat, 2.AVON-SSS-zielony-ujędrniający-raz użyty. znajdziesz cos u mnie za to? w watku z ciuszkami mam tez kosmetyki, jelsi mozesz odp. w moim watku
|
|
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Ginger - wchodzisz w swój wątek, przyglądasz się pierwszemu postowi
- na dole po prawej stronie "w rogu" postu masz takie ikonki jak: edytuj, cytat i odpow.; klikasz tę pierwszą i wchodzi Ci okno edycji. Tam wykasowujesz wszystko Backspace'm i w miejsce listy kosmetyków wpisujesz "nieaktualne". Wtedy tej listy już tam nie będzie i wszyscy będą widzieć, że nie należy się już dopisywać. Pozdrawiam i życzę powodzenia![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

za te dmoje dreamlife bliss ;0 Pozdrawiam
)