|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 470
|
Dot.: Opalamy si!!!!
Ja mam ten: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10570
Jest super, nie zapycha, daje ladny kolor i nie robi zaciekow. Do cia豉 ten: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2521 To znaczy raczej to ten - bo nazwa dokladnie taka sama, ale ma ciemniejsze opakowanie. Po prostu chyba opakowanko przeszlo lifting. Ten tez jest super, n霩ki maja ladnu kolor, ostatnio posmarowalam sobie tez brzuch, bo tak nieladnie na bialo "swiecil" przy ciut kr鏒szej bluzce. Trzyma sie dlugo i daje ladny kolorek. Tylko ja jestem ciapa i na rekach i przy stopach zrobilam sobie zacieki. Dlatego tez ostatnio kupilam sobie HS do twarzy i cia豉. Do twarzy uzylam ten do buzki i poki co podoba mi sie. Nie mam zadnych niespodzianek, skora jest gladka. Efekt br您owienia jak po dwoch razach prawie niewidoczny |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 5 314
|
Ash - ja ten w 瞠lu testowa豉m na nogach - kolor 豉dny, ale smr鏚!!!
Spa nie mog豉m. I s這wo o J&J HS do twarzy, po kilku godzinach twarz nabra豉 豉dnego kolorku i jest przyjemnie nawil穎na i g豉dka. P鏦i co jest przyjemnie. Ash - a jakie s twoje wra瞠nia dotycz帷y HS do twarzy? |
|
|
|
|
#33 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
鈍ietny w徠ek.. p騧niej go przestudiuje bo teraz pisze prace do szko造 o starzeniu si spo貫cze雟twa europejskiego
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Dolly zapraszamy!
Link do w徠ku por闚nawczego balsam闚 br您uj帷ych na kosmetyczce: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=115799&page=2 |
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 911
|
Kiedy zrazi豉m si do balsam闚 brazuj帷ych po Sopocie Ziaji brrrr... ca豉 豉ciata by豉m
(pomijaj帷 ohydny smr鏚 spalonej sk鏎y) i co najgorsze to cholerstwo zmy si nie chcia這 Samoopalacza u篡豉m raz na nogi, dzie przed 郵ubem kole瘸nki. To co mia豉m na nogach nast瘼nego dnia opisa si nie da ![]() Po tych traumatycznych przezyciach stroni豉m od wszelakich mazide br您uj帷ych a tymbardziej samoopalaj帷ych ![]() A do teraz.... kupi豉m balsam Holiday Skin do normalnej i ciemnej karnacji (oczywi軼ie pod wp造wem opinii Wiza瘸nek ) i jestem zachwycona Opalenizna r闚nomierna, zero zaciek闚 i plam, po dw鏂h razach jeste 豉dnie przybr您owiona Zapach cytusowy bardzo mi odpowiada i nie czuj DHA ![]() Polecam te balsam Soraya z wyci庵iem z orzecha w這skiego Daje r闚nie bardzo 豉dn,br您ow opalenizn bez smug )Do twarzy bardzo polecam krem br您uj帷y Chanel Soleil Identite 安ietny Nak豉dam wieczorem jak normalny krem i rano budz si z 鈔鏚ziemnomorsk opalenizn Wystarczy u篡 co 3 dni 瞠by utrzymac efekt. Zapach jaki taki kwiatowy szczerze polecam
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - a jaka cena i pojemno嗆 Chanela?
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 487
|
Teraz moja kolej
![]() U篡wa豉m Karmelu Daxa - na mojej sk鏎ze nie pojawi si jakikolwiek efekt, nic. Zapach fatalny, przesi彗n窸a mi nim ca豉 pi瘸ma i po軼iel ![]() Holiday skin do cia豉, wersja do jasnej karnacji- ca趾iem fajny, efekt wyra幡y, nie wysuszy, mo瞠 dlatego 瞠 nie smarowa豉m si nim codziennie. Plam, smug nie by這, bo z wielk precyzj rozsmarowywa豉m. Tylko mia豉m bia貫 d這nie i stopy, jako nie przysz這 mi do g這wy, 瞠by je te smarowa Niedawno kupi豉m sobie Garniera - sk鏎a mu郾i皻a s這鎍em, stoi od dw鏂h tygodni nie tkni皻y, bo mi si nie chce smarowa. Dzisiaj u篡j i Wam zdam relacj. Jak dot康 nak豉da豉m go tylko na twarz. Nie powiem Wam, czy zapycha, bo mnie nic nie zapycha Kolor delikatny, bardzo delikatny, 豉dny odcie nadaje. W por闚naniu z HS (kt鏎y te na twarz k豉d豉m) odcie cieplejszy, bardziej przypominaj帷y moj naturaln, s這neczn opalenizn.Na p馧ce stoi te HS do twarzy, wersja do sk鏎y suchej. Te z nim wszystko w porz康ku, opalenizna delikatna, smug niet. Obecnie jestem o wiele, wiele bledsza ni zim Wi璚 鈍iec bia造m, przyskrobiowanym licem
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 276
|
Cytat:
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
O ten
beoneself - niez陰 masz kolekcj! |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
u篡wa造軼ie mo瞠 tego balsamiku?
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=13243 |
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
My郵, 瞠 rozr騜nienie ma jednak znaczenie i z pewno軼i ten dla jasnej karnacji daje delikatniejszy efekt, je郵i masz jasn sk鏎 to po niego najpierw powinna si璕n望.
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tymczasem maziam sie dalej Ziaj, nie jest to cud-mi鏚, ale da si 篡
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 911
|
Cytat:
S dwa: jasny i ciemny ( ja mam ciemny, ale na twarzy taki ciemny nie jest)
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 111
|
Kate , tak jak prosi豉 opisz swoje wra瞠nia po kremie br您uj帷ym do twarzy Johnson's Holiday Skin do cery normalnej i suchej
![]() Po pierwsze nadaje naturalny kolorek, nie za ciemny, nie za 鄴lty, tylko takiej delikatnej zdrowej opalenizny Nie wysusza, ma 郵iczny zapach, po jakim czasie wychodzi zapach samoopalacza, ale nie jest on bardzo intensywny.Niestety musia豉m odstawi ze wzgl璠u na moje naczynka (dzi瘯i radzie Sandiji
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 338
|
Cytat:
:
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 261
|
Cze dziewczyny to teraz ja
.Zaczne od numeru jeden na mojej li軼ie czyli NIVEA SUN samoopalaj帷y sprey w areozolu jest kapitalny nie robie zaciek闚 sk鏎a nie jest wysuszona a wr璚z odwrotnie nawil穎na.Numerem dwa jest ciesz帷y sie dobr opini JJ Holiday skin jest super tylko jak dlamnie niewydajny .OStatnio zakupi豉m polecany przez niekt鏎e dziewczyny samoopalacz w 瞠lu kolastyny z drobinkami roz鈍ietlaj帷ymi jest fajny je瞠li kto niemusi cz瘰to goli n鏬 ja niestety jestem brunetk i musze co drugi dzie goli i w tety robi sie zacieki ale tak og鏊nie jest oki daje mu 4+.U篡wa豉m r闚nie samoopalacz z kolastyny ekstrakt z kakaowca tropikalnego 鄉ierdzi i robi zacieki.Nivea sun touch spray samoopalaj帷y 鄉ierdzi strasznie nie polecam ble. |
|
|
Okazje i pomysy na prezent
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 927
|
A ja zdecydowa豉m si wreszcie wyj嗆 z "cienia" - do tej pory intensywnie Was czyta豉m, teraz postaram si te odzywa
Co do balsam闚 br您uj帷ych, to Eveline SPA! br您uj帷y wr璚z uwielbiam A 瞠 widzia豉m, i wiele dziewczyn ma problemy z jego dost瘼no軼i, podpowiem - opr鏂z cz窷ci supermarket闚, mo積a go dosta w prawie ka盥ym sklepie BOMI. I jeszcze mam ma貫 pytanie do dziewczyn, kt鏎e u篡waj / u篡wa造 balsamu br您uj帷ego Dove - jaki jest dok豉dnie jego zapach? Nie chodzi mi o ewentualny "smrodek" samoopalacza, tylko o to, czy czu ten specyficzny dla kosmetyk闚 Dove zapach... hmm dla mnie jest to mydlany koszmar nie do zniesienia, od kt鏎ego boli mnie g這wa Tak瞠 by豉bym wdzi璚zna za jakie info na ten temat![]()
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 12 990
|
Obecnie moim faworytem jest J&J balsam do cia豉 do normalnej i ciemnej karnacji. 安ietnie opala, br您 jest 豉dny naturalny, bez pomara鎍zy
Do嗆 mocno br您uje wi璚 trzeba uwa瘸 i dobrze rozsmarowa. Radz odczeka kilka minut z ubraniem aby si dobrze wch這n掖, gdy mo瞠 si wa趾owa od razu po na這瞠niu. Zapach jest bardzo zno郾y, wieczorem si balsamuj a rano nic nie czuj ![]() Do twarzy r闚nie J&J do cery normalnej i mieszanej. Nadaje sk鏎ze delikatny opalony odcie, oz豉ca cer Co wa積e, nie zapycha mnie hurra Oba Johnsony mnie nie wysuszaj.Kiedy u篡wa豉m balsamu Miraculum z drobinkami i pami皻am 瞠 r闚nie by豉m bardzo zadowolona. Do嗆 瘸dka konsystencja, b造skawiczne wch豉nianie i wog鏊e nie czu smrodku ![]() Kolastyna z drobinkami r闚nie stoi na p馧ce ale jako nie chce mi si jej u篡wa, br您uje bardzo delikatnie ale za to troszk nawil瘸. Chusteczka Vichy jest niez豉, ja u篡wa豉m tylko do twarzy (poci皻 na dwa kawa趾i). Daje 豉dny br您owy kolorek, wystarczy przetrze i gotowe. |
|
|
|
|
#52 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 002
|
Cytat:
Edytowane przez mania19 Czas edycji: 2006-05-20 o 19:41 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 111
|
Ja polecam jeszcze blasam br您uj帷o-uj璠rniaj帷y Lirene
Nadaje bardzo 豉dny naturalny kolorek, nie tworzy zaciek闚, nie ma intensywnego samoopalaczowego smrodku, nie wysusza sk鏎y i do嗆 d逝go si utrzymuje. Oto link do KWC: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5424 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
tak wi balsamy brazujace stosuje od okolo 2 miesi璚y, ze wzgledu na przezucenie sie na filtry (tu uk這n w strone wiza簑
), jak narazie przetestowa豉m trzy, i oto moje opinie:http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7663 zapach: jak dla mnie paskudny, jakis taki nie鈍ie篡 s這dki (ale pod tym wzgledem jestem naprawd wymagaj帷a) efekt koloryzuj帷y: tu r闚niez niska ocena, kolor br您owo-鄴速y, maj帷y wi璚ej wsp鏊nego z toffi niz opalenizn w dodatku troche sie trzeba nemeczy 瞠by sie r闚nomiernie nasmarowa bo konsystencja jest do嗆 g瘰ta wady: -farbuje!!!!!! -pozostawia zacieki -schodzi plamami zalety: -do軼 niska cena http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5487 zapach: na pcz徠ku ca趾iem niez造, ale p騜niej czu t nieprzyjemna wo samoopalacza, punktuj帷 0-10 wystawiam mu 4- efekt koloryzuj帷y: no takie dobre 3, musze powiedzie 瞠 jego zalet jest to 瞠 do軼 szybko brazuje, juz po dw鏂h trzech u篡ciach mamy opalone cia趾o ale w tym momencie zaczynaj si schody, poniewa przy 4 i 5 u篡ciu sk鏎a zamiast wyglac na bardziej opalona robi si w軼iekle marchewkowa, zaczynaj sie robi zacieki i plamy wady: - bardzo nie豉dnie schodzi, fujj - marcherkowy kolor przy d逝窺zym u篡waniu zalety: -szybki efek (np przed imprez) -umiarkowana cena http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=13243 zapach: po kolastynie my郵a豉m 瞠 nie spotka mnie nic gorszego, ale zakupi豉m ten i to by這 straszne, ja nie weim jak mo積a co takiego wogule sprzedawa efekt koloryzuj帷y: jest pomara鎍zowo-鄴速y, zapycha pory, kiepsko sie wch豉nia wady: w豉軼iwie wszystko, zapach, konsystencja, jest najgorszy z tej tr鎩ki mimo tak niskiej ceny i tak si nie op豉ca, serdecznie odradzam Teraz mam zamiar zaopatrzy si w uj璠rniaj帷o-brazuj帷y Eris, oby wypad troche lepiej
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
charmider, a moze sprobuj co z tych polecanych w tym w徠ku?
p.s. s這dki ten koteczek w Twoim awatarku
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 248
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#58 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS. Zainteresowa mnie ten balsam br您ujacy Sarayi z wyciagiem z orzecha w這skiego. Jest do嗆 tani i chyba zaryzykuj, poniewa aktualnie wykosztowa豉m si na inne rzeczy, wi璚 musz oszcz璠za. Zamierzam go stosowa na r璚e i nogi, mo瞠 nie b璠zie 幢e. A potem fundn sobie Dove
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Rayne - balsam dove nie ma typowego zapachu dove, ale owocowy - bardzo przyjemny.
Fajnie dziewczyny, 瞠 wpisujecie swoich faworyt闚, b璠zie z czego wybiera. |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 487
|
Posmarowa豉m si Garnierem - sk鏎a mu郾i皻a s這鎍em.
Przez pierwsz godzin zapach cudny - 鈍ie篡, cytrusowo-morelowy P騧niej si pojawia samoopalaczowy smrodek, niestety... Kolor baardzo delikatny po pierwszej aplikacji. Posmaruj si mo瞠 jeszcze raz na noc i zdam dalsz relacj ![]() Widzia豉m dzisiaj w 'Realu' Wasze cude鎥o z Eveline, ale za 15z a kto pisa, 瞠 widzia za 9 Kupi豉bym mo瞠, ale po kupieniu Dirosealu musz przystopowa
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

(pomijaj帷 ohydny smr鏚 spalonej sk鏎y) i co najgorsze to cholerstwo zmy si nie chcia這
Samoopalacza u篡豉m raz na nogi, dzie przed 郵ubem kole瘸nki. To co mia豉m na nogach nast瘼nego dnia opisa si nie da
) i jestem zachwycona
Daje r闚nie bardzo 豉dn,br您ow opalenizn bez smug 

(dzi瘯i radzie Sandiji