|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Szukac nowej miłości czy czekac aż sama przyjdzie? | |||
Czakac, sama się kiedyś poojawi gdy przyjdzie czas. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 | 44,12% |
Trudno powiedziec co robic. |
18 | 26,47% |
Wkraczac do akcji i szukac. |
20 | 29,41% |
Głosujący: 68. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekac Czy Szukac???
wedle przyslowia
![]() ![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Zagłosowałam na czekać. Kiedyś próbowałam niejako na siłe znaleźć miłość i nic z tego nie wyszło.Miłość która przychodzi do nas z nienacka jest najpiekniejsza.
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Milosc przyjdzie sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
w większosci sie z Wami zgadzam
![]() tylko szukanie na siłe to chyba odpada raczej....a pozostaje byci eotwartym na świat i ludzi ![]() ![]() Dobrze myślę?? Bo w sumie siedzenei i czekanei jak ta księżniczka na wieży to juz nic nie da bo królewiczów na koniach jakby jakos mało było ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
DZOLI dziekuje za pocieszenie.....
![]() ![]()
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masz DOPIERO 19 lat, przed Tobą najlepszy czas, w każdej chwili może znaleźć się ten wybrany, przy którym zapomnisz, co to nuda, przy którym po porstu TO poczujesz. Tylko uwierz w siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Zaznaczyłam by poczekac..ona zawsze sie pojawia, gdy najmniej sie tego spodziewamy....nadejdzie czas na miłość sam...nic na siłe...
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
ehh naprawde dzieki za madre słowa, ALE POSTANOWIŁAM JUZ NIE PATRZEC NA KAZDEGO CHLOPAKA I MYSLEC EHH JAKBYS MOGL BYC MOJ:p NIECH ONI PATRZA NA MNIE I TAK MYSLA !
![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Niby "kto szuka ten znajdzie"...
Ale w tym wypadku raczej wszystko ma swoja pore i swoj czas oraz co ma wisiec nie utonie ![]() (-w sondzie zaznaczylam opcje,by poczekac). Jestem gleboko przekonana,ze nasze uczuciowe zwiazki nie powstaja przypadkowo,wszystko ma swoj sens i cel i odpowiednie miejsce,czas.Do niektorych Spotkan musimy po prostu wewnetrznie dojrzec na danym etapie życia. Zatem niecierpliwe uganianie sie za kazdym fajnym facetem,ktory potencjalnie moglby stac sie TZ jest smieszne i groteskowe. Spokojne,szeroko otwarte oczy,umysl i serce natomiast - sa ok. Pozdrowienia!
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
"trudno powiedziec" - to zalezy,mysle ze na przymus nic sie nie znajdzie, a napewno nic prawdziwego
![]() ![]() ja milosc znalazlam w czasie kiedy jej nie szukalam i sie jej nie spodziewalam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
![]()
A już sama nie wiem ..ponoć najlepiej nie szukać ,ponoć miłosc sama przychodzi?<tylko czemu do mnie nie chce zajrzeć?
![]() ![]() z drugiej strony jestem w jakimś stopniu "tradycjonalistką" i uważam że to facet powinien szukać i chodzić "za" dziefczyną,i szczerze powiedziawszy jakoś nie widzę siebie uganiajacej sie za facetami jak jakaś smarkula<przepraszam za sformułowanie i jeśli ktoś poczuł się urażony to sorki ![]() ![]() chociaż kurcze tu 23 na karku i nie ma nikogo na kim możnaby było zawiesić"parol" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Jasne, że szukać! Tylko, z drugiej strony nie można z tym szukaniem przesadzać, nic na siłę. Ale, tak czy owak jestem zwolenniczką wzięcia sprawy w swoje ręce. Na tym sie lepiej wychdzi. Przykład - ja znalazłam swojego TŻ dzięki swojej własnej inicjatywie.
![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
![]()
szukać?szukałam tak mocno że na siłe znalazłam...i stwierdziłam że to pomyłka- zraniłam jego, wygłupiłam się przed jego rodzicami. Co nagle to po diable
![]() ![]() ![]()
![]() |
#45 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj widze ze mamay wiele współnego ![]() Tylko ja chyba nawet gdybym posżła na łowy to nic ne złowie.. ![]() Chyba nei mam do tego talentu ani odpowiednich walorów.... Też jestem chyab bardziej tradycjionalistą jesli chodiz o damsko -męskie sprawy.... A moze by soe tak kurde do szlody uwodzenia zpisac do w serduchu posucha ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Rozeznanie
|
moim zdaniem czekac sama przyjdzie bo nic na sile bo jak tak kiedys szukalam to sie okazalo potem to porazka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Rozeznanie
|
hej znow odwiedzialm ten watek i musze przyznac ze nie ma co szukac na sile szukalam tak powiedzmy cale wajkacjie i same porazki, wkoncu dalam sobie spokoj 3 tyg temu dokladnie hehe poszlam normalnie bez zadnego zamiaru poznania kogos ze znajomymi na dyskoteke i .... poznalam go
![]() ![]() nie ma co udawac przed chlopakiem wystarczy byc soba i to zadziala naturalnosc chlopaki to podobno widza jak dziewczyna udaje jakas super panienke ![]()
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
zdecydowanie poczekac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Kiedy się szuka to się nie znajdzie, albo znajdzie się to co najgorsze.
Tego samego dnia kiedy poznałam mojego TŻ byłam na randce z inny facetem, zwiałam po 30 min. bo był to napuszony bufon, który sądził, że jeśli jest na stanowisku menedżerskim w znanej firmie to każda laska będzie przed nim nogi rozkładała. Wróciłam do domu, włączyłam kompa, i siadłam załamana zastanawiając się czy na tym świecie, jest choć jeden NORMALNY facet, no i wtedy zaklikał do mnie mój TŻ ... zupełny przypadek, błaha przyczyna, a pierwsza rozmowa była jak grom z nieba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Czekać, ale nie całkiem biernie. Potrząsać swoim życiem, poszerzać horyzonty, poznawać dużo nowych ludzi. W przeciwnym razie będziemy stać w tym samym bajorku, wiecznie z tymi samymi rybkami i czekać na cud.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Ja tylko obawiam się, że całe życie będe się za dużo spodziewać, aż w końcu nic z tego nie wyjdzie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.