|
|
#31 |
|
lokalna gwiazda
Wiadomo¶ci: 19 803
|
Dot.: Mo¿liwy jest zwi±zek bez zakochania i mi³o¶ci?
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77889291]Odrazu rozgryzlam jego I ciebie
Musisz mieæ wiele kompleksów dowartosciowujac siê obsmarowywujac ty³ek by³ej dziewczyny twojego faceta Niestety on widocznie byl ni± oczarowany g³êbiej ni¿ by¶ sobie ¿yczy³a skoro bêd±c z Tob± ciagle nosi jej zdjêcie i ona jest g³ównym tematem waszych rozmów[/QUOTE] Zapewne. W dodatku pewnie go rzuci³a, wiêc ¿eby poprawiæ sobie samopoczucie, stworzy³ historyjkê, ¿e je¶li ¿ona, to tylko Polka. (Mo¿e to wyznawca teorii, ¿e je¶li nie mo¿na czego¶ mieæ, to najlepiej to sobie obrzydziæ).
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Gazela inteligencji
Wiadomo¶ci: 6 371
|
Cytat:
Mojej warto¶ci nie definiuje to, na której randce pójdê do ³ó¿ka. Nie ubywa mi inteligencji przez cipkê.
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Pud³o. Doszli do wniosku, ¿e lepiej bêdzie siê rozstaæ skoro maj± siê ca³y czas k³óciæ.
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 634
|
Wiec facet ktoremu zale¿y mniej chodzi za kobieta czy wiecej?
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Domy¶lam siê, ¿e sama Polk± nie jeste¶. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Gazela inteligencji
|
Bo? Polki porz±dne, a ja taka dziwka? Sorry, Polka z dziada-pradziada
![]() Nie wiem, co mia³abym robiæ na polskim forum, je¶li nie by³abym Polk±
|
|
#37 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 485
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Gazela inteligencji
|
Chcia³am jeszcze napisaæ co¶ o penisie jako z³odzieju/odkurzaczu inteligencji, ale ju¿ da³am sobie spokój
|
|
#39 | |
|
po drugiej stronie szafy
Wiadomo¶ci: 41 748
|
Cytat:
![]() Wiesz, dla mnie facet, pomijaj±c burackie pogl±dy, bo widzê ¿e Ci nie przeszkadzaj±, buduj±cy swoj± warto¶æ i image ci±g³ym wspominaniem by³ego zwi±zku i tego jaka to jego eks by³a beznadziejna, przy jednoczesnym noszeniu jej fotki w portfelu, jest co najmniej niewiarygodny ![]() Ja jestem, a teksty o rozk³adaniu nóg przez jak±¶ narodowo¶æ mnie brzydz±. I uwa¿am osoby g³osz±ce takie pogl±dy za bardzo ma³o wiedz±ce o ¶wiecie i ¿yciu. To zale¿y na czym mu zale¿y
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 16 083
|
To ja chyba te¿ nie jestem polka bo te¿ lubiê seks i nie liczê na której randce ide do ³ó¿ka.ide kiedy chce.ty o niej wiesz ile on ci powiedzial a on siê o niej ¼le wyra¿a bo widzi ¿e ty masz padake na jej punkcie.
Dra¿ysz temat wypytujesz i dowartosciowujesz siê tymi bzdurami którymi on cie karmi. Na ka¿d± ma pewnie inna metodê tamt± mu da³a po 4 randce ty mu dasz po 14 a pó¼niej bêdzie trzeciej mówi³ o tobie ró¿ne fajne rzeczy Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2017-10-11 o 17:13 |
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 485
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7623cb0b746b4d40e529fc1 23bf669aade741778_65822f0 7d8014;77889881]To ja chyba te¿ nie jestem polka bo te¿ lubiê seks i nie liczê na której randce ide do ³ó¿ka.ide kiedy chce.ty o niej wiesz ile on ci powiedzial a on siê o niej ¼le wyra¿a bo widzi ¿e ty masz padake na jej punkcie.
Zd±¿ysz temat wypytujesz i dowartosciowujesz siê tymi bzdurami którymi on cie karmi. Na ka¿d± ma pewnie inna metodê tamt± mu da³a po 4 randce ty mu dasz po 14 a pó¼niej bêdzie trzeciej mówi³ o tobie ró¿ne fajne rzeczy[/QUOTE] co da³a? Wspolnie sobie cos tam dali bo chcieli. |
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 073
|
Ja jeszcze dodam do tematu, ze w czasach kiedy norm± jest uprawianie seksu na 3 randce, zwi±zki oparte g³ównie na fizycznosci i chemii fizycznej s± i bêd± coraz bardziej powszechne. Taki mamy teraz klimat.
A seks sam w sobie to generalnie bardzo dobry 'klej', który podswiadomie czesto zbliza ludzi. I czêsto w³a¶nie ludzie na pocz±tku rozlewaj± ten 'klej' i nastêpnie próbuj± dalej wt³oczyæ w to resztê elementów (czytaj: budowaæ dalej zwi±zek) Ja na przyk³ad uwa¿am, ze seks zbyt wcze¶nie generalnie zaburza percepcjê drugiej osoby, szczególnie u kobiet (bo z mê¿czyznami bywa ró¿nie)natomiast nie zmienia to faktu, ¿e niektórym ludziom odpowiadaj± zwi±zki oparte g³ównie na chemii seksualnej. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 823
|
Bo¿e co za chamstwo, a¿ przykro czytaæ.
No to ja te¿ chyba Polk± nie jestem. Idê do konsulatu oddaæ paszport bo lubiê seks. ![]() kalor
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#46 | |
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
ciekawe jak nas przetestuj±, czy zas³ugujemy
|
|
|
#47 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Uwa¿asz, ¿e tylko Polki mieszkaj± w Polsce? Bo ja my¶lê, ¿e ró¿ne nacje w tym mo¿na spotkaæ ró¿ne czarnoskóre. Masz w avatarze Afrykankê i jeste¶ wielce zaskoczona, ¿e mam w±tpliwo¶ci.
|
|
|
|
|
|
#48 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
Bo Polka nie mo¿e byæ czarnoskóra.
|
|
|
#49 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
![]() Odnios³am siê do w³asnego ¿ycia, niepotrzebnie wpakowa³am siê w uk³ad, w którym jasne by³o od pocz±tku, ¿e mentalnie do siebie nie pasujemy. Powinnam go spu¶ciæ na drzewo i omijaæ szerokim ³ukiem, ale facet nie dawa³ za wygran±, chodzi³, prosi³, przekonywa³. Da³am siê na to z³apaæ, a poniewczasie okaza³o siê, ¿e chodzi³o tylko o seks. |
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Gazela inteligencji
|
Cytat:
wyobra¼ sobie, ze nie ma obowi±zku posiadania w³asnego zdjêcia w avatarzeTeraz zaczê³am siê zastanawiaæ... czy Doris to w sekrecie rambo? Omg, teraz odkry³am, ze nigdy nie przejrza³am siê avatarovi doris
Edytowane przez kalor Czas edycji: 2017-10-11 o 16:32 |
|
|
|
|
|
#51 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Radzê zapoznaæ siê z pojêciami typu :rasa, geneza pochodzenia Polaków. Z pewno¶ci± od afrykañczyków nie pochodzimy. Id±c tym tropem mogê wyjechaæ do Chin i nazywaæ siê chink±, otó¿ nie. Nic nie zmieni mojego pochodzenia, ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
Oczywi¶cie, ¿e nie ma, ale s± tu Wiza¿anki, które maj± swoje zdjêcie w avatarze, taki news.
|
||
|
|
|
|
#52 |
|
Gazela inteligencji
|
Oj, widzê, ze ty lubisz sobie du¿o zak³adaæ z góry.
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rasa to nie narodowo¶æ. Jezu, ratuj. Aha, i wszyscy pochodzimy od Afrykañczyków. https://archeowiesci.pl/2008/02/23/k...zimy-z-afryki/
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#54 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 128
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
O proszê, a teoria ewolucji mówi o tyn, ¿e od ma³py ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Trochê smutno gdy ludzi ³±czy tylko seks a nie ma siê o czym porozmawiaæ. Ludzie czasami choruj±, ulegaj± wypadkom i nie mog± i co wtedy? Seks to wszystko? Szkoda mi takich ludzi. Niewolnicy seksu. Brak s³ów. |
||
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 128
|
Jaka¶ Ty zabawnie ironiczna, i ignorantka w jednym
W³a¶nie udowadniasz, ¿e facet ma chyba jaki¶ klucz w doborze partnerek
|
|
|
|
|
#57 |
|
Gazela inteligencji
|
To chyba s³abo znasz teoriê ewolucji, mówienie, ze cz³owiek pochodzi od malpy, to straszne uproszczenie. Zreszta jak wszystko, co do tej pory tutaj sp³odzi³a¶.
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Argumentów zabrak³o?
Radzê wyj¶æ z internetu i poduczyæ siê biologii, to nie boli. Bo brak s³ów tutaj to jest na twój poziom, a nie na to, ¿e niektórzy opieraj± zwi±zki na seksie.
|
|
#59 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wyjd¼ z internetu i poczytaj na temat prawa. Widzê, ¿e wiêkszo¶æ z was uto¿samia siê bardzo z przedwczesnym zapoznaniem siê w sferach intymnych z facetami st±d to poruszenie Nie mierzcie wszystkich swoj± miar±. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
lokalna gwiazda
|
![]() Uwa¿am, ¿e autorka ma pe³ne prawo pochodziæ od ma³py. |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

ciekawe jak nas przetestuj±, czy zas³ugujemy