![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapraszam na małe co nieco.
Cytat:
i tak paczki wyślemy dopiero w poniedziałek-to jutro zobacze to co ? rezerwuje dla Ciebie Diora i Happy, a Ty mi sztyft i puderek Diora? Do jutra wieczorem-ok 22 wracam z pracy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Podkład w sztyfcie KRYOLAN - kolor ciepły średni beż (3 W), zużycie ok. 30 %.
Sztyft miał pierwotnie 6 cm długości, zużycie 2 cm, średnica sztyftu 2,5 cm, Kremowy podkład w postaci sztyftu. Specjalna baza Tv Paint Stick pozwala na delikatną i jednocześnie dobrze kryjącą aplikację. Może być wykorzystywany jako fluid oraz korektor. Puder był w zestawie z lakierem bezbarwnym. I tak - maluje się paznokcie lakierem, jak wyschną rozciera się na paznokciu ten puderek. Powstaje ładny różowa opalizująca warstewka. Można go oczywiście używać na każdy lakier nie tylko bezbarwny. Ten co był w komplecie był do niczego, nie wysychał. Ja ten puder używałam do rozświetlania twarzy, tj. policzków, pod łukiem brwiowym, na dekolt. Jest fajny bo nie ma świecących brokatowo drobinek, tylko jest bardzo subtelny. Można go też użyć na wilgotną lub natłuszczoną skórę dla wzmocnienia efektu kolorystycznego. Pojemnosc to 2 g - srednica pudeleczka 4 cm, wysokosc 2 cm. Kolor nie jest czysto różowy, tylko raczej taki lekko przydymiony z dodatkiem beżu. Zużycie jest minimalne. Edytowane przez Contax Czas edycji: 2006-06-05 o 07:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
![]() daj rano znać ,co robimy ![]() Edytowane przez kinga łazarewicz Czas edycji: 2006-06-05 o 09:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Coś mi się matematyczne wyliczenia nie udały
![]() Ja jestem chętna na taką wymianę: ode mnie puderek Dior + sztyft TV, a od Ciebie miniaturka Clinique + błyszczyk Dior. Jak jesteś chętna to czekam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.