|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Portale randkowe dla nieśmiałych
Cytat:
|
|
|
#32 |
|
Gazela inteligencji
|
Myślę, że te wszystkie szczęśliwe pary zapoznane przez internet nie potrzebują ocieplania wizerunku w oczach anonów na necie, ani teraz, ani w 4199
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja zgadzam się z opinią adult90, ludzie, którzy mają wielu znajomych, udzielają się towarzysko lub nie mają problemów z zapoznaniem nowych osób zwykle nie korzystają z portali randkowych. I również znam osoby, które nigdy nie szukały w ten sposób nowych znajomości. Czyli niektórzy dają radę bez nich
![]() Z drugiej strony trzeba przyznać, że aplikacje randkowe są dość popularne, tam gdzie się zarejestrowałam są nawet jakieś kobiety wychodzi na to, ze same desperatki :Pwidząc jak wielu jest użytkowników trochę człowiekowi lżej na duszy, przynajmniej wiadomo ze nie jest się jedyną osobą w podobnej sytuacji... |
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Na portalu randkowym zdjęcia to podstawa. Taki profil ze zdjęciem jest zdecydowanie ciekawszy i przyciągnie więcej osób. Ja np. nie umówiłabym się z facetem nie widząc jego zdjęć (co najmniej kilku), bo nawet nie wiedziałabym kogo się spodziewać na spotkaniu i jak się nastawić
Moja koleżanka poznała swojego męża przez portal randkowy (była to chyba sympatia jeżeli się nie mylę) i sobie chwali Jeżeli chodzi o rady to chyba trzeba mieć ograniczone zaufanie do osoby, z którą chcemy się spotkać. Najlepiej umówić się w jakimś miejscu, gdzie kręcą się ludzie ![]() Mnóstwo osób znajduje miłość przez internet, warto spróbować |
|
|
|
|
#35 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie bylo tak że w szkole sredniej wiekszosc dziewczyn, na studiach tez, znajomi raczej sparowani, a jak wolny jakis był to nie iskrzyło i tyle wiec portale randkowe byly dobrym rozwiazaniem. Rownie dobrze osoba która gdzies wychodzi by poznac faceta/kobiete moze byc desperatem bo powod ten sam. ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
No ale desperatka ze mnie bo spotkałam sie w całym swoim zyciu z 12 facetami z neta ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
Głupie jest takie gadanie. Cytat:
Fajnie że jestes taka imprezowa i towarzyska ale nie wszyscy są tacy a oni tez chcą być szczesliwi w życiu i mieć swoja połówkę. Skoro jestes taka nastawiona anty na portale randkowe to po prostu z nich nie korzystaj ale przestan pisac takie bzdury bo nie masz zielonego pojecia o temacie. Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-10-29 o 20:02 |
||||
|
|
|
|
#36 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nigdzie nie napisałam, że jestem typem imprezowiczki, zdanie na temat znajomych z sieci mam takie jakie mam i mam do niego prawo. A z portalami randkowymi i tak spróbuję pomimo wszystkich moich obaw, bo chcę się sama przekonać, czy są one warte zachodu. I tyle w temacie. Dziękuję wszystkim za rady
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Korzystałam z kilku portali randkowych, ale na żadnym nie znalazłam nikogo stworzonego dla mnie. Też jestem nieśmiała, ale postanowiłam, że udam się do biura matrymonialnego i tam spróbuje kogoś poznać. Zapisałam się do [ciach - reklama] i swatką zaczęła szukanie dla mnie odpowiedniego partnera. Po kilku miesiącach spotykania z kandydatami, poznałam Darka i świetnie do siebie pasujemy, na początku na każdym spotkaniu strasznie się stresowałam ale już mi przeszło. Polecam wam to biuro, bo naprawdę znają się na tym co robią.
Edytowane przez panna_felicjanna Czas edycji: 2019-09-05 o 22:33 Powód: usunięcie nazwy reklamowej |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez panna_felicjanna Czas edycji: 2019-09-05 o 22:34 Powód: edytowanie postu z reklamą |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Portal randkowy - https://be2.pl Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.
Edytowane przez dorthyho Czas edycji: 2020-05-06 o 11:40 |
|
|
|
|
#40 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja z natury też jestem nieśmiały; znalazłem parę trików za zdławienie tej nieśmiałości, ale z czasem uznałem to za niepraktyczne, bowiem pociągają mnie kobiety przejmujące inicjatywę.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

w dodatku samych singli-desperatów

Głupie jest takie gadanie.