Portale randkowe dla nieśmiałych - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-10-28, 18:41   #31
ruda_beksa
Zakorzenienie

Dot.: Portale randkowe dla nieśmiałych

Cytat:
Napisane przez adult90 Pokaż wiadomość
To mało ludzi znasz... w dodatku samych singli-desperatów
Osoby które są towarzyskie i poświęcają czas swoim znajomym i przyjaciołom nie myślą o tym, aby wyszukiwać i zaczepiać obcych ludzi w internecie w celu utworzenia związku.
To absolutna desperacja, może w dzisiejszych czasach nie mówi się już na to "nerd", ale no... przez jakiś czas bycie "geek" pod katem programistów i ich porywającego trybu życia było "na topie" (WTF?!) i ociepliło wizerunek takich ludzi
Żartujesz czy nie? 27% osób w moim kraju w moim przedziale wiekowym używa aplikacji randkowych.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-28, 20:21   #32
kalor
Gazela inteligencji

Myślę, że te wszystkie szczęśliwe pary zapoznane przez internet nie potrzebują ocieplania wizerunku w oczach anonów na necie, ani teraz, ani w 4199
Stary 2017-10-29, 18:04   #33
PapuaNG
Raczkowanie

Ja zgadzam się z opinią adult90, ludzie, którzy mają wielu znajomych, udzielają się towarzysko lub nie mają problemów z zapoznaniem nowych osób zwykle nie korzystają z portali randkowych. I również znam osoby, które nigdy nie szukały w ten sposób nowych znajomości. Czyli niektórzy dają radę bez nich

Z drugiej strony trzeba przyznać, że aplikacje randkowe są dość popularne, tam gdzie się zarejestrowałam są nawet jakieś kobiety wychodzi na to, ze same desperatki :P
widząc jak wielu jest użytkowników trochę człowiekowi lżej na duszy, przynajmniej wiadomo ze nie jest się jedyną osobą w podobnej sytuacji...
PapuaNG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-29, 18:43   #34
agiszonek
Raczkowanie

Na portalu randkowym zdjęcia to podstawa. Taki profil ze zdjęciem jest zdecydowanie ciekawszy i przyciągnie więcej osób. Ja np. nie umówiłabym się z facetem nie widząc jego zdjęć (co najmniej kilku), bo nawet nie wiedziałabym kogo się spodziewać na spotkaniu i jak się nastawić
Moja koleżanka poznała swojego męża przez portal randkowy (była to chyba sympatia jeżeli się nie mylę) i sobie chwali
Jeżeli chodzi o rady to chyba trzeba mieć ograniczone zaufanie do osoby, z którą chcemy się spotkać. Najlepiej umówić się w jakimś miejscu, gdzie kręcą się ludzie
Mnóstwo osób znajduje miłość przez internet, warto spróbować
agiszonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-29, 20:14   #35
White_Dove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PapuaNG Pokaż wiadomość
Ja zgadzam się z opinią adult90, ludzie, którzy mają wielu znajomych, udzielają się towarzysko lub nie mają problemów z zapoznaniem nowych osób zwykle nie korzystają z portali randkowych. I również znam osoby, które nigdy nie szukały w ten sposób nowych znajomości. Czyli niektórzy dają radę bez nich

Z drugiej strony trzeba przyznać, że aplikacje randkowe są dość popularne, tam gdzie się zarejestrowałam są nawet jakieś kobiety wychodzi na to, ze same desperatki :P
widząc jak wielu jest użytkowników trochę człowiekowi lżej na duszy, przynajmniej wiadomo ze nie jest się jedyną osobą w podobnej sytuacji...
hahaha desperatka to bierze pierwszego lepszego nieważne skad.
U mnie bylo tak że w szkole sredniej wiekszosc dziewczyn, na studiach tez, znajomi raczej sparowani, a jak wolny jakis był to nie iskrzyło i tyle wiec portale randkowe byly dobrym rozwiazaniem.
Rownie dobrze osoba która gdzies wychodzi by poznac faceta/kobiete moze byc desperatem bo powod ten sam.

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Napisane przez adult90 Pokaż wiadomość
To mało ludzi znasz... w dodatku samych singli-desperatów
Osoby które są towarzyskie i poświęcają czas swoim znajomym i przyjaciołom nie myślą o tym, aby wyszukiwać i zaczepiać obcych ludzi w internecie w celu utworzenia związku.
To absolutna desperacja, może w dzisiejszych czasach nie mówi się już na to "nerd", ale no... przez jakiś czas bycie "geek" pod katem programistów i ich porywającego trybu życia było "na topie" (WTF?!) i ociepliło wizerunek takich ludzi
Gadasz głupoty. Wiec znajomi twoich znajomych to nie sa dla ciebie z poczatku obcy ludzie?? Ciekawe..Taa bo jedynie poznawanie w klubie itd byle nie przez neta jest odpowiednie i zero desperacji. Zaczepianie kobiet na ulicy czy w klubie jest juz ok? Internet daje duzo znajomosci. Nie zawsze ma sie szczescie poznac kogos kto do nas pasuje na studiach czy przez znajomych. Dla mnie desperacja to jest wtedy gdy ktos po 2 spotkaniu juz gada o byciu w zwiazku, wiąże sie z pierwszym lepszym facetem by nie byc samej a nie spotykanie sie z ludzmi z portali randkowych. Nie liczy sie sposób ale wynik końcowy. Ja z racji tego że jestem nieśmiała spotykałam sie z facetami z neta, a miałam mało wolnych facetow w moim otoczeniu a nie bede z desperacji zapisywac sie na boks, czy inne męskie rzeczy by poznac faceta bo to głupota bo moze mnie akurat to nie interesowac.
No ale desperatka ze mnie bo spotkałam sie w całym swoim zyciu z 12 facetami z neta ach tż tez z neta. A najlepsze że zawsze jestem zdystansowana z facetami i nie rzucam sie na nich. No ale desperacja i tak.

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez PapuaNG Pokaż wiadomość
Decyzja podjęta, zdjęcie będzie wstawione. Macie rację, za bardzo to przeżywam, a to jest najmniejszy problem w całej tej zabawie.

Do adult90
zdaje sobie sprawe, ze przez niektórych bede odbierana jako desperatka. Dlatego też mam tak wiele obaw. . Mogę dodać jedynie, że nie idę tam z nastawieniem "szukam męża", tylko raczej dla treningu i żeby poznać kogoś nowego, bo mój krąg znajomych coraz bardziej się zawęża.
Wiesz no ja tez idac na spotkanie z facetem z neta nie mysle że "to bedzie moj mąż" Głupie jest takie gadanie.

Cytat:
Chyba nie ma co ukrywać, że wszyscy, którzy decydują się na poznawanie ludzi przez internet mają problem z nawiązywaniem relacji lub nie mają już gdzie poznawać nowych ludzi. Taka smutna prawda
haha A co złego w tym że nie maja gdzie poznawac nowych ludzi? Osoba ktora nie lubi imprez ma sie zmusic do nich? Pijesz do tego że nie bedzie umiała stworzyc zwiazku?? Jeej ale głupoty piszesz.
Fajnie że jestes taka imprezowa i towarzyska ale nie wszyscy są tacy a oni tez chcą być szczesliwi w życiu i mieć swoja połówkę.
Skoro jestes taka nastawiona anty na portale randkowe to po prostu z nich nie korzystaj ale przestan pisac takie bzdury bo nie masz zielonego pojecia o temacie.

Edytowane przez White_Dove
Czas edycji: 2017-10-29 o 20:02
White_Dove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-31, 00:16   #36
PapuaNG
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez White_Dove Pokaż wiadomość
Osoba ktora nie lubi imprez ma sie zmusic do nich? Pijesz do tego że nie bedzie umiała stworzyc zwiazku?? Jeej ale głupoty piszesz.
Fajnie że jestes taka imprezowa i towarzyska ale nie wszyscy są tacy a oni tez chcą być szczesliwi w życiu i mieć swoja połówkę.
Skoro jestes taka nastawiona anty na portale randkowe to po prostu z nich nie korzystaj ale przestan pisac takie bzdury bo nie masz zielonego pojecia o temacie.

Nigdzie nie napisałam, że jestem typem imprezowiczki, zdanie na temat znajomych z sieci mam takie jakie mam i mam do niego prawo. A z portalami randkowymi i tak spróbuję pomimo wszystkich moich obaw, bo chcę się sama przekonać, czy są one warte zachodu. I tyle w temacie. Dziękuję wszystkim za rady
PapuaNG jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-09-05, 18:41   #37
Antoninka11
Przyczajenie

Korzystałam z kilku portali randkowych, ale na żadnym nie znalazłam nikogo stworzonego dla mnie. Też jestem nieśmiała, ale postanowiłam, że udam się do biura matrymonialnego i tam spróbuje kogoś poznać. Zapisałam się do [ciach - reklama] i swatką zaczęła szukanie dla mnie odpowiedniego partnera. Po kilku miesiącach spotykania z kandydatami, poznałam Darka i świetnie do siebie pasujemy, na początku na każdym spotkaniu strasznie się stresowałam ale już mi przeszło. Polecam wam to biuro, bo naprawdę znają się na tym co robią.

Edytowane przez panna_felicjanna
Czas edycji: 2019-09-05 o 22:33 Powód: usunięcie nazwy reklamowej
Antoninka11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-09-05, 19:34   #38
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Antoninka11 Pokaż wiadomość
Korzystałam z kilku portali randkowych, ale na żadnym nie znalazłam nikogo stworzonego dla mnie. Też jestem nieśmiała, ale postanowiłam, że udam się do biura matrymonialnego i tam spróbuje kogoś poznać. Zapisałam się do [ciach - reklama] i swatką zaczęła szukanie dla mnie odpowiedniego partnera. Po kilku miesiącach spotykania z kandydatami, poznałam Darka i świetnie do siebie pasujemy, na początku na każdym spotkaniu strasznie się stresowałam ale już mi przeszło. Polecam wam to biuro, bo naprawdę znają się na tym co robią.
Śmierdzi kryptoreklamą na kilometr

Edytowane przez panna_felicjanna
Czas edycji: 2019-09-05 o 22:34 Powód: edytowanie postu z reklamą
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-23, 07:55   #39
dorthyho
Przyczajenie

Portal randkowy - https://be2.pl Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.

Edytowane przez dorthyho
Czas edycji: 2020-05-06 o 11:40
dorthyho jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-04-23, 12:57   #40
Karibati
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dorthyho Pokaż wiadomość
Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.
To bardzo rzadkie zjawisko, ale miło, że jednak się zdarza Ja z natury też jestem nieśmiały; znalazłem parę trików za zdławienie tej nieśmiałości, ale z czasem uznałem to za niepraktyczne, bowiem pociągają mnie kobiety przejmujące inicjatywę.
Karibati jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości