![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: ozdabiane trampki...
świetny wątek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() znalazłam w necie kilka propozycji ![]() Edytowane przez aniad61 Czas edycji: 2006-05-21 o 08:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
różne motywy można umieścic na trampkach..po prostu trampki mogą o nas dużo mówic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
ja mam gromną pacyfkę i znak anarchii na boku
![]() ![]() możesz też zrobić tak jak mówiły dziewczyny i kupić tasiemki i zasznurować buty w jakiś ciekawy sposób... albo zamiast tasiemek dać poprostu rzucające się w oczy sznurówki... jak przeglądnę swój dysk to wrzucę wam sposoby sznurowania... (i linka do strony też) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
A ja bym zrobiła dwoje oczu, śmieszny nosek i uśmiechnięte usta na biało(korektorem) i stojące uszy z materiału i by wyszedł śliczny kotek...
"Lecz on siedział, a siedząc siedział i siedział jakoś tak siedząc, tak się zasiedział w siedzeniu swoim, tak był absolutny w tym siedzeniu, że siedzenie, będąc skończenie głupim, było jednak zarazem przemożne." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
oto i kilka z tych sposobów
![]() wszystkie przetestowałam na moich trampkach i wyglądają fajnie ![]() a jeszcze ciekawiej wyglądałyby z kolorowymi sznurówkami (ja używałam tylko czarnych a i tak było ciekawie ![]() linka wrzucę później bo mi się ulubione w przeglądarce skasowały i troszkę mi zajmie znalezienie tej strony, a teraz nie mam czasu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Poszperałam trochę w sieci i znalazłam takie malowane buty (nie wszystkie to trampki):
http://www.rheingold.com/paintyourshoesgallery.html http://www.tmona.com/Painted%20Shoes.htm
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Wspaniale te sposoby sznurowania. Zaraz sie zabieram do zmian w bucikach
![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Zmieniłam sposób sznurowania i...
![]() znalazłam kilka kolorowych guzików jednakowej wielkości ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko moje są czarne, krótkie, więc guziki wyglądają lepiej ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
pomysł na trampki
mam w domu trampki które bardzo lubię jednak są takie mało oryginalne ;/
jedynie na czubkach coś jest na pisane .Może ktoś z Was ma jakieś pomysły na urozmaicenie? sznurówki mam błękitne ,trampki nie firmowe podobne do tych na zdjęciach.
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
Dot.: pomysł na trampki
to zależy od tego jaki masz styl (: możesz naszyć z boku pacyfkę, na czubkach możesz sobie coś narysować [słoneczko, kratkę, gwiazdki, biedronkę? o_O] w zależności od upodobań (:
możesz też kupić specjalne fabry do tkanin [przy czarnym to chyba głównie biały, ale możesz poeksperymentować i pomalować najpierw na biało, a potem jak zaschnie to to białe na jakiś inny, np czerwony - na białym podkładzie będzie bardziej wyrazisty niż na czarnym..] i namalować coś na bokach, albo z tyłu.. możesz je całe pomalować wzorując się na jednym elemencie... np całe w biedronki [np tak, żeby nie było tła widać ![]() ![]()
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
dziękuję Słonce za takie wspaniałe pomysły ^_^
aktualnie naszyłam po bokach naszywki a moja mama na to że ludzie będą na mnie jak na wariatkę patrzeć OO dziękuję raz jeszcze za wspaniałe pomysły ^^
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
To ja tak przy okazji się spytam, czy ma któraś pomysł na glany? Mam czarne skurczybyki
![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117762
wyszukiwarka ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
glany? moja znajoma pomatowała je farba olejną na czerwono. wyglądają jak pochlapane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
glany mozna spreyem..ale czasami farba peka...moja kolezanka zobila sobie w zolto-zielone paski wygladalo bosko
![]() trampki-popieram pomysl z farbami do tkanin. moglabys walnac jakiegos duzego motyla z boku:d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zadomowienie
|
mozesz kupic po prostu kilka par kolorowych sznurowadel i w zaleznosci od tego co ubierzesz zakladac inne sznurowadal wtedy ozywisz stroj nie ingerujac za bardzo w wyglad samych trampek - mozesz tez cos fajnego na nie naszyc, bo farba sie kruszy i szybko sie niszczy mysze ze fajnie moze wygladac na nich jakis ciekawy i kolorowy haft albo naszywki
![]() w glanach nie stety tak sie nie da wiec najlepsza chyba jest farba olejna bo nie zejdzie z pierwszym deszczem ![]() ja tez mam czarne glany i wlasnie nosze kolorowe sznurowadla roznie je tez sznuruje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Ja w swoich mam dwie różne sznorówki plus na jednym boku naszywka... Na drugim planuje też coś naszyć, bądź też namalować
![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
A co myslicie o pomalowaniu bialych miejsc trampek na czarno?
Ja mam takie zwykle...tyle ze mnie denerwuje ten snieznobialy czubek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
trampy z czarnymi czubkami są fajne, przecież nawet robią takie oryginalne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Tylko teraz czym pomalowac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
ja bym czubki pomalowala zxwyczajnie - jestem wesola dziewczyna zazwyczaj wiec namalowalabym buźki a ze jestem zakochana zamiast oczek to serduszka
![]()
Wąteczek Avuśki ![]() NOWA LISTA SZUKAM!! Zaglądajcie czesto! Częste aktualizacje! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...54#post2534254 PROSZE ODPISYWAC W MOICH WĄTKACH!! Nie czytam innych odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
moja koleżanka ma markerem na czubkach namalowaną szachownicę (tzn kratkę biało czarną), a ja na swoich mam rastamańskie czubki(tzn pomalowane natkair barwy farbami, jakimis niezmywalnymi)
![]() |
![]() |
#60 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.