![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Jaki wózek-może chicco 3w1! No nie wiem
A
![]() www.chicco.pl
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Dot.: wózki chicco
jeśli ma niepompowane kółka to dla mnie dopada.
Jesteśmy prawie zdecydowani na trio s3 lub zestaw z Quinny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki wózek-może chicco 3w1! No nie wiem
widziałam fajny chicco na allegro,masz tutaj linka,sama mam bebe conforta ,bardzo polecam,ale taki typ ma moja kumpela i jest super zadowolona
http://www.allegro.pl/item121711945_..._polecam_.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Mnie w chicco przerażają jakoś te małe kółka. Z reszta one podobno troche nawalają. Ale nie wiem tego na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Alabasterku, mam chicco tech 3wd trio-kosmiczna nazwa
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
czy któraś może ma wózek chicco enjoy???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po urodzeniu córy używałam innego "3w1" CHicco (nazwy już nie pamiętam) a teraz używam Enjoy - tylko, że w wersji spacerówki. Byłam i nadal jestem zadowolona z obu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o wózku Chicco Tour 4?
Jedyne co mnie w nim martwi to piankowe koła? Czy faktycznie są takie kiepskie? Wyglądają (na żywo) dosyć solidnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
jestem już prawie zdecydowana na chicco simplicity. (teraz mam qunny speedi sx (3 w 1) - i zmieniamy na mniejszy)
najważniejsze, że ma jendą rączkę, głębokie siedzisko widziałam go i przymierzŁAM Fifka co sądzicie o tym wózku - tak z doświadczenia, co za co przeciw? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie!
Z doświadczenia zdecydowanie odradzam wózki na małych podwójnych kołach /ja mam chicco/. Po nieodśnieżonym chodniku poprostu nie da się jechac. Śnieg lepi sie do kól, i z wózka robi się pług. Koszmar ![]() Ogólnie wózek jest ok. Odpinana gondola-sprawdza sie rewelacyjnie /u lekarza i w kawiarnikoła doskonałe, koła przednie 360stopni- doskonałe, dobrze wyprofilowany fotelik -łódeczka samochodowy/niestety do 13kg/
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
witajcie... a ja kupiłam chicco s3trio i ... mam nadzieje ze będę zadowolona . maluszek wkrótce się urodzi, wózeczek ma wszystko co potrzeba i mam nadzieje że jakość będzie współmierna do ceny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Witam, ostatnio miałam okazję porównać w sklepie wózek Chicco Tour 4 (którym byłam baaaardzo zainteresowana) z innymi, między innymi X-Landerem XA. Niestety Chicco odpada już na starcie. Wygląda fajnie, dosyć nowocześnie ale jakość fatalna. Już jako nowy skrzypi i trzeszczy - a co dopiero za jakiś czas albo jak wpadnie w większą dziurę.... Typowa Włoszczyzna - ładne i to wszytsko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Za radą znajomych - kupiliśmy. Wszystko byłoby ok. gdyby nie to, że po miesiącu ODPADŁY hamulce (przy normalnym użytkowaniu i DBANIU o wózek!!!) a po 2 miesiącach oparcie siedziska przestało się opuszczać. Potem mimo regularnego czyszczenia i jazdy wyłącznie po chodnikach - przestały kręcić się kółka, że o braku możliwości blokowania przednich od 1 dnia zakupu nie wspomnę ![]() Dwa tygodnie temu szlag mnie trafił. Wózek poleciał do śmietnika a my pojechaliśmy poszukać dobrej spacerówki. Dobrej znaczy: nie za drogiej, dobrej jakości, ze sprawnymi i funkcjonalnymi hamulcami, zwrotnymi przednimi kółkami z możliwością blokady ich "zwrotności". Chciałam żeby składał się w parasolkę, miał koszyk na dole i był lekki. Po paru godzinach poszukiwań, wybraliśmy Multiway w ślicznym granatowo -różowym kolorze. Wózek BARDZO SIĘ SPRAWDZIŁ!!! Jest bardzo porządnie wykonany i naprawdę wart swojej ceny. W dodatku ma uchwyt na niekapek lub butelkę z boku. To nasz drugi wózek tej firmy i jak do tej pory z obu jestem bardzo zadowolona! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Chicco super
Ja długo wybierałam wózek i znalazłam "mercedesa". Najnowsza kolekcja Chicco za 2500zł jest cudowna. Wózek ma duże obracane koła, kręci się w każdą strone, jedzdzi się nim jak marzenie, jest przedewszystkim nowoczesny , ładnie się prezentuje, ma super kolory (czarno-saledynowy) , JEST ZGRABNY I LEKKI. Gondola jest plastikowa dlatego dzidziusiowi jest cieplutko nawet w zime i przedewszystkim zgrabniutka i wyciągana, mieszkam jeszcze na 4-tym piętrze więc gondole z dzidziusiem wyciągam bez trudu bo wszystko jest na clic-clic a reszta jest leciutka, do tego pełno częsci do spacerówki na jaką jest przerabiany spacerówka to jedno wielkie WOW, i nosidełko z wmontowanym stelarzem żeby mieć fotelik do samochodu BOMBA! WSZYSTKO łADNIE SIE PREZENTUJE I MA JASKRAWE KOLORY! Do tego dostałam plecaczek na rzeczy, dwie folie ochronne, śpiworek na zime, ceratke do przewijania! pozdrawiam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Chicco super
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Spokojnie wytrzyma -to dobry wózek.
ja miałam Ponee XS i się rozklekotał, a teraz mam Multiway i jest genialny - lekki, kółka na tyle duże żeby sobie z nierównościamy poradzić - bomba ![]()
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Ja osobiście uważam, że na temat danego przedmiotu powinny się wypowiadać osoby, które mają lub miały z nim osobiście do czynienia. Porady i plotki jak to mają polacy we krwi rozpoczynające się od - "naczytałam się...", "słyszałam...", "widziałam...", "sama takiego nie mam, ale wolę..." -nie mają nic wspólnego z opinią wzięta z doświadczenia. Mam wózek Chicco trio enjoy. Jestem ogromnie zadowolona. Uważam, ze wybór był idealny. Kółka, którym wielu zarzuca, ze są malutkie itd bardzo sobie chwalę, są skrętne, wygodnie się nimi jeździ po każdym typie nawierzchni, koła posiadają opcję by ustawiać je na obrotowe lub jadące prosto. Wózek jest bardzo lekki. Mam go 10 miesięcy i po takim czasie nie wygląda też jak złom, wystarczy o wózek dbać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
My kupilismy Chicco Enjoy z 2006roku (Monika urodzila sie w maju 2007), wzielismy ten model , bo wsrod calej gamy wozkow roznych marek ten wydawal nam sie dobrze wyposazony i mial w miare niska cene. faktem jest, ze na poczatku zloscilismy sie z mezem oboje na wszystko: ze podparcie na glowke w gondoli samo opada, ze nosidelko ma niwygodna raczke i wazy cale tony, ze nie mozna obrocic raczki tak aby widziec dziecko (jak jest w spacerowce) co w przypadku mocnego slonca czy wiatru czy chocby kaprysow malca jest bardzo wygodne, zastanawialismy sie nad jego zmiana, ale...nosidelko wykorzystalismy na makza, zwlaszcza jako fotelik samochodowy, czy , np idac do znajomych taszczylismy tylko ta czesc wozka, bez bazy, w gondoli Misia lezala dopoki nie zaczela sie sama podciagac do siedzenia (niestety uwazam , ze: gondola jest za plytka i fakt, ze jest zrobiona z plastiku podczas upalnego lata jest zdecydowanie minusem, no i trzeba dokupic dobry materacyk, bo nie ma go w komplecie), nie jest bardzo wygodny do przewozenia samochodem (wysokosc po zlozeniu jest , jak sie nie myle, jakies 115cm), ale widzialam trzykolowe wozki z pompowanym kolami , ktore zabieraly miejsce w calym bagazniku samochodu terenowego (a my maly, trzydrzwiowy Seacik, wiec chyba nie jest az tak zle). Kolka przednie obracaja sie ale mozna je zablokowac, wszystkie czesci z materialu (oprocz daszka od spacerowki) mozna wlozyc do pralki i wyprac a po wyciagnieciu sa jak nowe. Teraz Monika skonczyla 16 miesiecy i wozek dalej mamy w domu (a juz wystawialismy go nawet na sprzedaz) i jak sie na niego patrze, to dochodze do wniosku, ze zostawimy go dla drugiego potomka (mam nadzieje, juz w przyszlym roku), bo ogolnie to dobrze sie nam razem wspolpracowalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Cześć,
my mamy i używamy chicco enjoy evolution w wersji specerowej. Rewelacja w tej kategorii, nie za ciężki, ładnie się składa w wchodzi prawie do każdego samochodu. Po 7 miesięcy używania wygląda prawie jak nowy. Sprawdził się na każdej niawierzchni - naprawdę polecam. Szukanie pożądnej spacerówki zajęło z miesiąc ale jestem zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się nad kupnem takowego wózka. Jest ładny no i niedrogi - stosunkowo, biorąc pod uwagę, że ma też fotelik samochodowy. Ale zastanawiam się czy nie przeszkadza podwójna rączka? jest to chyba jedyny element w całym wózku który mi nie odpowiada. I jak jest w związku z tym ze składaniem.
Edytowane przez adomik Czas edycji: 2009-01-17 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Ja mam chicco ct 0.1 trio z gondolą, fotelikiem i spacerówką, użytkuję go od miesiąca. Muszę powiedzieć, że zawiodłam się na tym wózku ponieważ odpada mi przednie kółko te zewnętrzne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
![]()
No to ładnie właśnie taki kupiłam, Trudno może mój egzemplarz będzie choć troszkę mniej felerny i się spisze, a czeka go niezła jazda bo wakacje praktycznie zaplanowane i w rozkładzie jazdy są bieszczady. No cóż zobaczymy
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Ja już sama nie wiem, jaki kupić
![]() Czytam wasze komentarze, te starsze i te nowsze i już sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Seona może weź pod uwagę wagę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Gosiata1 trójkołowe na pewno nie, bo poprostu nie podobają mi się
![]() Problem sam się rozwiązał. Pani w sklepie poleciła Bebetto Vulcano i kupiliśmy bez zastanowienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie taki wózek do bujania w domu:
http://it4us.pl/allegro/wozek/wozek6.jpg (chicco cortina) Dosłownie rewelacja. Nie byłam z nim na dworze, ale jako domowy "bujak" dla dziecka z kolkami - super.
![]() |
#58 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
JA tam do bujania raczej nie przyzwyczajałabym.Z doswiadczenia wiem,że potem jest przerąbane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Witam!
W tamtym tygodniu kupilam spacerówkę Chicco Multiway Mistral(koloru pomarańczowego). http://www.nokaut.pl/szukaj/chicco-m...y-mistral.html I Wam powiem że dla mnie rewelacja! Szukałam wózka zwrotnego,lekkiego,łatweg o w zapakowaniu do samochodu. Synek skończył 2lata i jest ZACHWYCONY nowym sprzętem ![]() Jestem w 7miesiącu ciąży i dla drugiego Dzieciątka też zamierzam kupić Chicco. http://bestforkids.bestforkids24.de/...roducts_id/636 Jeszcze raz podkreślam że dla mnie najważniejsza jest wygoda-a że często się przemieszczam samochodem wózek musi składać się w jak najmniejszy i być lekki. Koło domu i na"wertepy"mam stary ale całkiem jeszcze sprawny wózek niemarkowy,na gumowych kołach-ale jego gabaryty i brak składania uniemożliwia mi użytkowanie go tak jakbym chciała... Co do kół:jasne że najwygodniejsze i najlepsze sa kółka gumowe,dmuchane! Ale jeśli dla kogos liczy się takze komfort uzytkowania i przewozenia to firma Chicco stanęła naprawde na wysokości zadania i jest godna polecenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.