|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe piersi.
Cytat:
Ale czemu jej cycki mają się komuś podobać? Dlaczego ma patrzeć przez pryzmat faceta?
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Hola, hola...
Nie podniecaj się tak... Po pierwsze. Dziewczyna wyraźnie pisała, że jest zestresowana i nie zdejmuje stanika wówczas, gdy jest z partnerem... A nie w ogóle! Obawia się więc jego reakcji, a nie swojego odbicia w lustrze. Po drugie. Tezę o tym, że opinie innych osób nie mają wpływu na nasze kompleksy lub ich brak możesz włożyć między bajeczki dla 5-latków... Bo jest to w najlepszym przypadku bzdura, a w najgorszym - kłamstwo. Bowiem to właśnie opinie innych osób w dużym stopniu decydują o naszym osądzie samych siebie. Dotyczy to zarówno kobiet, jak i facetów, pięknych i brzydkich, starych i młodych, patrycjuszy i biedaków. Gdy jakaś kobieta jest przeświadczona, że ma za mały lub brzydki biust, ale 5-10 kolejnych kochanków lub przyjaciół będzie ją utwierdzać w przekonaniu, że jej biust jest piękny, to ta kobieta raczej nie będzie mieć kompleksu małych piersi. Opinie kilku innych osób staną się dla niej bardziej miarodajne, niż własne widzimisię. Opinie innych w sposób fundamentalny kształtują bowiem także nasze widzenie samych siebie, nasze kompleksy lub ich brak. I niczego w tej materii nie zmieni Twoje przekonanie, że tak nie jest lub że tak być nie powinno. Tylko ktoś taki jak Ludwik XIV mógł twierdzić, że wisi mu opinia innych o sobie... Ale i on kłamał, bo wisiała mu co najwyżej opinia jego poddanych. Ale już innych ówczesnych królów z pewnością nie. ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Wytrzeźwiej... Wojująca feministko ![]() A po jaką cholerę jest w ogóle z jakimś facetem??? To już jej towarzystwo jej samej nie wystarcza?! )---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Wojująca feministko ![]() A po jaką cholerę jest w ogóle z jakimś facetem??? To już jej towarzystwo jej samej nie wystarcza?! )
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
mad lad
|
Cytat:
Na moim przykładzie - piersi to ostatnia rzecz na jaką zwracam uwagę w kobiecie. Jedyne jakie mi się nie podobają to za duże. Jeśli chodzi o Ciebie; spróbuj zaakceptować się taką jaka jesteś. Naprawdę warto spróbować bo małe piersi też są piękne.
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Po niektórych tabletkach antykoncepcyjnych powiększają się piersi, tak jest w przypadku Daylette. U mnie powiększyły się piersi o 1 rozmiar.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli tak to lekko się zapędziłeś.
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Powiedziała co wiedziała...
Z tego, co pamiętam, dziewczyna ma wielkie opory przed pokazaniem się całkiem nago swojemu chłopakowi, a nie przed stanięciem przed lustrem... ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- A do Ciebie, do Ciebie... |
|
|
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co faceci widzą w kobiecych piersiach Dzięki temu zrozumiesz, że Twój mężczyzna z pewnością chciałby popieścić Twoje piersi wszystkim czym tylko może i z pewnością sprawiłoby mu to ogromną przyjemność. Mamy coś w sobie co sprawia, że UWIELBIAMY kobiece piersi! |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Dziwna dyskusja. Kobieta ma problem, kompleks a to oznacza ,ze zalezy jej na tym, zeby jej biust podobal sie jej facetowi. Co w tym zlego ?
Kazdy z nas ma kompleksy ale wiekszosc z nich nie zaprzata nam glowy I zycia. Ona to robi ,bo jestesmy bomardowani wizurunkiem jakis internetowych dziewczyn. Kopleks malego biustu jest bardzo popularny. Moze wystarczy tu zwykla rozmowa z partnerem na ktorego akceptacji jej zalezy, bo normalnym jest ,ze chce byc dla niego atrakcyjna. A jesli zapewnienia o akceptacji nie pomoga I problem jest gleboki I.powazny to druga osoba nie ma obowiazku zyc z kims ,kto bedzie do smierci w koszulce wyskakiwal. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
Osobiście na operację bym się nie zdecydowała pomimo,że mam niewielkie piersi. Kompletks miewałam w przeszłości. Aktualnie już nie mam bo uświadomiłam sobie,że to nie wielkóść moich piersi warunkuje to jaką jestem osobą i czy czuję się sekwoenie Ponoć można je trochę powiekszyć tabletkami i masażami ale nie próbowałam
![]() No i nie wiem czy chciałabym się spotyakć z facetem, dla którego liczyłaby sie jedynie wielkość moich piersi.... |
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Ja sobie dwa miesiące temu zamówiłam tabletki na powiększenie biustu i biorę ;P Ogólnie sama się temu dziwię ale efekt jest (nie jest duży ale piersi są jędrniejsze i biustonosz jakiś taki bardziej wypełniony). Stosuję również ćwiczenia i masaże jakie wyczytałam w sieci. Co do tematu to znam bardzo wiele kobiet, z niewielkim biustem, które mają niesamowite powodzenie i wiele kobiet z dużym, które nikogo nie potrafią sobie znaleźć. Najlepiej to moim zdaniem mieć średni biuścik. Tak aby wyglądał ładnie i jednocześnie na co dzień nie przeszkadzał.
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Ale reklama i niszczenie organizmu przez tych co kupują to....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
Odnoszę podobne wrażenie. Sama największy problem z kompleksami na punkcie biustu miałam jak chodziłam do liceum. Potem na szczęście się już z tego wyleczyłam.Tak z ciekawości to jakie bierzesz?
|
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Tabletki? Perfect bust plus jeszcze żel z tej serii, ale dostałam go w gratisie to postanowiłam również zużyć.
|
|
|
|
|
#44 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W związku z tym warto otaczać się właściwymi ludźmi, którzy będą wzmacniać naszą samoocenę, a nie ją podkopywać Moim zdaniem autorka powinna dać szansę swojemu facetowi na wzmocnienie tejże
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
A może to nie tabletki Ci pomagają ale po prostu ćwiczenia?
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
Nie sądzę, wcześniej również wykonywałam masaż piersi, testowałam różne kremy powiększające i jedyne co widziałam to delikatne ujędrnienie Teraz jednak rzeczywiście powiększenie jest. Lekkie bo lekkie ale jest i to mnie osobiście cieszy. No ale zobaczymy jak długo się efekt utrzyma bo to jest najważniejsze. Moze po przestaniu brania tabletek biust wróci do poprzedniej wielkości :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

plusem tez jest to ze male piersi dłużej są atrakcyjne bo nie obwisną tak szybko.