![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: Jak to rozegrać? Kwestia cnoty
[1=3ebdb6c370169ce1a39c163 fc8d64643247d9f80;7881173 6]Brak urody można przeboleć. Braki w zakresie logicznego myślenia, wysnuwania wniosków oraz czytania ze zrozumieniem już mniej. O, i formułowania swoich wypowiedzi.[/QUOTE]
Logicznie to ja potrafię myśleć, ale nie będę wdawać się z Tobą w chore dyskusje ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Ja uważam, że to co zostało powiedziane na końcu przez Mad_Max jest prawdą i ma się do wyglądu jeśli jest inaczej - oświeć mnie. Autor swojego komentarza myśli, że jak dziewczyna jest nieatrakcyjna to ma się zgodzić na seks bo nigdy w życiu jej sie nie przydarzy...Serio? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem ciekawa, czy Wy się w ogóle spotkacie. Cały czas zaznaczasz, że chcecie się spotkać, ale nie zdziwie się, jak nawet to nie wypali.
Autorko, na nim nie zrobią wrażenia Twoje próby udowadniania mu czegokolwiek. Trafiłaś na buraka i zamiast zrobić zwrot w tył, to Ty się dalej w to mieszkasz. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;78812921]Jeśli między sobą piszą takim stylem jak ona do nas, to mogą trafić w zupełnie inne miejsca o innym czasie
![]() może będzie "Dom nad Jeziorem 2" ![]() Boże, jaka beka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
Autorko, jeśli nie jesteś trollem powinnaś zgłosić się do kogoś i poprosić o jakieś ubezwłasnowolnienie/opiekuna prawnego.
To jak wygląda Twoje rozumowanie, zdolności poznawcze, wyciąganie wniosków czy emocje może skończyć się dla Ciebie tragicznie. Mam nadzieję, że nie jesteś realną osobą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zawsze łakoma.
|
To nie jest pierwsza znajomość autorki z wirtualnym chłopakiem, a takie rozterki. Już kilka wątków założyła o znajomościach z internetu, a tu takie przeżycia jak na grzybobraniu.
![]() |
#40 |
BAN stały
|
[1=853a0c023c8a9e5f803a016 f611fdc89ff0c353a_61296e9 1a3ed2;78813376]Autorko, jeśli nie jesteś trollem powinnaś zgłosić się do kogoś i poprosić o jakieś ubezwłasnowolnienie/opiekuna prawnego.
To jak wygląda Twoje rozumowanie, zdolności poznawcze, wyciąganie wniosków czy emocje może skończyć się dla Ciebie tragicznie. Mam nadzieję, że nie jesteś realną osobą.[/QUOTE] Ubezwłasnowolnienie? Czy ty jesteś normalna? Ja jestem dojrzałą osobą jak na swój wiek...Nigdy nie byłam w dzieciństwie kozłem ofiarnym czy podkładano mi świnie. O czym ty mówisz, jaki opiekun prawny? ![]() Więc wybacz, ale nie potraktuję tego co piszesz śmiertelnie poważnie bo musiałabym być chora psychicznie a z moją psychiką jest wszystko w porządku. Piszesz, że emocjonalnie moze skończyć się dla mnie tragicznie. Zapytam, w jaki sposób? Ekspertko. Jestem realną osobą, to nie żaden troll. Może ja za bardzo przeżywam, może taka jestem, nie wiem, ale opisuje to co aktualnie przeżywam (może właśnie za bardzo) a ty ''Mam nadzieję, że nie jesteś realną osobą'' ... ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;78812921]Jeśli między sobą piszą takim stylem jak ona do nas, to mogą trafić w zupełnie inne miejsca o innym czasie ![]() Jakim stylem tak jak ''ona do was'' ja do was pisze? Sama tak to określiłaś. Niestety mylisz się, nie piszemy tak jak myślisz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Co ma bycie kozłem ofiarnym do dojrzałości?
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Jeżu, ale dyskusja. Niepotrzebne skakanie sobie do gardel z obu stron.
Autorko, niepotrzebnie tak to wszystko rozkminiasz. Napisz mu, ze nie jestes dziewica. Jego reakcja wszystko o nim powie, jesli zmieni do ciebie nastawienie to urwij ta znajomosc. Robisz z tego niepotrzebny problem i rozmyslasz. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
Przy najbliższej okazji (on zawsze pierwszy pisze) wiem co mu napiszę, to wszystko co o nim myślę i to jak mnie traktował i po prostu zakończę to, bo on zabawił się moimi uczuciami. Cóż, ja naiwna wychodzi na to, że jestem, to wiedziałam chyba od zawsze... Manipulował mną, chyba po tych słowach ''Trochę się Ciebie słucham, a trochę Tobą rządzę''. Wtedy nie zorientowałam się, że może chodzić o to, że mną manipuluje... Myślę, że jako ma w sobie mnóstwo testosteronu to ma co chwile okazje do po prostu - ruchania, a sam przyznał, że ma oprócz kolegów wiele koleżanek, ale twierdzi, że nie rucha każdej bo większość mu się nie podoba (nie wiem czy tu miał na myśli koleżanki, obce laski czy wszystkie do jednego wora wrzucił) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Ja bym dodała tylko tyle: dojrzałe osoby nie przeżywają takiej glupoty tak histerycznie i nie robią z tego światowego dramatu.
Poza tym nazywasz tu facetów którzy sypiaja z różnymi kobietami męskimi dziwkami. No sorry, ale jeśli ktoś lubi seks, chce go uprawiać to nic ci do jego łóżka. Z tego co mi wiadomo dziwka to ktoś, kto na tym zarabia. Robisz z seksu jakieś niewiadomo co. Od razu jak ktoś sypia z kimś a nie jest z nim w związku to dziwka, latawica i tak dalej. W związku z tym myślę że grubo ponad 50% użytkowników tego forum właśnie takimi dziwkami jest. Słabe jest to, że mu naściemniałaś. Jeszcze bardziej słaba jest ta twoja histeria. Może nie jestem tak inteligentna i dojrzała jak ty, ale serio nie ogarniam jak można tak robijac -g.wno na atomy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Czyli jednak wyszedł z niego łowca dziewic? xd
Szczerze? Już od początku powinnaś to wiedzieć, gdy wypytywał Cię o tak intymne sprawy na początku znajomości. I już wtedy powinnaś kopnąć trutnia. Myślę, że dojrzałe osoby tak by postąpiły. Dojrzałe osoby nie przeżywają tak internetowej znajomości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
[center][color=#cc9966][small]Dogue Edytowane przez dogue Czas edycji: 2017-11-14 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
![]() Made my day. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
live your passion
|
Gdybyś nie podała swojego wieku to pomyślałabym, że tych 5 lat brakuje Ci do 18stki. Piszesz chaotycznie i nielogicznie (typu "mam psa, ale nie skapniecie się jakie zwierzę mam"). Stąd podejrzenia, że to troll - też je mam. Dziewczyny chciały pomóc to spotkały się z Twoją agresją. Jakiej porady oczekujesz? Widać, że facetowi zależy tylko na jednym, ale jeśli chcesz to w to idź. Nikt Cię nie powstrzyma. Ja jednak powiedziałabym prawdę i zobaczyła jak zareaguje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.