|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
[CENTER]WITAM WSZYSTKIE WIZAŻANKI
DOMELOWA, PIĘKNE TE TWOJE TORBY, SZCZEGÓLNIE NR 1. JA ZACZĘŁAM SIĘ NIEDAWNO BAWIĆ W ROBIENIE TOREB NA SPRZEDAŻ. WYSTAWIAM NA ALLEGRO I JUŻ JEDNA POSZŁĄ. TERAZ MAM WYSTAWIONĄ DRUGĄ. CO O NIEJ SĄDZICIE? ZDJĘCIA SĄ TROCHĘ CIEMNE, ALE TO WINA APARATU .OTO LINK DO TEJ AUKCJI. NIE WIEM CZY MOGĘ GO WPISYWAĆ, ALE NIE BARDZO WIEM JAK WKLEIĆ SAMO ZDJĘCIE. Z CZASEM SIĘ NAUCZĘ. NA RAZIE JESTEM NOWA I ZIELONA. JAK ZROBIE NASTĘPNE TORBY TO DAM ZNAĆ. ATERZ OCENIAJCIE usunęłam link, ale niżej są zdjęcia CENTER] Edytowane przez eliza1 Czas edycji: 2006-07-01 o 14:20 |
|
|
|
|
#32 |
|
Joanna d'Moder
|
Dot.: moje projekty tobebek-domelowa
przykro mi ale to jest reklama.Nie jestem moderatorem tego forum,dlatego nie mogę wyciągnąć konsekwencji.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładne torebusie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo podobaja mi sie te wszystkie torebki.
Dziewczyny macie TALENT!!
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
to zdjęcia mojej torebki. usunę link, który podałam wcześniej, bo już umiem załadować zdjęcia
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo sie ciesze ze podobaja sie Wam moje torebki...
Eliza1 ładna torebka...mi tez ktos podsunął pomysł by wystawic te torebki na Allegro,ale jest taki minus ze ja je wszystkie nosiłam,a to chyba raczej niezbyt dobrze...pozatym nie wiem na ile je wycenic,kompletnie nia mam głowy do wymyślenia cen...jakie ty mniejwiecej dajesz ceny?
Edytowane przez domelowa Czas edycji: 2006-07-01 o 17:24 |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
mi twoje też bardzo się podobają. ja wystawiam od małych sum. jest tak duży wybór, że drogo nikt nie chce kupować. poza tym lepiej, żeby były nowe. no to do szycia
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
ehhh no tak lepiej żeby były nowe
...ale tak to jest ze jak juz uszyje jakas to tak mi sie podoba ze zachowuje dla siebie i nie mam sumienia sie jej pozbyc..czasami szyje kolezanka na urodziny czy imieniny i serce mi pęka jak mam oddac ...mam teraz zawalona szafe torebkami,niektóre juz mi sie znudziły wiec chyba poprostu wydam je kumpelą za piwko hehehe...
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
nie martw się
ja też na początku nie chciałam sprzedawać. dwie pierwsze są na bieżąco w użytku. jak będę miała aparat za parę dni to wkleję ich fotki. ale teraz jestem twarda i robię na sprzedaż. kolejne są już w trakcie tworzenia. powodzonka
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
hmmm....fajniutkie
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
pa pa pa Edytowane przez eliza1 Czas edycji: 2006-07-23 o 15:36 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
nie udało mi się zmniejszyć rozmiaru zdjeć tych dwóch pirwszych więc na razie wklejam tylko tę trzecią
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
już zmniejszyłam te fotki więc od razu wklejam
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Elizo fantastyczne są te Twoje torebki
troszkę rozjaśniłam zdjęcia by było wyraźniej widać jakie one są śliczne chyba się nie pogniewasz
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Eliza1
pewnie tez kupiłaś w pasmanterii?)...aha a powiedz mi jak robisz te kwiatuszki?fotki rzeczywiście są bardzo ciemne(Trojka dzieki za rozjaśnienie pozdrawiam,a jak coś znów stworzycie chetnie zobacze...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o te srebrne cekiny to można je kupić w pasmanterii jako taśmę do przyszycia, ale te moje były przyszywane pojedynczo (przez dwa dni). wartość artystyczna torebki jest wtedy znacznie większa, mimo,że to ja ją noszę
co do tych kwiatków to niestety nie mogę zdradzić jak je robię, bo dodaję je do torebek robionych na sprzedaż i chcę, żeby były niepowtarzalne więc nie gniewajcie się no a teraz spadam jeść fasolkę, bo już mi się dogotowuje . no ale może się uda pa, pa pa |
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
Widze tutaj kolejna utalentowana osobke
))Osobiscie bardzo podoba mi sie ta torebeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1148648666 ,ale jakbym ja robila to na pewno wieeeksza Bardzo fajne polaczenie kolorkow Mam pytanie...Skad bierzesz te kółeczka do paskow?
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Kamisan
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
dodatkowo szukam bambusowych kol ale jeszcze takich nigdzie nie spotkalam Lazilam dzis tez za zapieciami na magnes i nic <musze odwiedzic wiecej pasmanterii![]() ![]() >Buzka
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
6 jest boska!!!!!!!
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
a oto moje kolejne świeże "dzieło"
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne te torebi
Co ja bym nie dała, żeby też tak umiec robić, miałabym duuużo torebek, a tak to musze kupować
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
przed chwilką się dowiedziałam, że lepiej załozyć swój wątek, a nie wklejać zdjęcia do czyjegoś więc tak zrobię. mam nadzieję domelowa,że nie jesteś zła, że przez jakiś czas korzystałam z twojego. sorki
|
|
|
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
eliza1 nie ma sprawy...kompletnie mi to nie przeszkadzało...ale jak założysz wątek napewno bede go odwiedzać i wypatrywać nowych dzieł...a ta ostatnia torebka również bardzo mi sie podoba-super materiał...pozdrawiam.:cm ok:
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Piekne, i bardzo oryginalne. Masz cudowne pomysly!
|
|
|
|
|
#56 |
|
Raczkowanie
|
4 i 6 są boskie!!! Takie subtelne z kwiatuszkami... Mmmm... cudo! A właściwie 2 cuda...
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Natalia-Kosana dziękuje za miłe słowa...te kwiatuszki sama wyszyłam,choć tak szczerze nigdy wyszywania się nie uczyłam,ale wyszło całkiem nieźle...
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo fajne torebki.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:47.

...ale tak to jest ze jak juz uszyje jakas to tak mi sie podoba ze zachowuje dla siebie i nie mam sumienia sie jej pozbyc..czasami szyje kolezanka na urodziny czy imieniny i serce mi pęka jak mam oddac