mieszkanie z byłym - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2017-12-08, 20:27   #31
fristi
Rozeznanie

Dot.: mieszkanie z byłym

Cytat:
Napisane przez _Monika__01 Pokaż wiadomość
W styczniu sie wyprowadzam. To juz postanowione. Ale niestety do tego czasu muszę tutaj zostać... On mi ciągle nie daje spokoju, pisze, zachodzi. Przestałam mu odpisywać od 2 dni, to dalej pisze ja NIC. Po prostu mnie to już drażni... I nie rozumiem po co to robi, czuję się jakby chciał mnie wrzucić w friendzone. Mam go dalej olewać czy powiedzieć wprost, że dalej coś do niego czuję iżeby dał mi spokój bo nie mam zamiaru być jego kumplem?
Powiedz mu, żeby dał Ci spokój. A jak trzeba to zablokuj go na FB. Numer też można zablokować. Co on sobie myśli, że zdradził Cię a Ty teraz będziesz jego przyjaciółeczką? Powiedz mu żeby się puknął w czółko... najlepiej żeliwną patelnią
No dobra, może bez tej patelni...
fristi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-11, 22:04   #32
_Monika__01
Przyczajenie

Kurde dziewczyny dalej mnie to boli nie wiem jak sobie z tym poradzic... Rozstawałam się już z facetami, ale było łatwiej, bo nie musialam ich codziennie widywac. Jeszcze wydaje mi się, że on podbija do naszej koleżanki z mieszkania..
_Monika__01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-11, 23:03   #33
201803071142
Konto usunięte

Cytat:
Kurde dziewczyny dalej mnie to boli nie wiem jak sobie z tym poradzic... Rozstawałam się już z facetami, ale było łatwiej, bo nie musialam ich codziennie widywac. Jeszcze wydaje mi się, że on podbija do naszej koleżanki z mieszkania..
To już niedługo! A póki co - znajdź sobie tyle zajęć, ile się da poza domem. Postaraj się widzieć go tylko, jak mijacie się rano w drodze do kibla, a jesli wstajecie o różnych porach - tym lepiej dla Ciebie! Wychodź ze znajomymi, wyciągaj ich nawet w środku tygodnia, żeby się oderwać. Idź popływać, odnów zardzewiałe przyjaźnie z liceum, pojedź na weekend do rodziców, odwiedź kuzynkę, idź do kina, na kręgle, kurs tańca (pierwsze zajęcia zazwyczaj darmowe), fitness, wszystko, byle być fizycznie jak najdalej od niego i tego wspólnego mieszkania.
Mnie niesamowicie pomagała praca przy imprezach, piwko, nowi ludzie, gadanie o byle czym.
Właściwe składanie siebie do kupy zaczęłam dopiero po przeprowadzce. Teraz masz czas przetrwania.
201803071142 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-11, 23:03   #34
skazana_na_bluesa
.

powiedz mu w żołnierskich słowach, żeby się odpie..lił.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-11, 23:17   #35
_Monika__01
Przyczajenie

Ale jakim to trzeba być chamem. Jeszcze myśli, że możemy teraz się przyjaźnić..
Stary 2017-12-11, 23:21   #36
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30
Konto usunięte

Cytat:
Ale jakim to trzeba być chamem. Jeszcze myśli, że możemy teraz się przyjaźnić..
Zastanawiam sie czy on jest takim idiota czy podlym czlowiekiem. Obstawiam to drugie
7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-12-11, 23:25   #37
fristi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Toblerone Pokaż wiadomość
To już niedługo! A póki co - znajdź sobie tyle zajęć, ile się da poza domem. Postaraj się widzieć go tylko, jak mijacie się rano w drodze do kibla, a jesli wstajecie o różnych porach - tym lepiej dla Ciebie! Wychodź ze znajomymi, wyciągaj ich nawet w środku tygodnia, żeby się oderwać. Idź popływać, odnów zardzewiałe przyjaźnie z liceum, pojedź na weekend do rodziców, odwiedź kuzynkę, idź do kina, na kręgle, kurs tańca (pierwsze zajęcia zazwyczaj darmowe), fitness, wszystko, byle być fizycznie jak najdalej od niego i tego wspólnego mieszkania.
Mnie niesamowicie pomagała praca przy imprezach, piwko, nowi ludzie, gadanie o byle czym.
Właściwe składanie siebie do kupy zaczęłam dopiero po przeprowadzce. Teraz masz czas przetrwania.
Toblerone bardzo dobrze Ci podpowiada. Przetrwaj to poprzez unikanie go jak się tylko da.
Stary 2017-12-11, 23:28   #38
_Monika__01
Przyczajenie

Ale najgorsze jest to, że na takiego nie wyglądał. Przez cały czas jak się spotykaliśmy nie miałam żadnych podejrzeć, martwił się, ciągle przy mnie był, starał się... A potem nagle takie BUM... Jakby w ogóle okazał się innym człowiekiem niż tym, którego znałam.. Jeszcze dalej mam jakieś głupie złudzenia, że może jednak... Wiem, jestem głupia...

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Probuję, często właśnie chodzę do moich przyjaciółek, pracuję dużo no i chodze na siłownię
Stary 2017-12-11, 23:31   #39
fristi
Rozeznanie

Cytat:
Ale najgorsze jest to, że na takiego nie wyglądał. Przez cały czas jak się spotykaliśmy nie miałam żadnych podejrzeć, martwił się, ciągle przy mnie był, starał się... A potem nagle takie BUM... Jakby w ogóle okazał się innym człowiekiem niż tym, którego znałam.. Jeszcze dalej mam jakieś głupie złudzenia, że może jednak... Wiem, jestem głupia...

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Probuję, często właśnie chodzę do moich przyjaciółek, pracuję dużo no i chodze na siłownię
Jakby wyglądał to byś pewnie mu nie zaufała i nie wpakowała się w taki związek. Niestety, czasem ludzie oszukują. Ale też niekoniecznie było chyba tak, że on te zdradę jakoś planował (?)
Dzielna dziewczyno, ja Ci powiem, że będzie dobrze!
Stary 2018-01-19, 14:44   #40
_Monika__01
Przyczajenie

Powiem Wam, że przeprowadziłam się i jest mi o wiele lepiej. Nawet poznałam fajnego chłopaka. A co do tytułowego chłopaka to po prostu śmiech na sali. Pokłóciłam się z nim jakoś w połowie grudnia i od tego czasu praktycznie nie gadaliśmy, raz chciał tylko pogadać o tym, że się miedzy nami psuje hahah. Olałam to. A jak się przeprowadziłam, to dowiedział się skądś, chyba od znajomych, gdzie i przyszedł bez zapowiedzi, mowiąc, że mu mnie brakuje i chcialby spróbować raz jeszcze. Oczywiście powiedzialam, że nie ma takiej opcji nawet. Dziękuję Wam za pomoc
Stary 2018-01-26, 15:42   #41
201803071142
Konto usunięte

Cytat:
Powiem Wam, że przeprowadziłam się i jest mi o wiele lepiej. Nawet poznałam fajnego chłopaka. A co do tytułowego chłopaka to po prostu śmiech na sali. Pokłóciłam się z nim jakoś w połowie grudnia i od tego czasu praktycznie nie gadaliśmy, raz chciał tylko pogadać o tym, że się miedzy nami psuje hahah. Olałam to. A jak się przeprowadziłam, to dowiedział się skądś, chyba od znajomych, gdzie i przyszedł bez zapowiedzi, mowiąc, że mu mnie brakuje i chcialby spróbować raz jeszcze. Oczywiście powiedzialam, że nie ma takiej opcji nawet. Dziękuję Wam za pomoc

GRATULACJE
201803071142 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-27, 14:12   #42
watchout
Raczkowanie

Cytat:
Ale żałosny typ.
Fajnie, że znowu Ci się układa.
watchout jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości